Опасност на 4 лапи: Бездомни кучета нападнаха майка

Жената обмисля да съди община Хасково заради инцидентите
6 дек 2016 20:50,
49
Опасност на 4 лапи: Бездомни кучета нападнаха майка
Снимка: архив Булфото

Бездомни кучета нападнаха млада жена в Хасково. Инцидентът става близо до детска градина.

В опита си да избяга от озверелите песове жената пада и чупи два прешлена. Пострадалата е майка на две малки деца, съобщава "Дарик"

Това не е първото нападение от бездомни кучета на 29-годишната Виолета Христова. При първия инцидент тя води по-голямото си дете на детска градина в кв. "Македонски" в града. Тогава обаче с детето се разминали само със силна уплаха и без сериозни наранявания.

След вчерашната си разходка, в следващите два месеца Виолета Христова ще остане вкъщи на легло. Докато вървяла по стълбите, я нападнали кучета. С огромни усилия Виолета отишла на лекар.

Тя се радва, че с нея не са били 6-годишният й син и 3-месечното й бебе.

Жената обмисля дали да съди общината, а оттам вече побързали да й поднесат извинения по телефона.

Вече са заловени две от бездомните кучата, утре ще бъде направен опит за бъдат заловени и останалите три агресивни животни. Те ще бъдат транспортирани до приюта в Димитровград, където ще бъдат кастрирани и обезпаразитени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може животно да е отговорно за поведението на "човек"???????????Те не са я нахапали!!!!!!!!!!!Тогава щеше да е нападение!!!!!!!!Сега е само ВЕСТНИКАРСКА ПУМОТЕВИЦА!!!!!!!ПОЖАЛЕТЕ ГОРКИТЕ ЖИВОТНИ!!! ТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС В "човешкия" НИ СВЯТ!!!!
13
5
 
29
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Това е най-малкото средна телесна повреда. С такава в Америка съди и получава няколко милиона, на общината от парите за премии, та да си знаят как се държат ли *** по улиците. В приютите ги държат три дена и след това убиват. Ако намерят спонсори-кучкари да платят масрафа, може и по няколко дена повече, но бюджета разрешава 3 дена. Ама Бyлгapиcтaн не е Америка, а и хората са овце или с *** акъл..
12
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо не и приспани, мама ви?!!!!!!
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9Да улиците са обществено място,а не място разни *** да си изхвърлят животните. Докато има ***, които не си кастрират домашните любимци и не се въведат солидни парични санкции за изхвърлени животни и такива без чип ще е така. Живяла съм в Холандия, там такива проблеми нямат именно поради въведените по-горе мерки! Ама кой да го помисли, а и нали трябва да се "усвояват" едни пари под масата.
10
5
 
32
 
! Отговори
Диана преди 7 години
Категорично: без бездомни кучета по улиците на България!!!На всеки пазар, около входовете на блоковете, покрай магазинчета, павилиони, дюнерджийници и т.н. кучетата са заели територия, неописуемо.
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кое ни е наред та и този проблем да е решен...за жалост в БГ сме.....
8
39
 
11
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Не знам случая, но от написаното излиза, че жената я е страх от кучета, видяла някакви бездомни кучета, уплашила се, паднала и се потрошила. Очевидно кучетата даже не са я доближили. Въпросът е за какво ще съди сега общината - не е нахапана от кучетата. Не става ясно и кой определи тези кучета като агресивни след като даже и при уплашена жена, не са я нападнали, а те подушват страхливите хора. Тази случка май става единствено някои да си изливат злобата.
7
46
 
10
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Гледах репортажа по Нова.Била видяла две кучета, стреснала се, тръгнала назад по някакви стълби и паднала. Дефакто кучетата не са я нападали реално, а само са я гледали лошо.Спрете се с журналистическите истории.Съгласен съм, че има много случаи на нахапани хора, но този път не е точно така.
6
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До всички кучезащитници да отидат в приюта и да си осиновят по едно куче. Улицата е за хората да се движат спокойно, защото няма такава държава, като нашата, където кучетата разкъсват хора. Спомняте ли си преди години, когато една баба беше останала без крайници от вашите любимци.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До xИнтересува ме колко струва това ?
4
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, недейте така , сега кучезащитниците ще лавнат!
3
4
 
52
 
! Отговори
Охранитекят-София преди 7 години
След кастрирането ,няма ли да нападат хора?! Та те не са тръгнали да я изнасилват жената ,а да я ядът ! Що за общини!? Що за приюти!?
2
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да съди общината за милион лева! Иначе тъъпите бюрократи няма да си мръднат пръста за справяне с гадните песове. И така трябва да е в цялата страна. Улицата за хората, а не за песове и мигранти.
1
9
 
37
 
! Отговори
x преди 7 години
"Те ще бъдат транспортирани до приюта в Димитровград, където ще бъдат кастрирани и обезпаразитени"Идеално...Ще се оправят нещата значи