Радев: Надявам се в Хитрино да не живеят 2 г. във фургони

Избраният за президент призова да се установят истинските причини
Обновена: 10 дек 2016 19:30 | 10 дек 2016 16:54, Елка Василева
193
Радев: Надявам се в Хитрино да не живеят 2 г. във фургони
Снимка: Булфото

Надявам се, че хората от Хитрино няма да продължават да живеят 2 години във фургони, както се е случвало. Това заяви новоизбраният президент ген. Румен Радев, който посети пострадалите от взривовете в село Хитрино, настанени в шуменската болница.

„Всичко е като след бомбардировка. Ако е необходимо, ще бъдат събрани и екипи от психолози, които да консултират пострадалите”, коментира още още Радев, цитиран от bTV.

По думите му много важно е прокуратурата и следствието да свършат много обстойна работа, да се установят истинските причини, да се потърси отговорност, да се вземат необходимите мерки за преодоляване на щетите.

Той изрази готовност да дари кръв, след като стана ясно, че болницата в Шумен има нужда от кръв. Там той разговаря с някои от пострадалите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още по темата: ХитриноРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прилича на Атентат срещу турското население в България , да се разледва от Европол и после на съд в Хага
82
16
 
29
 
! Отговори
плебей преди 7 години
Не разбрахте ли , че Радев не е с чалгаджийски манталитет да дрънка по телевизиите и да примигва самодоволно , когато журналята го гледат с телешко възхищение. Има да чакате да отговаря на всички *** въпроси. Кратко и ясно , без лигавщини.
81
26
 
29
 
! Отговори
Борисов-Радев преди 7 години
Единия е на място заедно с пожарникарите за да им вдъхне кураж, че не дай Боже се взриви и друга цистерна докато я охлаждат. Организира щабове, евакуации, изтегляне на цистерни, вадене на пострадали........Другия............. по терлици в болницата , бръщолеви общи фрази, и...........готов да дари кръв!!!!! И троловете тук го представят за подвиг!!! Че аз съм дарявал поне 20 пъти бре!! Изберете ме за преззидент!! ама ако ще е по този критерии..............*** "братя" ме бият!! Значи.....
80
5
 
27
 
! Отговори
до 93 преди 7 години
Тия милиони дето харизахме на Росатом са вследствие на престъпното правителство на Станишем и малоу-мния ми министър Петър .....! Защото са купили реактора за Белене без договор само на братско доверие и сега виновните *** трябва да влязат в затвора за милиардите дадени за първата площадка за Белене и после за втората площадка, която се напълни с вода и сега и един огромен гьол и съответно за реактора, който ни излезе супер скъпо и прескъпо! Цялата тая авантюра на комунистите ни струва м
79
15
 
26
 
! Отговори
Аааа преди 7 години
Друго си е бате бойко да излезе и да каже с усмивка на лице. Веднага по 5 паржоли на кучето изровило труповете за награда. За импийчмънт ми говорят некви тролчета ама излезте на улицата и гопоискайте да ви видим. Той човека още не се е заклел те мислят как да го свалят. Смях. Цяла сутрин питат къде е що не бил там. Скрил се бил под полата на нинова и.т.н. Сега реват на умряло къв популист бил. Защо ходил в болницата защо искал да даде кръв.( 23% разлика. Би навсякъде по света без турция.)
78
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом имаме милиарди които харизахме на Росатом значи ще се намерят милиони за нови къщи на хората ?
77
14
 
9
 
! Отговори
Фургона преди 7 години
Айде сега! Отивайте и ревете на Ивропата за 160 млн. лв. за пострадалите! Стиска ли ви? Айде Кристалинчето... На баце Личето да ЛОБИРА да оправят на хората къщичките? За други бедстващи и авариращи има, само за нас нема! Защо? Щото имаме прИзИдентин, Оправляващи, газол.. Изци и др. То... И от магаре политикант става, ама нещо бъркаме политика с политикантина. Единия мисли, другия ***.
76
6
 
10
 
! Отговори
мафия преди 7 години
Не се притеснявай Гербаджията кмет Христов веднага ще предложи на общ.съветник от герб арх Тусузов да проектира всичко дори да изкопира чужди проекти.
75
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига популизъм, говорилните са ни до болка познати! Бързите и ефективни действия са важни в момента, а не празни приказки!
74
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарю генерал Радев, фокусирайте се върху това как можете да помогнете на хората. Не ми се лигавете и нямаме нужда точно в момента да търсите виновни. Не, че комуноидните не сте нещастни хейтърчета .. но малко прекалявате !
73
13
 
14
 
! Отговори
демократ преди 7 години
Абе руската газ е вредна за живота,здравето и имуществото на вас и всички около вас.. Добре че Бойко спря Южен поток че ако гръмне .......не ми се мисли .
72
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президента има огромен бюджет . И пт сега го подготвиха от ДПС как да се харчи! А има българи и лев от държавата не са взели тия 27години. ТО ДА ПАЗИ ГОСПОД .НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ВРЕДИШ ОТ ТАКИВА МАЗНИЦИ.
71
9
 
11
 
! Отговори
kloaka преди 7 години
До Анонименna radev fizionomiata i govora sa my tyrski.
70
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надявам се Радев да се запознае с процедурата по импийчмънт от първа ръка.
69
7
 
20
 
! Отговори
Първа ИнвестБанк преди 7 години
До 63 Това е работа на правителството, не на президента който не е встъпил в длъжност. Защо не питаш пухльото Плевнелиев къде е ? Сега да видим правителството как ще подсигури фургони, като всичките ги закараха на границата с Турция. Прокуратурата ще видите как ще подмине приятелите на тиквата от банката ( собственик на частната ЖП компания са Цеко Минев-скиора и Мутафчиев). Те трябва да платят пораженията и обезщетения на загинали и ранени. Може би , ама надали....
68
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъпо е тази вечер да се дърлим сини, червени, пембени, но щом така ви е кеф, ваша воля.
67
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен 69Аланкоолу е онзи, който вече не знам колко години си гледа калинките и паричките, а като стане трагедия ходи сред труповете да ги брои и да търси виновни! Колко пъти вече е така? В мирно време, хората умират в домовете си не от земетресение, не от торнадо, не от потоп, а от човешка грешка! Всичко е бизнес! Няма контрол, не се спазват правила и закони! И накрая се появява мъжкаря в целия си блясък, да спасява останалите живи! Стига!
66
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К ретена-машинист е спал и не е следил скоростта, винаги така става.Не видял, че наближава гара и трябва да намали, защото може да му превключат коловоза.Докато не почнат да бесят машинисти, все така ще е.
65
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Популизъм щеше да е, ако беше дал кръв въпреки отказа на лекарите ( давал съм 4 пъти, не е толкова страшно )
64
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНищо лошо не направил, просто уточняваме, че не е дал кръв.Иначе хубаво, че е предложил.А знае ли се от коя кръвна група е?