Радев: Надявам се в Хитрино да не живеят 2 г. във фургони

Избраният за президент призова да се установят истинските причини
Обновена: 10 дек 2016 19:30 | 10 дек 2016 16:54, Елка Василева
193
Радев: Надявам се в Хитрино да не живеят 2 г. във фургони
Снимка: Булфото

Надявам се, че хората от Хитрино няма да продължават да живеят 2 години във фургони, както се е случвало. Това заяви новоизбраният президент ген. Румен Радев, който посети пострадалите от взривовете в село Хитрино, настанени в шуменската болница.

„Всичко е като след бомбардировка. Ако е необходимо, ще бъдат събрани и екипи от психолози, които да консултират пострадалите”, коментира още още Радев, цитиран от bTV.

По думите му много важно е прокуратурата и следствието да свършат много обстойна работа, да се установят истинските причини, да се потърси отговорност, да се вземат необходимите мерки за преодоляване на щетите.

Той изрази готовност да дари кръв, след като стана ясно, че болницата в Шумен има нужда от кръв. Там той разговаря с някои от пострадалите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още по темата: ХитриноРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дрогарю Женерал хората от земетресението в Стражица през 86-та още живеят във фургони.
62
6
 
15
 
! Отговори
Пенкилер преди 7 години
До 66Не казвам, че е идеален ( то аслъ, читав политик не се е родил, няма и да се роди ), но поне е предложил кръв.Виж Бойко, най-много да предложи да си изтеже ноктите в полза на пострадалите.
61
6
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Алоооо, аланколу какво се надяваш, помогни с нещо червена ***.От такива като теб дето се надяват сме на този хал толкова години.Нали беше промяната нали беше нещо много , остана си само с надявам се като всички останали чеврени маймуни....
60
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога на подобно място невидях почетния председател на дпс дори не беи новия им шеф неграмотния фъфлещ ***
59
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажете ми какво лошо е направил Радев, предлагайки кръв? Популизъм ли, та той спечели изборите, няма за какво повече да се бори. Повечето от вас, които го плюете няма да отделите и капка. Вие не сте в състояние да разберете какво означава човечността, затова винаги ще търсите някакъв скрит политически мотив.
58
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПенкилерНещо не четеш правилно.Не е дарил кръв, а е изразил готовност да даде.После тактично е изчакал отговора на домакините, които тактично са му отказали.
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за хората а иначе агент сава може да им реши битовите проблеми това за него са дребни пари за уиски и мацки а не само да ги търси като електорат
56
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Действащия президент си мисли за новата служба във Вашингтон, ти го занимаваш с някакво си Хитрино.
55
10
 
13
 
! Отговори
До Радев: преди 7 години
"Радев: Надявам в Хитрино да не живеят 2 г. във фургони"За това ли те избраха хората, бе пич?!? ЗА ДА СЕ НАВЯВАШ?!? И ти ще се окажеш СЪЩИЯТ ***, като Плевнелиев, ама де да видим!
54
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та,като сме заговорили за президенти,не разбрах действащия президент отиде ли на мястото на трагедията или си има по-важна работа.
53
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
prezidenta ako iska i sperma da dade da se oblagorodi seloto
52
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герберастите нали са вече безработни,та са налазили форумите и се чудят на кого да си го изкарат.Ген.Радев е висока топка за вас.Можете да злобеете,колкото си искате сега,но по-добре си запазете смешния плач за след изборите,за да не се изтощите предварително.
51
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В случая товара, задължително е бил застрахован, включително и гражданска отговорност за железопътния състав, така, че Тикваров спокойно може да прави помен с чужда пита, и да внушава, че парите ги е отделил едва ли не от детските пюрета на малък Бойко.
50
5
 
12
 
! Отговори
До 58 преди 7 години
Напротив-държавата трябва да се погрижи за хората във фургоните,защото лошото поддържане на реките и язовирите доведоха да тези трагедии.А хората си бяха построили домове и водата ги отнесе.Затова държавата трябваше да им построи нови,а не да си прави предизборен ПР със саниране,което трябва да е грижа на собствениците.За там може милиарди,а за безхаберието не искат да си платят.Това се нарича НАГЛОСТ И БЕЗОТГОВОРНОСТ!!!
49
16
 
21
 
! Отговори
Пенкилер преди 7 години
Ами отишъл човекът и кръв е дал, и с хората поговорил, каква, ще я свърши, отговора е:,, никаква", нормално, все още няма никакви правомощия, чест му прави обаче, че нямаше камери и кухи журналистки около него. Виж Банкянския Т0луп е друга бира, на него камери му дай и сервилни джурналя, а той да се развихри, да лъже, да маже, да демагогства...и после газ на Кугъра...ееех живот.
48
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правителството на ГЕРБ ще свърши както започна-с трагедия.Дано след тях дойдат по-отговорни хора и сложат държавата в ред.Тези се провалиха тотално.
47
17
 
16
 
! Отговори
qwerty преди 7 години
Ако трябва ще живеят и във фургони. И трябва да са благодарни на държавата за подобна помощ. Защото държавата никому не е длъжна - българинът я счита за един вид безплатен застраховател - в Мизия живеят във фургони защото нямат пари да си оправят къщите или защото чакат държавата да им ги оправи? А къщите имат ли застраховки? А да, и за застраховки пари няма. Е хубаво ама защо тогава споменава фургоните тоя? А да - щото е кукла на конци и идат избори.
46
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко години Бойко брои трупове и все едно дгуг ги е предизвикал! Държавата цъфнала, взривове колко пъти вече? Но партията и Бойко са безгрешни! Сега пък Радев ви е виновен! Чакам изборите и да се маха цялата *** от калинки и тикви!
45
2
 
7
 
! Отговори
До 49 преди 7 години
Ти си точно KLOAKA,сама се определи най-точно.
44
17
 
16
 
! Отговори
Скептика преди 7 години
Еуфорията и фанфарите около избора на Радев доста бързо отшумяха, и имам смътното усещане, че ще се окаже голямо разочарование за гласувалите за него. "Тесните специалисти" си остават винаги "експерти", но извън експертността си обикновено не се котират и не се вписват...