Роднините на Светослав от берлинското метро избягаха

Вероятно са напуснали през нощта, не създавали проблеми
15 дек 2016 12:30,
128
Роднините на Светослав от берлинското метро избягаха
Снимка: 24 часа

Роднините на Светослав Стойков - мъжът, който ритна германка по стълбите в берлинското метро, са се изнесли от дома си във Варна, твърди "24 часа".

Още по темата

В ромския квартал "Максуда" в къщата на ул. "Крим" се виждат през прозорците празни помещения, а детско колело още се търкаля на двора.

За обитателите в къщата се знаеше, че са родители на Цветанка - жената, с която Светослав живее. Двамата имат три деца, момчета на 6, 8 и 10 години. Тях ги гледали родителите на Цветанка Ибрям и Елмаз.

"Не знам нищо за тях. По принцип в къщата живеят много хора. Но никога не сме имали проблеми с тях", каза съседката Емилия, която работи в Испания.

Говорителката на полицията във Варна Ивана Милева заяви, че не може да коментира нищо, тъй като престъплението е извършено на територията на друга държава. Не мога да кажа вищо и за миналото на Светослав, бе категорична Милева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно германката ги е погледнала лошо и затова са се нахвърлили.Защо се спестява етническата принадлежност на тези ***.?Защо криворазбраната толерантност ни поставя под общ знаменател на подобни същества и ни кара да се срамуваме че сме българи в чужбина и хората там ни възприемат като едни от тях.Време е да наричаме нещата с истинските им имена,а не да се крием зад фалшива толерантност,лъжейки от екрана на телевизора,че нямало значение от етноса,те били българи.НЕ!НЕ СА!
15
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за да има дете на 10 години а той е на 26 и имаме и 8 месеца бременност значи го е правил на 15 :D
14
4
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както винаги Българската полиция се прави на много важна и недостъпна пред обществото и журналистите.А утре като се получи запитване от Германия и като им звънне Боко по телефона ще се разцепат от наколенки и ще се прескачат да дават сведения!
13
4
 
95
 
! Отговори
Асен преди 7 години
Да се инициира референдум дали ромите да са български граждани.Ако народа каже ,,Не'',се сключва споразумение с Индия(те са оттам),и България им дава пари да се заселят там или другаде.Колкото и пари да се дадат все си заслужава.Парите ще се избият за няколко години от недаването на социлни помощи и от много по-малкото кражби и престъпност в страната.А за българите ще има по-добро бъдеще и няма навсякъде да бъдат бъркани с индийци.Прочети още на: dnes.bg/crime/2016/12/14/cialata-banda-iunaci-izgavrili-se-s-jenata-v-metroto-bylgari.325596
12
3
 
33
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 7 години
За ромските тамагочи или добро или нищо !!!
11
3
 
82
 
! Отговори
ей.... преди 7 години
На 26 години с три деца, едното десетгодишно....
10
6
 
59
 
! Отговори
МАНГАЛИЗАТОРА преди 7 години
Много сме, силни сме! И сме под защита на животните. Опс обърках се. Абе свещени крави сме си. Ни мои ни барнете ;)))
9
2
 
40
 
! Отговори
гумичка преди 7 години
До Анонименпри останалите 500 коментара от вчерашното свободно слово, свършиха звездичките, точиците, чертичките, та се наложи истината направо да се изтрие
8
4
 
46
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Интеграцията на ромите е възможна! Мдааа. Процесът е много сложен, но си струва ;))). Германците сами са си виновни. Сега ще видите какво ще е по празниците. Щип щибидидип охаааа. Пък ако имат късмет може и да намажат с безплатна заря проверка.
7
1
 
53
 
! Отговори
1001 събуждания преди 7 години
До Чичоне че не знае, "не може да каже нищо", току я уволнят от Хелзинки, а то миналото на Сейхан от основното започва още - на 15 му се родило първото дете от съжителката Гюлхан, но след третото я набил и избягал в Германия да пие на спокойствие и да рита германки като Хюрие от клипчето
6
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво има да се знае за миналото? И тогава и сега си е пак м. Ангал. Той си е престъпник по чертеж.
5
2
 
71
 
! Отговори
Адвокат преди 7 години
давам 1000 евро ако някой заснеме как рита Светослав ...където намери за добре ..... и го качи в нета !!!
4
1
 
105
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако може роднините на светослав да избягат на марс ще е най добре
3
10
 
52
 
! Отговори
1 преди 7 години
българин да се наричам.....;(
2
2
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички в Максуда работят по европата
1
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Davam oshte 10,-