Разкриха го: Светослав от Добрич изрита германката в метрото!

Той е на 26 години, с три деца, живее в "Максуда"
15 дек 2016 08:30,
458
Разкриха го: Светослав от Добрич изрита германката в метрото!
Снимка: Билд

Българският гражданин, изритал германка по стълбите на берлинска метростанция, се казва Светослав Стойков.

Той е роден в Добрич, но живее на семейни начала с жена във варненския ромски квартал "Максуда".

Светослав е на 26 години, но вече има богато криминално минало. Нападателят от метрото е залавян и съден за кражби, грабежи и хулигански прояви.

Още по темата
Предполага се, че последно е бил в България преди около месец.

Родителите на жена му, Цветанка, не знаят за случая. По думите им там тя работи в ресторант, а той е общ работник. Редовно се чували с тях.

Категорични са, че Светослав не е проявявал агресия досега.

Светослав и Цветанка имат 3 момченца - най-голямото е на 10 г., а най-малкото е на 6 г. За тях се грижат родителите на жената във Варна.

Германските власти работят по случая и се предполага, че ще искат екстрадирането на Светослав, ако той се окаже в България. Засега такова искане няма, но българските власти обещават да сътрудничат на германските си колеги.

Според информация на "Берлинер цайтунг" пък четиримата нападатели са роднини.

Останалите мъже от видеото са роднини на Светослав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


458
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
1
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ЗА МЕНЕ ТОВА Е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО,БЛЪСКАНЕ ,ИЗНЕНАДВАЩО,ПО СТЪПАЛАТА НАДОЛУ,МОЖЕ ДА СИ УДАРИ ГЛАВАТА,НИКАКВА ПОМОЩ,СЕИР,ТОВА Е ЗА 3 ГОДИНИ ЗАТВОР.ТОВА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ЧОВЕК УМЕН,УЧИЛ В БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩИ,БУТАН,ДИПЛОМИРАН СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ,ИМА КНИЖКА ЗА ШОФЬОР В ЕС.ОСТАНАЛИТЕ МУ ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВОТО СА НА ПОМОЩИ ОТ МОИТЕ ПАРИ,НА ДЪРЖАВАТА,МОЖЕ И ТАКИВА В МОМЕНТА ДА ПОЛУЧАВА,ДАКОТА ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.
125
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КъневКой Keнeф, бе? Оня, с ГМО - муцуната ли? Дето плачеше, че някакъв ромсски тийнейджър го млатил? Хи-хи-хи... Мало его били ...
124
0
 
1
 
! Отговори
сравнение преди 7 години
За подобен случай в България случай в България извършителят яде кебапчета една вечер в РПУ-то и на сутринта бе освободен!
123
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живее в Максуда и го наричате БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН???? Докога с тези мазни номера на фалшива толеранция от страна на продажните медий?? Тоя дивак моментално да го връщат в Германия и от там в затвора. Добре ще им дойде на Европа да разберат че с подобни първобитни същества, управия няма. Хайде сега интегрирайте ги вие! А, и Хелзинския комитет нещо да каже!!!!
122
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Svetoslav ili Stanislav?V dve statii dve imena...koe e tochnoto?Ako tursete Staniclav, Svetoslav shte se e skril veche...
121
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дует Ритон да възпеят съдбата му в балада за ромския свободен дух.
120
0
 
2
 
! Отговори
До ББ преди 7 години
И от още една поправка има нужда :))))
119
0
 
11
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Да свикват хората,щото след някоя друга година това ще си е ок както в порядъчните правови държави.
118
2
 
33
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Бива ли такова нещо, германците да не могат да интегрират стотина хиляди ц.....на , а тръгнали да интегрират един милион арабина !Културни особености на ц.......я етнос!Трябва в личните карти и паспорти изрично да се споменава етноса, защото докато българските, арменците и турците в България си приличаме много по ценностна система с ц.....те нямаме нищо общо ! Ц.....те са изостанала кастова субкултура, която е много далеч от европейската ценностна система и морал!
117
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да уточним сега , той Дасикане Рома ли е или Хорахане Рома
116
47
 
6
 
! Отговори
Кънев преди 7 години
Този човек не е виновен! Причината за неговата безпричинна агресия трябва да се търси в българското общество, което потиска малцинствата и особено ромите. Сега за едно нищо и никакво действие и то в Берлинското метро, което даже не може да се квалифицира като дребно хулиганство, се развихри хейтърска кампания, безпрецедентна и нагла. БХК ще поеме защитата на този онеправдан човек, тъй че за екстрадиция не може да се мисли!!!
115
3
 
25
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Ако Светослав имаше забрана да напуска страната с това богато криминално минало, нямаше да го има този инцидент. И е крайно време за въвеждане на някакви ограничения за пътуване на бг граждани, които само ни срамят и докарват неприятности. Ама искаш в Европа, няма проблем щом докажеш произхода на парите с, които тръгваш или поминък с, който ще се издържаш там.
114
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за имената трябва да Тодор Живков , всъщност може и внучката да ти отговори на въпроса
113
0
 
9
 
! Отговори
Ами преди 7 години
И този е за порицание, но вчера казаха, че един милиард лева е неплатен акциз и данъци от горива за 1 година. Нещо за това?
112
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Крумовите закони се говори за правата на ''славяните'' и ''българите'' в Държавата , незнам дали разбра нещо
111
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен172Моето най-искрено съчувствие към пострадалото момиче, но отказвам да изпитвам чувство на срам, заради един, който няма нищо общо с мен и родът ми, не е от моя етнос и прави същите проблеми, и в България.
110
0
 
9
 
! Отговори
ДО: 163 преди 7 години
Сведения за Крумовите закони се срещат във византийската енциклопедия Свидас от 10 век-книга, изготвена от Требоний VI век., съдържаща епитимийни наказания, налагани през първи век от н.е. в Рим.Трябва да се отбележи фактът, че за пръв път е направен опит да се въведе единен правов ред в страната. Тези закони трябва да уеднаквят правата на славяните и българите в държавата и да премахнат обичайно-правните норми по места.
109
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бабо Меркел где така ? За джамия бързам Мустафа !Сега нека всички, които последните дни плюха по българското достойнство да излезнат и да се извинят. Този може и да е гражданин на България, но не е българин. Нека да видим в преброяването от 2011 г. как се е самоопределил ?
108
1
 
25
 
! Отговори
Максуд Максудов преди 7 години
Баба Меркел ги покани и каза, че има място за всички. Ясно се вижда, че германката ги е провокирала, като им е обърнала гръб, вместо да ги приветства.
107
0
 
42
 
! Отговори
Колега преди 7 години
Да се закара на същите стълби и многократно да се блъска до долу докато спре да мърда