Ужасът край Микре: 3 жертви, 16 ранени. Отивали на тиймбилдинг

Четирима от пострадалите при катастрофата са в тежко състояние
63
Ужасът край Микре: 3 жертви, 16 ранени. Отивали на тиймбилдинг
Снимка: архив, БулФото

Шестнадесет пострадали при катастрофата на главния път София-Варна, в района на село Микре, са приети в ловешката болница, съобщи за БТА директорът й д-р Татяна Ганчева. При ПТП-то челно се удариха автобус и кола, загинаха трима души.

В автобуса са пътували служители на администрацията на община Лясковец, които отивали на тиймбилдинг.

Четирима от ранените са в тежко състояние. Една от пострадалите вече е транспортирана в неврохирургична клиника в Плевен. Предстои лекарите да преценят дали и другите трима, които са с черепно-мозъчни травми, се налага да бъдат откарани в лечебно заведение в Плевен.

Д-р Ганчева добави, че на всички пациенти се правят изследвания и са под наблюдение.

От областната дирекция на полицията в Ловеч съобщиха, че починалата жена е шофирала колата и е на 45 години от София, загиналият шофьор на автобуса е на 46 години, а загиналият пътник е на 43 години. От там уточниха, че в автобуса са пътували 39 души.

По предварителни данни причина за произшествието е навлизане на лекия автомобил в лентата за движение на автобуса.

От общинската администрация в Ловеч казаха, че в момента две от пътничките са настанени в приемната на общината.

Пътят остава затворен за движение, преминава се по обходен маршрут по път III-401, в посока Микре-Ловеч, и след това по път II-35, в посока Ловеч-Абланица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
23
 
! Отговори
Ал. преди 7 години
До Анонимен Аз пък, да отговоря, макар че не е прилично, когато са загинали хора/ако не са били те, е щял да бъде някой друг/ - лоша СЪДБА. В други места общинската администрация клопва вратите на всички служби и поема с автобуса да прави тиймбилдинг. Напоследък, научавам, че "каките" и "бате"/кметът, де/ така наричали предпразничната екскурзийка до някое курортно местенце, в работно време,на "собствени" средства, голяма веселба и новия тоалет на... и други свати и роднини на кмет и т.н.
13
7
 
23
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Ако има нарушения на правилата за движение, то то е пряка последица от факта, че от 27 години в България КАТ не работи. Навсякъде по света, където правилата се спазват, държавата със сила е наложила спазването на правилата, на принципа на неизбежност на наказанието при нарушение, а не с все по-високи санкции, които не се налагат, както е в България. В България КАТ санкционира при едно на 50000 или 100000 нарушения. Е, така няма как да се спазват правилата, колкото и да са високи санкциите.
12
2
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До колегата19мюлер казал на щирлиц че ако още един път си реже салам на папката с секретните документи , ще му земе ключа от касата.
11
6
 
12
 
! Отговори
Тебе де, тебе преди 7 години
До Мене: Защо оспами темата бе, гъдулар?! Нямаш ли поне малко уважение към смъртта?!! Колкото и да ти е "голяма" заплатата!!!!!
10
8
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До Менедокато е така моралфагстваш, ще ти кажа че ако в япония си вършиш съвестно работата и ти остава време да четеш черна хроника в интернет, ще те уволнят.
9
4
 
48
 
! Отговори
Една от Видин преди 7 години
Бог да ги прости горките хорица! Проклятие тегне над грешния български народ! Лоши хора, без грам съзнание и чувство за лична отговорност за поведение по пътищата! Да пътува човек в България си е като руска рулетка! *** без книжки, пияни и друсани бабаити, жени-шофьорки с каруцарско поведение и млади дyпета- камикадзета с БМВ на старо, купено от баба и дедо за бала! Бог да ни е на помощ!
8
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да попитам, тези държавни служители да не би да са си взели два дни отпуск, за да отидат да се напият предколедно. Или понеже са повечко хора,дружно са кръшнали от работа, прикривайки се един друг, а заплатката си върви. И понеже това е станало в работно време, трудова злополука ли е?
7
7
 
25
 
! Отговори
Мене преди 7 години
До примитивните същества, които не мога да нарека хора: в момента съм на работа и си я върша съвестно, но успоредно с това се зачетох и тук и реших да оставя един коментар, който не остана неоср*н от вас. При това съм едно 80% сигурен, че получавам повече от вас и работя повече от вас, но това е друга тема.От друга страна, ако не се бяха изпреварвали/заспивали/напивали зад волана, това нямаше да се случи. Аз просто зачекнах темата за злополучната първа магистрала в БГ, която все още е недострое
6
2
 
23
 
! Отговори
без преди 7 години
На източният фронт нищо ново!
5
20
 
13
 
! Отговори
Риалити звезда преди 7 години
До МенеТи, к'во бе? Стоиш и чакаш наготово да ти дойдат инвеститори и да започнат да хвърлят пачки по тебе. А ти какво можеш да им предложиш, освен мързела, некадърността и примитивния си манталитет?
4
16
 
41
 
! Отговори
филолог преди 7 години
ТИЙМБИЛДИНГ = КЬОРСОФРА С НАРОДНА ПАРА САНИРАНЕ = КРАДЕНЕ ДО НА****НЕ ЛОТОВЕ ,ТАНГЕНТИ = ЯКО ГЕПЕНЕ С АЛА-БАЛА МЕНТИ
3
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, пак държавата ви е виновна, за това че хората карат като *** и се взимат за по-важни от правилата за движение...
2
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МенеКакво общо има магистралата с това, че колата е карала в грешната лента? Имаш си лента-стоиш си в нея, колко по-прости трябва да са правилата, за да няма произшествия?
1
13
 
59
 
! Отговори
Мене преди 7 години
Ако имаше магистрала, това нямаше да се случи. Но на никой не му пука за Северна България и е оставена на самотек и закриване. Докога ще се инвестира само в София и Южна България питам аз???