Тежка катастрофа край Микре, удариха се кола и автобус

По първоначална информация трима са загинали
Обновена: 22 дек 2016 11:02 | 22 дек 2016 10:40, Красимир Ангелов
10
Тежка катастрофа край Микре, удариха се кола и автобус
Снимка: Булфото, архив

Тежка катастрофа е станала преди минути на главния път София-Варна в района на село Микре, съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

При инцидента, станал около 9,40 часа, челно са се сблъскали лек автомобил и автобус, съобщава БТА.

От полицията съобщиха, че при инцидента има 3 жертви - двамата шофьори и пътник в автобуса. Пострадали са 12-13 души, те са транспортирани с четири линейки и лични автомобили до ловешката болница.

По информация на Нова телевизия в автобуса са пътували 50 служители на общинската администрация в Лясковец. 

Пътят е затворен за движение. От АПИ отчитат, че ограничен за движение е път I-4 Български извор - Микре - Севлиево, между км 36 и км 37, поради ПТП.

Шофьорите могат да използват обходен маршрут по път III-401, в посока Микре - Ловеч и след това по път II-35, в посока Ловеч - Абланица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Ана преди 7 години
Ние сме малка община.Какви са шофьорите на м/угр ни парашутки-един на 75 г,втория на 65 с оперирано перде на едно око,другото с перде,неоперирано,третия с очила 6 диоптъра,четвъртия изкарал инсулт,лек,но и не съвсем.А 20 места заети в прев средство и 10-15 правостоящи.Е... пей,сърце.И нас това ни чака.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето защо ИДИЛ няма нужда да прави терористични операции в България. Мъдрия и трудолюбив български народ ежедневно се избива един друг. Ислямистите само да поемат отговорността, защото тукашните управляващи и контролни органи им дреме.
5
0
 
8
 
! Отговори
Dog преди 7 години
Ако не е както 3 пише, със сигурност е неправилно изпреварване, от кой, предполагам от водача на лекия автомобил. Бог да ги прости ! Хора, научете се , че минаването на червено , изпреварването на забранен участък и въобще неспазването на правилата водят до това ...
4
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да се натъпчат петдесет държавни хрантутника в автобус през работно време, означава че са надушили някаква далавера и цялата банда са хукнали да крадат.Ако си бяха по работните места това нямаше да се случи.
3
4
 
12
 
! Отговори
мда преди 7 години
Шофьора е починал, ама не от катастрофата. Това е причината за самата катастрофа.
2
3
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
То обучението не е никак евтино,но са не достатъчни часовете по обучение.Ако ще и 1 000 и 2 000 лв. да е ,като не се е научил човек не само да върти волана,ами и на дисциплина и на правила,така ще е .
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Резултат от незнание и евтино обучение