Озверели кучета разкъсаха баба в Свищовско

Говори се, че кучетата са домашни, търсят собствениците им
20 яну 2017 08:52,
86
Озверели кучета разкъсаха баба в Свищовско
Снимка: архив, Bulphoto

Глутница озверели кучета са разкъсали възрастна жена в свищовското село Козловец. Кървавата драма се разиграла около 17 часа пред къщата на 85-годишна възрастна жена, пише "Труд".

В злополучната вечер самотноживеещата баба излязла на улицата пред дома си. В същия миг върху нея се нахвърлили 4-5 псета. Кръвожадните четириноги повалили старицата на земята и забили зъби в плътта й. Бабата със сетни сили се опитвала да се отскубне от схватката с кучетата, но те яростно разкъсвали месата й. Кучетата са обезобразили лицето й, нахапали я по шията, като разкъсали сънната й артерия. Рани има по цялото й тяло.

"Гледката е потресаваща. На около 5 метра в диаметър има късове от плътта и части от тялото на бабата. Гина Боярова е издъхнала в нечовешки мъки", разказаха жители на Козловец.

Съседи чули виковете на старицата, но докато отидат до мястото, жената вече била мъртва. Малко след това в селото пристигнали полиция, съдебен лекар, както и кметът на Община Свищов Генчо Генчев.

"Говори се, че кучетата са домашни. В момента се изяснява чия собственост са четириногите и защо са били пуснати на свобода. Води се разследване", бе лаконичния коментар на криминалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: кучетаКозловец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
така е в бг-когато човек убие куче оревават цялата държава кучкарите,новини възмущения,само дето на демонстрации не излизат,а когато куче убие човек-мълчание,даже може и да не чуем за това,все пак това е напълно в реда на нещата,това е нормално,този зъл зъл зъл човек напълно си го е заслужил
31
0
 
6
 
! Отговори
до 39 от 36 преди 7 години
....и пак се връщаме до собственика!
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С това " говори се, че са домашни" имам чувството, че далече няма да се стигне. Дано се намери собственикът и отнесе голямо наказание! Не разбирам като толкова те дразнят кучетата ти, за да не ги пуснеш в къщата си или да ги затвориш на двора защо изобщо ги гледаш?!
29
2
 
23
 
! Отговори
Бивш студент преди 7 години
Всяко куче, което се разхожда безпризорно трябва да бъде взето в приют и ако не бъде потърсено - да бъде приспано. Всеки ненормалник, който остави кучето си да се разхожда без наморник трябва да бъде наказван с глоба, която да е поне 5 пъти средната заплата за страната, а парите от тях да отиват за издигането на приюти за уличните животинки. А за всеки, който остави кучето си да се разхожда без повод и наморник трябва да бъде наказван със затвор! Само така ще се спре с тези ужасни новини.
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кучето никога не е виновно, винаги е собственика! Като убият кучетата, той ще вземе нови и пак ще ги направи зли. Ако влезе в затвора, това няма да се повтори
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление кметът не знае какво прави - иска промяна в закона. Кой закон бе, нито са задържали стопанина на кучетата, нито са ги евтаназирали, щял да чака правораздавателните органи да дойдат да търсят кучетата. А една жена вече я няма.
26
1
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
До Анонимен 29аз кучефил? прегледай се
25
0
 
2
 
! Отговори
кръстоносец преди 7 години
до 27Съмнявам се. Точно по въпроса с отношенията човек-животно нещо им куца. В повечето случаи са на грешната страна, но кой да им каже. За това и няма да видят зоополиция скоро.
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 29Не се хаби, на такива като тоя кучетата са им по-важни от хората.Нищо чудно и са имат интимни отношения с тях.
23
3
 
11
 
! Отговори
кинофил преди 7 години
Кученцата добре ли са???
22
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега да идат да направят репортаж от Господари на ефира.Че оная вечер се бяха затъжили за един кучкарник...
21
7
 
9
 
! Отговори
кръстоносец преди 7 години
Всичко е до стопаните. Те кучетата не са виновни.Кучето е Отговорност, а не плюшена играчка. Трябва да измислят психотест за бъдещи стопани на кучета, като при оръжията. В края на краищата това са живи същества с акъл на пет годишни деца( кучетата имам предвид). Не е лошо да имаш и двайсет кучета, но трябва да полагаш правилни грижи за тях и да носиш отговорност.
20
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, сега пак ще се почне с излиянията на психично болните, че бабата била провокирала гнусните кучета и че те усещали злите хора. Дано ви усети някой с лопата (острата й част) по тила.
19
2
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
заинтересувах се как седят нещата в "нормалните" държави. във викито има подробна информация за щатите, можете да я видите тук wikipedia . org /wiki/Fatal_dog_attacks_in_the_United_Statesимат около 30 жертви годишно, почти всички от домашни кучета. като се отчете населението, жертвите идват долу горе колкото в българия (30% по-ниско). мисълта ми е - бездомните кучета са досадни и много нахапани има, но истински опасни са домашните кучета
18
3
 
9
 
! Отговори
аз преди 7 години
подобно на вълците по това време на годината повечето се разгонват и стават доста раздразнителни. а ако на някой му е дожаляло, че им е студено на двора да си ги пребере в къщи. Моето да не го пускам из улиците?!
17
6
 
12
 
! Отговори
teo преди 7 години
КЪДЕ СЕ ИЗПОКРИХА ПЛАТЕНИТЕ ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТЧЕТА, ПЛАТЕНИ ОТ МАФИОТИ, КОИТО ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ ПЛАЩАНИЯ ЗА ЖИВОТНИ! КАКВО БИ НАПИСАЛА ОНАЗИ ЖУРНАЛИСТКА , КОЯТО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ПИСА ЗА ОПАЗВАНЕ НА КУЧЕТАТА?
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само лилавите_ имат по толкова кучета. По селата нормалните хора имат толкова, колкото могат да хранят - обикновенно не е повече от 2,по рядко 3.Ама 4-5 и нагоре са само от матриала на ДПС
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко е въпрос на култура и спазване на правилата+ здрави санкции, когато ги нарушиш.Прости и примитивни хора гледат кучета, особено опасни, и ги пускат навсякъде. Тези стопани сега трябва да отидат в затвора задълго и да се бръкнат яко в джоба. Така се прави. Другите ще се замислят! С ловни дружинки няма да се оправи, защото по тези ширини всичкото зло идва от простотията и безхаберието на хората и липсата на самкции. Винаги човекът е отговорен.
14
2
 
13
 
! Отговори
Значи преди 7 години
убеден съм,че собственика на тези кучета е бил пълен ***!Едва ли са ваксинирани и обезпаразитени,за паспорт и чип пък да не говорим,а предполагам че и храненето им е било от време на време и с ***!Тоя е за затвора!
13
4
 
34
 
! Отговори
художника преди 7 години
Западните пенсионери обикалят света, а нашите ги ядат кучетата. Оставени на произвола на съдбата от близките си, избягали от България за по-добър живот. Какво направиха с Родината ни шепа "хора" независимо от кой цвят на спектъра? Дано горите в АДА из.оди!!!