Не Миланов, баща му заградил пътя. Но кой направи барбекюто?

Депутатът не искал да спира репортажа, просто бил под упойка
Обновена: 24 яну 2017 10:46 | 24 яну 2017 09:06,
92
Не Миланов, баща му заградил пътя. Но кой направи барбекюто?
Снимка: кадър, BTV

Вратата на депутата Борислав Миланов, заградила общински път във вилна зона "Симеоново, всъщност била поставена от баща му преди 17 години. Това обясни народният избраник от Реформаторския блок пред BTV.

Миланов не просто е заградил общинския път и така е блокирал достъпа на имота на възрастна жена, но е и построил и беседка с барбекю на общинския терен.

Още по темата
Въпреки че засегнатата жена е спечелила дело срещу депутата през 2012 г., вратата все още е факт, а Миланов твърди, че по този начин предпазва имота. Бил дал и ключ на жената, което тя отрича.

Депутатът от СДС, избран с преференция в Благоевград, опитал да спре репортажа на bTV с мотива за предстоящата кампания. Днес той обясни, че бил под упойка, когато изрекъл тези думи.

"Аз бях във ВМА, пред операция, когато се срещнах с репортера. Обаждането към него направих под упойка, това може да се докаже", защити се Миланов. По думите му той не искал да спира репортажа, а по-скоро да го задържи, за да може да коментира казуса.

Вчера главният прокурор Сотир Цацаров се самосезира по случая. Той възложи на Софийска градска прокуратура извършване на проверка по изнесените факти с оглед данни за извършено самоуправство - престъпление по чл. 323 от Наказателния кодекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
10
 
! Отговори
Пацо преди 7 години
До ГУМЕН ГУЩЕРНе позна, защото въпросното господинче е от Дупница,какви шопи ти бръмчат у главата?
34
2
 
13
 
! Отговори
Реформиран цирк преди 7 години
Тоя що са го изтървали току-така, хем им е бил в ръцете, хем под упойка?
33
2
 
16
 
! Отговори
))) преди 7 години
Прав си е човека нали е реформат, просто е реформирал пътя!)
32
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
:DDDDDЩе ни уморите вече :))) Упойка!? :)))
31
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
хиляди са такива случаи но хората нямат пари за адвокати а при тази сьдебнасистема няма изгледи да се оправим един живот няма да ни стигне
30
2
 
30
 
! Отговори
Баси Държавата преди 7 години
Типичен представител на политическата класа е тази шушумига.Цял живот е свикнал да минава между капките-тука наш човек,там наш човек и опаааа,улицата преградена.Егати наглия бок....к!Сега вместо да се водят дългогодишни дела и да се тълкува,ама това улица ли е или не-давай с булдозера през барбекюто и той да плати разходите-*** долен.
29
2
 
28
 
! Отговори
ами преди 7 години
Той и Цветанов няма 6 апартамента,на тъста му са
28
3
 
27
 
! Отговори
реформатор от класа преди 7 години
Г-н Миланов дори не е знаел, че има такъв проблем. С къщата му се е занимавал баща му, той също не е разбрал, че там е имало улица. А хората очакват че се е знаело, но никой не е знаел че е имало проблем. Затова, нека да забравим за случая и да гледаме напред към реформите и прехода.
27
3
 
22
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Изгонете го от СДС ,защото после ще е късно.
26
2
 
35
 
! Отговори
Димитров преди 7 години
Сигурно ще се окаже, че не е и баща му, а един познат на баща му, мижитурки. В крайна сметка той не отрича, че е по тяхна вина тая врата, пазел си имота. Аз мога ли да заградя улицата в квартала да си пазя имота? ***, те са под постоянна упойка тия, не знам кой им е дилъра да им даде по малко висока доза и да се свърши с тях.
25
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами, да му пожелаеме от сърце операцията му да е неуспешна.
24
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Барбекюто и къщата не изглеждат на 17 години. И двете са в заграбената улица.Защо се коментира само за едната незаконна постройка?А къщата?
23
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Типичен представтел на СДС,най- големите крадци и измамници в България.
22
28
 
8
 
! Отговори
Шопа преди 7 години
Не е виновен човека, а журналистката. Питаха я какво може да се направи по въпроса да не се дава гласност по случая, а тя се прави на ударена. Можеше да си докара едни 1000-2000лв. и да забравим за случая, а тя се прави на умна. Е сега за нея няма да има нищо, и за човека лошо, защото го разнасят. Но това е да живееш в България с типове като тази заблудена журналистка.
21
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради бащите на такива единични депутати под упойка, излиза лошото име на останалите 239 парчета.
20
8
 
3
 
! Отговори
До 18 преди 7 години
До ивчоНавсякъде има ***. Въпросът е, тя да се маха от общото стадо.А< коментирайки така за реформаторите, предполагам, че ти симпатизираш на някой по-умен, честен...комунист, депесар...или измислен псевдопатриот? Волен, Валерката..или ченгето Иван- Каракачанов?
19
2
 
62
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
Гледах предаването по БТВ тази сутрин и видях един нагъл тарикат, който си мисли, че може да присвои чужд имот , без да плаща , разбира се. Опитваше се да изглежда убедителен, като за целта не спираше да повтаря откровени лъжи. И наглостта му стигна до там, че прехвърли вината на баща си. Ето такива са хората създаващи законите, които българите трябва да спазват. Много ми е любопитно какво ще направи прокуратурата? И дали този тарикат пак ще е депутат? Нагли бо клуци!
18
5
 
27
 
! Отговори
реформатор от класа преди 7 години
Добре де, толкова ли не успя да и плати 200-300лв. на репортерката да си трае?Сега заради него всички реформатори ще ни гледат накриво, а ние не сме такива. Идват збори, а след изборите и коалиции имаме да правим, човек трябва да мисли малко повече.
17
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не признават закони а те ги правят,не признават съд а на страната служат - лъжи,очевидни и подли лъжи,време е ние да не ги признаваме,не 240 не 120 ами изобщо не трябва да ги има,сами ще си приемаме законите на референдуми
16
2
 
36
 
! Отговори
Един преди 7 години
И не Ц.Ц. имал 6 апартамента в София, ами тъст му ;)