Паднаха лампите в тунел на "Хемус", убиха жена

Загиналата е пътувала в автомобил, шофьорът е пострадал
Обновена: 5 фев 2017 13:19 | 5 фев 2017 13:02,
232
Паднаха лампите в тунел на "Хемус", убиха жена
Снимка: БТВ

Жена загина, след като осветително тяло падна върху автомобил в тунела "Ечемишка" на АМ "Хемус", съобщиха от МВР, цитирани от БТВ.

Жертвата е била пътничка в колата.

Водачът на автомобила е брат на загиналата. Отказал е да бъде приет в болница, въпреки нараняванията по главата си.

Едната тръба на тунела е в ремонт и движението се извършваше двупосочно в другата тръба – в посока столицата. Заради инцидента обаче и тя е затворена. От АПИ обявиха обходен маршрут – по път I-1 Ботевград – София през пътен възел "Ботевград".

По информация на очевидци множество лампи са паднали и са се забили в пострадалия автомобил.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
8
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Виновни са: Президента Радев, Орешарски, Нинова, Станишев, Царя, Виденов, Хан Аспарух!
118
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема е един и същ навсякъде. Голям процент от парите от обществените поръчки отиват за комисионни и в джобовете на фирми посредници. Спечелите винаги наемат подизпълнители и има дават трохи да свършат работа. Съответно за истинският изработващ поръчката не остава особено голям избор и я прави най-некачествените материали и спестява от всичко възможно. Доста често накрая дори не си получава парите. От милиардите наляти за общесвени поръчки /за всякакви/ можеше /и трябваше/ да има в ПЪТИ по-голям ефект за обществото.
117
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съболезнования на семейството!!Ние тук си коментираме ама кой ли ни чува....ония там си лапат и живуркат ЯКО,а народа......????Е за това повечето хора не искат да гласуват,защото НИЕ ги избирам ТЕ да са добре.Народа още и още ще напуска тази наша БЪЛГАРИЯ!
116
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно сме грешници в Северна България! За толкова години на юг що пътища и други проекти се направиха, а за АМ "Хемус" и кирливите и тунели все недостигаха пари. В злополучния тунел само на метри от трагедията в активната лента от може би две години зее прилична дупка заради която не веднъж шофьори които не знаят за нея едва не ме отнисат. Крайно време е да разберат чичковците в Парламента че и над Стара Планина има България!
115
1
 
43
 
! Отговори
М. Михайлов преди 7 години
Бог да я прости горката жена! Наистина е крайно време някой да влезе в затвора. Няма виновни, няма виновни! Това слушаме вече 28 години! Позор на всички крадливи и корумпирани политици. От друга страна, в тази държава не остана кой да работи. Пълна некадърност и неграмотност - всички ремонти се осъществяват от *** и турци, най-вече от временната заетост, а собствениците на 90% от фирмите са измамници, неразполагащи с квалифициран персонал, вследствие на което се случи поредната трагедия.
114
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Назрява момента за революция в България. Просто вече не се търпи! Хората измират като пилци, няма работа, няма поминък за хората, всеки краде, животът става непоносим. Аз не искам да съм крадец, за да живея. Не може всички да са крадци. Не искам моето щастие да е на базата на чуждото нещастие!
113
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турчина, като работи в България казва само албиниз да има, парите за качество ги връща ресто на ГЕРБ и ДПС.
112
1
 
21
 
! Отговори
лампа преди 7 години
Преди десетина години, стана подобен инцидент в един тунелите в центъра на Бостон.Убитата беше нелегална имигрантка, но адвокатите успяха да осъдят фирмата строител.Проверките показаха фрапиращи технологични "спестявания". По дизайн окачванията са си супер сигурни.
111
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съболезнования на близките. За да е коректно трябва всички министри които са отговаряли за пътната инфраструктура през последните 27 години да станат клиенти на прокуратурата. В този тунел освен пролетното почистване от нашите ***, натрупания пясък и сменяне то на някоя изгоряла лампа нищо съществено не е правено. Не пиша всичко това за да си че ша езика, а го казвам от наблюдение което е от 15 години. Като последните 5 е всеки божи ден.
110
0
 
24
 
! Отговори
натюр преди 7 години
То това ни е запазена марка на нас. Както винаги...след дъжд качулка и след сватба булка.Сега масово ще започнат проверки в тунели, подлези, надлези, подземни паркинги и др... и ще се окаже, че всичко е ОК, всичко е според изискванията и нормите... а конкретния случай е просто инцидент и виновни няма...
109
0
 
30
 
! Отговори
комитата преди 7 години
До Анонименсъгласен съм с теб приятелю политиците крадци трябва да бъдат изтребени с революция мутрите в затвора богатството на България дето тези *** разграбиха да бъдат съдени като се почне от костов;царя комарджията ;доган; местан; боико бъзливеца -като види дебелия и си дава оставката 2пъти за трети път пак е сигурно ходил съм в европа там е раят тук е *** създадена от корумпираните власт имащи
108
0
 
70
 
! Отговори
Су35 преди 7 години
Току що минах от там. Гледката е потресаваща. Бетонни блокове са изпопадали заедно с металната конструкция, към която е укрепено осветлението. На въпросната кола до шофьорскато място бетонен блок през предното стъкло.... Никакъв шанс да оцелее човек след такъв удар. Тия дето правиха ремонта са за затвор. Как може бе от нищото да си заминеш по такъв начин... До кога ще ги търпим тия наши управници да се гаврят така с нас?
107
20
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Нинова ще ги оправи
106
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След дъжд качулка. Има сега търг за ремонт на тунела Ечемишка. Трябва да отговаря на европейските норми. Ама тя жената като си е заминала, каква полза? Може би да не паднат останалите лампи та да убият още двама-трима?Нали се сещате - докато трае един търг, докато се подготвят проекти, оферти, дъра-бъра, колко още време ще мине и колко още народ ще измре?
105
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия ат ГЕРБ какво дремаха от 1984 до 2014 год та не ремонтираха стореното от бсп. Само дупки и падащи лампи друго си е по каруцарския път без жертви с макс. скорост 10 км/ч. Другари ку. не пътувайте по магистралите миг невнимание и цял живот мъртъв.
104
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Партизанската внучка и психопата имат ли обяснение или Путин е виновен? Или Жан Виденов? А може би марсианците?
103
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напишете в Гугъл тунел 1ви Март - Босна и Херцеговина(страна,която уж се води най-бедната в Европа), отворете и сравнете него с нашите по Хемус,които са в ремонт вече 30 години. Е до кога? Жалко за жената :(
102
0
 
21
 
! Отговори
Кофти новина преди 7 години
Пълно е с *** и некадърници. Много лоши работи могат с малко акъл да се избегнат, но на всякъде е пълно с некомпетентни *** (това е народопсихология). Някой чичка-работник пак е омазал работата и сега се чеше по кратуната и вика "Въй, кво стана!"
101
0
 
26
 
! Отговори
емигрант преди 7 години
по традиция никакъв контрол няма в тая държава! ***! до кога?¿!!
100
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ремонтите на ГЕРБ са срещу народа и за обиране на Държавната хазна !