Обезопасиха моста в Шумен, махнаха парапета

Възстановиха движението на влаковете между Шумен и Хан Крум
7 фев 2017 18:13,
11
Обезопасиха моста в Шумен, махнаха парапета
Снимка: БТА

Обезопасен е мостът на пътя Шумен-Бургас, на изхода от областния град, където се създаде аварийна ситуация поради надвиснал парапет над жп линията София-Варна, съобщиха от областната администрация.

Още по темата


С тежка техника са отстранени компрометираната тротоарна конзола и парапета.

Поставени са необходимите пътни знаци и движението в участъка се извършва в двете посоки, но с ограничена скорост и повишено внимание.

От 14.00 ч. движението на влаковете между гарите Шумен и Хан Крум е възстановено.

Предстои да бъде изпратено искане до министъра на регионалното развитие и благоустройството за аварийно възстановяване на надлеза и за отпускане на необходимите средства за ремонт.

Областният управител Донка Иванова е информирала за инцидента служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Спас Попниколов и председателя на УС на агенция "Пътна инфраструктура" Дончо Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
ЕС преди 7 години
Стига спекулации! През 2020г. приключва програмния период 2014-2020. След което следва изготвянето на нов програмен период. Пак ще има еврофондове, но още не се знае за кои отрасли!
5
2
 
5
 
! Отговори
нещо от фейсбук преди 7 години
Борбата за кокъла в България е жестока. През 2020-та спират парите от европейските фондове. Правителството, което ще изберем през месец март, може би е последното правителство, което ще може да открадне милиарди. За какво си мислите, че е тази жестока битка за власт в момента? За какво са тези домогвания до властта на бивши и настоящи комунисти и патрЕоти? Заради черните ви очи?
4
13
 
5
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Това,което построи "държавата" т.е. "партията" до 1989 г. беше в 90% ненужно и се руши точно затова,подобно на паркизанските паметници. Нужните неща изобщо не се рушат: за тях веднага се намира някоя червена мющерия,която да ги "стопанисва" сиреч да прибира наеми от тях.
3
3
 
8
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Колкото по-малко парапети по мостовете,толкова повече безопасност викаш??!! :))
2
1
 
19
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Всичко построено след толкова години започва да се предава то са тунели , мостове,язовири ,тръби ,жици ,линии и какво ли не още излиза ,че през тези години не могат само да поддържат построеното по онова време .
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тъй ще е за напред, държавата се строеше до 89-та, от 89-та насам се крепеше на качественото строителство и добрия инженеринг, от сега завбъдеще очаквайте само рушене