Най-луксозният джип на горските вече нает за лов

НСО се запъва, още не е върнал останалите скъпи возила
18 фев 2017 11:08, Петя Славова
33
Най-луксозният джип на горските вече нает за лов
Снимка: bTV

Най-луксозният от трите суперскъпи джипа на горските стопанства, които се озоваха в гаража на НСО, вече е върнат на собственика му – Държавното ловно стопанство "Тракия" край Пловдив.

Още по темата

Именно това е джипът, който бившият премиер Бойко Борисов беше заснет да управлява.

Той "основно ще се ползва за дълъг трансфер – от летищата до ловните бази, а за полето, за лова ще се ползват другите, по-нисък клас автомобили", обясни директорът на ДЛГ "Тракия" Огнян Христов.

Колата струва 165 хил. лева, има всички екстри и е навъртяла едва 10 хил. километра, информира bTV.

В петък е била наета от турчин и руснак за лов на чакал и диво прасе.Цената на наема е като на старите коли на горските – от 70 евроцента до 1 евро на километър.

Ловците ще ползват джипа три дни. Така, ако навъртят 300 километра, ще платят около 210 евро. Преди седмица стана ясно, че два месеца след като се видя, че джиповете са преминали в ръцете на НСО, Борисов заръча колите да бъдат върнати, а от НСО обещаха да го направят "своевременно", автомобилите все още липсват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Що ли си мисля че" Руменицата" не ги накарала да ги купят и да ги дадат на НСО.Иначе по принцип г-н Истина" както го наричат в предизборната кампания никога нищо лошо не е правил и винаги САМО ИСТИНАТА ни е казвал.Затова и не той ги е накарал да предадат джиповете на НСО,и не той си ги е карал когато му кефне.Винаги другите са му виновни.Хлъзгав е като змия винаги се измъква -но това е така защото платените му слагачи го пазят.Каже или направи някоя глупост и цял взвод платени започват да завазв
7
1
 
13
 
! Отговори
Кривондел преди 7 години
Пропуснах - за тая цена и аз бих го наел да си направя кефа... София-Пловдив, за едно кафе в центъра - 300 евро наемче и 30-40 лева нафтица, какво му плащаш... :)
6
1
 
22
 
! Отговори
Кривондел преди 7 години
2 лева на километър.... На това нещо гумите му са 2000 лева - или трябва да бичи по 200 километра на година само за гумите (приемаме живот на всесезонни джипови гуми от 5 години)... Отделно масла, филтри, поддръжка, амортизация.... Само за амортизацията следва да навърти под наем 80 000км.... Просто не са купувани за това... И не са за това. Тези крузъри вече не са ония брутални всъдеходи - отговорили са на очакването и са много по-крехки за сметка на комфорт.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз искам да го наема джипа за тази цена ако може!
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще избиват с дивеча,нали си е дивеч,а с возила по на 150 хиляди км. и отгоре на втора ръка возят на таз цена за три дни на сафари или тръгнали на/от сафари натъпкани като за три дни хапване на поляна с поглед към резервата с дивеч и чакали в едни други държави,я смисъл тези коли са за разходка,а новите ненавъртели 10 хил.км. за охрана на резервата та да са бързи и изправни не само на прав маршрут като трасе,на такъв и зап о рожец може да бърза.
3
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ще ги върнат, нали трябва да возят Руменовица - т.н. президенша - по моловете.Пък може и Гоце да ползва един, нали си е известен бракониер.
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво комплексирано и безполезно човече трябва да си , за да трепеш за кеф невинни създания, които дори нямат възможност да избягат. Извратено.
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
165 хил. лева дали ще ги избият с цената за км?Освен това трябва да се прибави и подръжката и периодичното техническо обслужване!