Бебе гигант проплака в Пловдив

Денис е с тегло 5240 гр., скоро го изписват
Обновена: 9 мар 2017 10:55 | 9 мар 2017 10:54,
13
Бебе гигант проплака в Пловдив
Снимка: архив, Reuters

Бебе с тегло 5.240 кг се роди в пловдивска АГ болница.

Момченцето на име Денис се появи на бял свят на 6 март в ръцете на д-р Камен Ямаков. Той е трето дете на 32-годишната Джамиле Айрова, разказва Нова тв.

Заради гигантските си размери бебето е родено секцио. И той, и майката се чувстват добре и съвсем скоро ще бъдат изписани.

В Сърница с нетърпение ги очакват батковците на Денис, които също са проплакали с тегло около 5 килограма. А щастливата майка с усмивка признава, че ражда само големи бебета. Джамиле и съпругът  не са се отказали от опитите да си имат и момиченце.

Точно на старта на 2017-а момченце с тегло 4,125 кг и височина 52 см се роди в пазарджишка болница. Той носи царственото име Борил и е голямата радост на родителите си Гергана и Станислав Станоеви от Кюстендил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Пловдивболницабебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
О преди 7 години
Ей как ще се зарадвам, ако има новина.. "Днес се родиха нормални българчета, майките и татковците са здрави, работещи българи, няма регисрирани майки на 12 и татковци на 15. Всички родители са осъзнавали отговорността на родителството. Приръста е положителен! Честито на родителите!"
7
1
 
7
 
! Отговори
Крумовградчанин преди 7 години
На времето и жена ми роди в УМБАЛ Свети Георги с секцио което тежеше4,400грама което го извършиха лека му пръст професор Никола Милчев и Доктор Веселин Коларов и си беше нормално секцио а сега кви са тези евтини самореклами да не би доцент Учикова и ПРОФЕСОР Димитрова да са по кадърни от Милчев и Коларов ужас
6
3
 
17
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Защо "Горкият баща"?Измъчила се е майката, докато е раждала едро бебе. Бащата едва ли се е мъчил много, докато го е правил. Във всеки случай, едва ли е изразходвал повече енергия в сравнение с мъжете, създали по-дребни бебета.И едва ли ще се мъчи повече от другите бащи, докато го изхрани и докато се занимава с лудориите му в бъдеще :)
5
0
 
18
 
! Отговори
Да е жив и здрав преди 7 години
Не знам обаче защо се пишат такива бомбастични определения - "бебе гигант".Това е просто едно по-едричко дете. Такива дечица обикновено са по-добре оформени и изглеждат по-хубави от останалите новородени, но размерите, които се цитират в текста съвсем не говорят за бъдещ гигантизъм.Навремето снахата на наши близки роди момиченце с тегло 5.040 кг и ръст 49 см. Запомних го, защото се повтаряше многократно - толкова едро бебе! Порасна едно хубаво, стройно моме, около 168 см, фиданка!
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да е жив и здрав
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да е жив и здрав малкия Котоошу.
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горкият баща!:-)
1
7
 
14
 
! Отговори
Божигол преди 7 години
Цеп...цеп...цеп...цепни...