Да направиш добро в името на живота

Мъж, отстъпил реда си за трансплантация, се нуждае от помощ
Обновена: 17 мар 2017 12:39 | 14 мар 2017 20:47, Екип на Bulgaria On Air
28

Мъж от град Пещера, отстъпил реда си за трансплантация на момче, сега се нуждае от подкрепата на дарители, за да може и на него да бъде присаден бъбрек.

Ахмед Моллов е с хронична бъбречна недостатъчност. Преди години той имал шанс за трансплантация, но отстъпил реда си. Тази година обаче състоянието му се влошило.

Преди няколко години Ахмед и съпругата му попадат в болница в София заради донорска ситуация. Лекарката пита страдащия от бъбречна недостатъчност мъж дали е склонен да отстъпи реда си за трансплантация на младо момче. Ахмед се съгласява, разказва съпругата му Кери.

"Аз имам две щерки", вика, "Недай си боже нещо да стане! Давам си реда! Аз съм съгласен, подписвам се", разказва Кери Моллова думите на мъжа си. Самият Ахмед е дал реда си на децата. "Те какво са видяли от живота? Нека и то да си живее!", са били думите на мъжа.

Цялата история на Ахмед вижте във видеото на Bulgaria ON AIR

Можете да помогнете на Ахмед Моллов на дарителска сметка:

Ахмед Мустафов Моллов
Общинска банка
BIC: SOMFBGSF
IBAN: BG81SOMB91301030455701

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Сгрешен е BIC, верния е SOMBBGSF, но не е проблем, IBAN e верен. Снощи го гледах по телевизията, няма по-човешка и по-велика постъпка от това, да рискуваш живота си заради друг човек! Този човек има голямо сърце, да го спасим!!!
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този човек е направил нещо, което много малко хора биха направили! Достоен е за възхищение и да се надявам и той да получи своя шанс за живот и здраве за де радва на близки и семейство!
19
0
 
5
 
! Отговори
без преди 7 години
Аз се разписах! Стискам палци на този достоен мъж. И предлагам да се кандидаатира за народен представител. Аз лично бих гласувал за него.
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 17Бате може ли гол да го барат,че белким ги фане токот?
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
има свестни хора и от тях има и калпазани имам и от там приятели но за разлика от нас гарантирам ако останат доволни за свършена работа са истински приятели не като по голяма част от нас какво гледаме сметката евтиното и калпавото а и връзкарите днешно време обикновен човек които блъска и с честен труд си изкарва парите на челото не се признава доде се мисли така ако сменим и сто правителства се една
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сидеров,къде си бе,ВИТИЗ-чийси агресор,къде е агента патриот Каракачанов,къде е Кабеларкаджията Симеонов-все от патриот нагоре?!Гнус ме е от вас!
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре или вдругиден съм в банката със 150 лв дарение. Такъв ЧОВЕК заслужава това. Надявам се сметката да е реална, защото авторите ще го барат иначе!
14
1
 
12
 
! Отговори
Българин 100% преди 7 години
Турското сърце колеги,е не по-малко от българското,турската душа е не по-малко добра и милостива от българската! Нека не се вързваме на уйдурмите на провалени политици,а заедно да стъпчем главата на змията!
13
1
 
20
 
! Отговори
ПОКЛОН ДО ЗЕМЯТА преди 7 години
Къде са всичките тия "патриоти", които 5 лева в живота си не са дали за лечение на дете, а тоя Ахмед си дава живота за непознато дете???????
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре ще ида до банката да даря.
11
0
 
10
 
! Отговори
Адмирации преди 7 години
Поклон пред добротата и достойнството на този човек. Заслужава нашата помощ! Аз допринесох и искрено се надявам повече хора да се обединим и да му покажем, че добротата се награждава.От нашите усилия зависи дали ще се убеди в това! Нека не го подминаваме и да разчитаме, че друг ще помогне, нека всеки, който има възможност, да помогне :) :)
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям Човек!
9
0
 
6
 
! Отговори
Адмирации преди 7 години
Поклон пред този мъж. Не се двоумете приятели. Ако сме задружни несгодите няма да ни съборят!
8
1
 
1
 
! Отговори
Мирослав преди 7 години
БИК кода е грешен!Трябва да е BIC: SOMBBGSF
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте DMS сметка бе хораааааа!!!!!Леано и удобно. И левче по левче парите се събират. Колко хора ще идат до банка, а всички имаме телефони!!! МОЛЯ! !!
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Историята е много странна.Излиза че двамата с жена му имат еднаква кръвна група и тъканна съвместимостКоето е супер рядко. А при това положение защо е чакал от трупен донор до сега. И защо трябва да се трансплантира чак в Турция като в Александровска ще му трансплантират бъбрека от жена му безплатно.Нещо не е както трябва
5
0
 
30
 
! Отговори
Нико преди 7 години
Напълно достоен за номинация МЪЖ НА ГОДИНАТА!!!!!
4
0
 
30
 
! Отговори
Башка Луд преди 7 години
Истински Човек!
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай Сорос що не развърже кесията за бай Ахмед, вместо да хрантути армия от безделници, които да защитават "правата" на бай Ахмед
2
1
 
36
 
! Отговори
anon преди 7 години
имаме и такива хора... ама не се виждат от гората силикон, яки дупари, мутри, амг-та, слави и други особености на генотипа..