Шофьорът, блъснал колата на Георгиева, карал със 150

Мъжът е шофирал служебна кола на фирма за авточасти
17 мар 2017 15:37, Красимир Ангелов
50
Шофьорът, блъснал колата на Георгиева, карал със 150
Снимка: Булфото, архив

Шофьорът, който с колата си е блъснал автомобила на члена на ВСС Галя Георгиева на магистрала "Струма" край село Долна Диканя, е карал със 150 км/ч, което е 20 км/ч повече от позволените на магистрала, съобщава "24 часа".

Мъжът е служител на фирма за внос на авточасти и е шофирал служебната си кола.

Още по темата

По първоначална информация на полицията Галя Георгиева, която е пътувала сама в колата си, е била застигната от автомобил, който я е ударил отзад. Вследствие на удара колата на бившата съдийка е помляна.

В районната прокуратура в Радомир е започнало дело за катастрофа. Галя Георгиева е настанена за лечение в "Пирогов".

Тя е член на ВСС, избрана от квотата на съдиите. Шеф е на дисциплинарната комисия на кадровия орган. Преди това е била част от Пловдивския апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
17
 
! Отговори
man преди 7 години
Съдийката се е тръткала с 90 и е решила да изпревари някой, без да погледне дали отзад идва автомобил.. човека е карал с 10км/ч над разрешеното (не е ясно как са измерили скоростта му). Глобата за превишаване на скоростта с 10км/ч е 20 лв за извънградско.Съдийката е виновна за нанасяне на значителни материални щети и застрашаване
41
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз като карам с 90 какво? Да не са направили минималната скорост 140? Като съм бавен на някой - ляв мигач и да си бърза.
40
1
 
17
 
! Отговори
ivan преди 7 години
До pisna_mikarai iz evropa i vij,nqkoi kato pochne da izprevarva tir s100 otide 10kilometra............
39
0
 
32
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
За г-жа Георгиева и нейната кола разбрах кой в какво състояние е. Какво е положението на шофьорът цапнал отзад "независимата" ? За него ни вопъл, ни стон . Той да не е от "евтините"?
38
2
 
35
 
! Отговори
баю преди 7 години
Няма как да те настигне и да те удари освен ако не е искал да го направи нарочно! Тази шоферка е тръгнала да изпреварва и е засякла отзад движещият се. Поне десет случая имам такива и само бързата ми реакция и отличните спирачки предотвратяваха най страшното. Такива шоферки огледалата ги ползват само когато се гримират иначе ги нямат за нищо даже не са настроени да гледат пътя отзад. Затова внимавайте когато изпреварвате ако жена кара пред вас. Те са непредвидими в действията си!
37
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сега да видим за колко време ще го осъдят и колко лета ще отнесе този случайно вдигнал 150 км/ч!
36
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом казват 150 значи че е бил поне с 190.
35
1
 
23
 
! Отговори
До чоко боков преди 7 години
Ей, чоко боков, къде се изгуби? Нали си мислиш, че не си *** чиляк, въпреки малоу*++++, които пишеш.Що не цитираш закона! Аз на твое място поне бих се извинил, че съм бил толкова ***.Къде е твоята минимална скорост от 50 км/час на магистрала. Подобна малоумщина не вярвах, че някой ще напише. Нали при всяко задръстване скоростта пада, може и да спреш, но ти твърдиш, че трябва да си поддържаш скоростта от поне 50 км/час.
34
3
 
42
 
! Отговори
Гарван гарвану око н преди 7 години
Ако тази го е засякла, значи тя е виновна. Така е според закона. Колкото до неговото превишение на скоростта с 10 км, то едва ли могат да го докажат и не оневинява засичащата. Разбира се в този случай закона ще се приложи по начин оневиняваш съдийката. Гарван гарвану око не вади.
33
0
 
22
 
! Отговори
До 34 преди 7 години
Ти като уж не си *** чиляк, я ми цитирай в кой член на закона е тази минимална скорост от 50 км/час. Аз твърдя, че става дума за конструктивна възможност за движение с над 50 км/час.
32
4
 
18
 
! Отговори
доц. д-р чоко боков преди 7 години
До До 32ти си явно много *** чиляк, след като не можеш да вденеш, че минималната скорост на магистрала е 50 км/ч, така че няма как малоумщината, написана от теб, да е вярна.
31
4
 
19
 
! Отговори
До 32 преди 7 години
доцент д-р разбирачев, То и скорост от 1 км/час на магистралата е законосъобразна, стига колата ти конструктивно да може да се движи с над 50 км/час, но бъди сигурен, че първия който те "настигне" ще се блъсне в теб.
30
2
 
23
 
! Отговори
доц. д-р чоко боков преди 7 години
До Анонименразбирачев, дори и скорост 55 км/ч на магистрала е законосъобразна и би могла да не бъде несъобразена. така че по-полека със заключенията. и да, за простите милиционери виновен е задният, защото обикновено движението е напред и в този смисъл неговата скорост е тази, която е несъобразена, в случая, превишена. капиш.
29
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най ме дразнят тези дето по катаджийски плямпат, че винаги е виновен този, който е отзад. Е, това не е вярно, но за да го разбереш, трябва да не си с катаджийски мозък.
28
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разрешената скорост на магистрала е 140 км/час, а не 130 км/час. Щом се твърди, че е шофирал с 150 км/час (как ли са ги измерили?), значи е превишил скоростта само с 10 км/час, което е дребно нарушение. За да блъсне предната кола има две възможности - тази го е засякла и се е движела доста бавно като за магистрала или се е движела с много ниска скорост в нарушение на закона, примерно с 40-50 км/час. Всеки може да блъсне на магистрала някой, който се движи много бавно, колкото и да внимава.
27
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момчето е знаело, че в колата е една от многото корумпирани съдии, притъмняло му, и в името на справедливостта, извършил тарана.
26
5
 
40
 
! Отговори
pisna_mi преди 7 години
Винаги е виновен този който е отзад. Ако беше спазвал дистанция нямаше да се случи. Правилника си е точен в това отношение.
25
1
 
20
 
! Отговори
Storm преди 7 години
До Анонимен 19Пише "Галя Георгиева, която е пътувала сама в колата си, е била застигната от автомобил, който я е ударил отзад."
24
1
 
44
 
! Отговори
ники преди 7 години
На народа му писна от съдийската мафия и пусна камикадзетата.
23
3
 
26
 
! Отговори
Бавен преди 7 години
Много бавен този бе само 150, гова на дядо ми каруцата вдига повече. Ето поредния състезател и на всичко отгоре безсмъртен.