Златотърсачки налазиха Бате Митко – милионерът

Ергенът търси тиха и скромна и не иска жената до него да е красива
4 апр 2017 07:45, Златко Желев
71
Златотърсачки налазиха Бате Митко – милионерът
Кадър: Нова тв

Баби златотърсачки налазиха 61-годишният стар ерген Димитър Митев от Ямбол. Той се прочу през последните дни като щастливецът, който спечели рекордната печалба от 12 милиона лева от Националната лотария.

"Това са много пари. Не са за обикновен човек като мен", казва и самият милионер Димитър Митев. Той разказа, че търси любовта и че е съгласен да му дадат телефона на желаещите дами да се запознаят.

Вече има и много кандидатки за среща. Те са възрастни дами, а не млади момичета.

"Те казват, че са го харесали не заради милионите, няма как да не го харесаш. Ние сме в дилема, защото това може да са възрастни златотърсачки. Но не изглежда като бизнес план", разказа Мария Йотова, която описва историята на новия милионер по Нова тв.

От 10 години не е имал приятелка. Надява се, че след печалбата ще бъде по-желан от жените.

"Имам си една девойка, дето си ми е на сърце... Сега се надявам, че сама ще дойде при мен", казва той. Иска му се новата му булка да е тиха и скромна и не иска да е красива.

"Страх ме е от тия пари. Много са, не са за всеки и не знам какво да ги правя, но ще продължа да си ходя на работа. Пак ще съм си на камиона, това съм правил цял живот. Не харесвам охолния живот, не е за мен", допълва Бате Митко.

Той е объркан и смутен, а вече са се появили и хора, които са го помолили за пари за лечение. Новият милионер е нямал шанс да остане анонимен, защото в условията на лотарията е да бъде обявен щастливецът. В противен случай той щял да се размине с голямата сума.

Той ще може да харчи по 1600 лева на ден в продължение на 20 години. Все пак той няма да получи цялата сума накуп, а в продължение на две декади ще взима по 500 000 лв. на година.


71
Още от
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
СС преди 10 месеца
Милионер ... а скоро няма да види 1 млн на куп ...
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Въпросът е дали ще доживее да види последните 500хил.?
62
0
 
4
 
! Отговори
Фен преди 10 месеца
Гадните лакоми *** от тази "лотария", съсипаха горкия човечец. Срам за тях!
61
0
 
10
 
! Отговори
След като го обявиха преди 10 месеца
пред цяла България, той да си смени местожителството, дори за известно време да поживее някъде извън България. След време да се върне.
Може да смени фамилното си име с това на дядо си или на прадядо си.
Предполагам, че някой добър стилист ще успее да му попромени визията и ако се засели в София или Пловдив, кой ще го знае?
Всичко това има смисъл да се направи, за да го отърве от досадници, от измамници и от опасни изнудвачи.
Голямо значение има и това, каква жена ще избере. Дано не е глупава.
60
0
 
16
 
! Отговори
РВ преди 10 месеца
Аз сега нещо не мога да реша да се радвам ли за бат Митко или да го съжелявам...
59
0
 
15
 
! Отговори
Елементарна Математи преди 10 месеца
500 000/365 = 1370 лв. Нещо не ми излиза 1600. Алоооо някой може ли да смята.
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И журналисти .
57
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако спечеля 100 лв и тях ли ще ги изплащат за 20г
56
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чичо Митко,плющи само младо,сега ти се е паднало.Остави ги тея дъртите гъгрици.Внимавай с виаграта и спирай тая домашна ракия.Вече само тънки и квалитетни питиета .И не ти трябва да се жениш,всеки ден да е различна, да не ти се качи на главата
55
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Богат грозен няма!
54
0
 
20
 
! Отговори
ясен преди 10 месеца
при 1% годишна лихва ,това са 120 000 лихвени лева .А тях ще трябва да му ги превеждат,иначе трябва да се намеси и регулатора на игрите и НАП ,че даже НСБОП за пране на пари.
ОТделно КЗП за подвеждаща реклама . Всички няма да се самосезират щото какво ги интересува Георги от Ямбол! А е ВЯРНО,това си е пирамида!
53
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чиче Мите, взимай баба Гошка :)
52
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
и какво излиза, лотарията има ипотека към дядо Митко :)
като натрупа още 3 години -20тина подобни и ще обяви фалит и ще се смени собственика и всичко на кино.
51
1
 
13
 
! Отговори
Toshko преди 10 месеца
Oтива при Домусчиев или някой друг милионер и му предлага 2-3 милиона срещу анонимност, ще вземе по-малко пари, но ще си ги харчи спокойно
50
1
 
4
 
! Отговори
лотария преди 10 месеца
До SKORO
и аз така чух, забраняват всички лотарии
на всички работещи във ЕС всеки месец ще се удържа по 1 евро от зплатата,
в края на месеца ще се теглят от единен център номерата на сметките от които е удържано едното евро, като за всяка държава ще има печалби:
10 х 100 000
20 х 50 000
100 х 10 000
1 000 х 1 000
и т.н за 28 държави до получаване на цифрата със сметките от които се удържа 1 то евро
49
3
 
24
 
! Отговори
аз преди 10 месеца
Бате Митко , това че търсиш грозна жена не значи че е скромна , напротив тези жени никога "неотказват" , защото следващ случай може и да няма!
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Иван Пешев
В такива случаи винаги на печелившия му предлагат да си получи сумата от ''един господин'' скрито и тихо, а този господин, който явно има да доказва доходи се явява публично. Но спечелилите почти винаги избират да се покажат публично по ''причини балкански''.
47
1
 
11
 
! Отговори
SKORO преди 10 месеца
В МОМЕНТА СЕ ПОДГОТВЯ ЗАКОН В БРЮКСЕЛ. Всички лотарии в рамките на ЕС ще трябва да спрат да теглят, генерират, разбъркват числа. Няма значение дали това ще става ръчно и ще се ползва компютър.

Закона влиза в сила от 2018 г. и общо взето галси, че генерирането на числа ще става само на едно място. Ще бъде гласуван и създаден хазартен център, който постоянно ще генерира числа. Понякога една поредица от числа ще може да бъде ползвана за няколко различни лотарии важеща за различни държави - член.ЕС
46
0
 
35
 
! Отговори
Иван Пешев преди 10 месеца
Значи за всички които не знаят, НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ е тази която задължава победителите си да се разкриват - това е много нечестно и долно. Сега този човек става мишена, що не кажете Бахаров колко пари е прибрал от рекламата да стане и той мишена.
45
3
 
17
 
! Отговори
Го4о преди 10 месеца
Тотото да спре да използва КОМПЮТЪР при тегленето на тиражите! А печалбите да са до 100,000 лв. - средната класа да са подпомага, а не хора които не знаят какво да правят с парите!