ГЕРБ няма да вдига данъци, ще работи за двойни учителски заплати

Ангелкова: Приоритетите са сигурност, здравеопазване, образование
Обновена: 8 апр 2017 08:15 | 7 апр 2017 21:09, Екип на Bulgaria On Air
110
ГЕРБ няма да вдига данъци, ще работи за двойни учителски заплати
Снимка: Bulgaria ON AIR

Първата политическа сила след парламентарните избори ГЕРБ държи на своите приоритети, които обяви в кампанията си преди вота. Това са здравеопазването, образованието и гарантирането на сигурността.

В това увери бившият министър на туризма Николина Ангелкова в предаването "Денят ON AIR". Според нея трябва да се направи всичко възможно, за да се гарантира максимална сигурност на туристите.

"Изключително важно е да имаме стабилно правителство в рамките на пълен 4-годишен мандат. Преговорите вървят конструктивно и се обръща голямо внимание върху сигурността", посочи Ангелкова пред Bulgaria ON AIR.

От думите й стана ясно още, че сред приоритетите на ГЕРБ са още намаляването на административната тежест, привличането на инвестиции и икономическият ръст. Ангелкова увери, че данъците няма да бъдат вдигани и ще се работи за двойно увеличаване на заплатите на учителите. 

Бившият министър на туризма разкритикува служебното правителство, което според нея прави опит за законотворчество, което изобщо не е на мястото си.

"Наблюдаваме поредица от действия, които могат да бъдат свързани изцяло с това да се нарушава държавният интерес. Не може зад вратичката служебен кабинет да решава определени теми", отбеляза Ангелкова и настоя, че не трябва да се извършват действия, които водят до загуба на европейски средства.

"Изключително много ме притесни заповедта за неохраняемите плажове. Прочетох, че някои от плажовете, при които има проведена процедура, са обявени за неохраняеми", посочи тя и даде пример с централния плаж в Поморие. 

На въпрос късно ли е да бъде спасен летният сезон, Ангелкова отговори:

"Всеки ден забавяне е ключов, туристите идват. Публичен ресурс не се дава просто така. Обявява се обществена поръчка, която допълнително забавя".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
17
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
"Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!
65
0
 
18
 
! Отговори
BG citizen преди 7 години
Този грозен *** да не би да се кани пак да бъде министър на туризма?
64
1
 
14
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Когато обикновен човек говори неверни неща -- той лъже! Когато човек с власт лъже -- той "прави" политика!! И понеже у нас никой никаква отговорност за нищо не носи,всеки властник ги "дрънка" както му е кеф. А някой в наглостта си, са чак смешни! .........." Карай ***, всичко тече, но уви не всичко се пие" А в тая китна пролет колко сливи са нацъфтели.....Като си представя колко ракия ще изтече и колко ще изпия..........ми става едно топло на душата.......
63
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ЗА СЪДЕБНА РЕФОРМА МЪЛЧИТЕ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ СТЕ КРАДЦИ ! МИЗЕРНИЦИ !
62
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВАЩИЯТ ГЕНОЦИД ГО ЗНАЕМ ! УЧИТЕЛИТЕ ЩЕ ПОЧАКАТ А ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ***. ДА ЖИВЕЕТЕ САМО ВИЕ С ВАШИЯТ ВОЖД БОРИСОВ И ГОРАНОВ !
61
2
 
18
 
! Отговори
УУУУУ.. преди 7 години
ЩОМ ЗАПОЧВАТ С ЛЪЖИ ЗНАЧИ СЕ ГОТВЯТ ЗА НОВИ ИЗБОРИ - НАСЛУШАХМЕ СЕ НА ЛЪЖИ ПРЕДИ ТЕЗИ ИЗБОРИ ГЕРБ ЗАПОЧВАТ С НОВИ ЛЪЖИ НОООО АКО ИМА ИЗБОРИ ТРЯБВА КОМИСИ И ТЕЗИ КОИТО ОБРАБОТВАТ ПО ОБЩИНИ ДА СЕ СМЕНЯТ ДО ЕДИН ДА ВИДИМ ТОГАВА КОЛКО ЩЕ СА ПРОЦЕНТИТЕ ИМ
60
0
 
12
 
! Отговори
Liolio преди 7 години
Патицааа
59
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЛО АНГЕОКОВА, ДЪРЖАВНИЯ ИНТЕРЕС КОЙТО НАЛОЖИ ГЕРБ. Съсипа ПАЗАРНИЯ ИНТЕРЕС НА ФИРМИТЕ И СТАНАХА ЗАВИСИМИ ОТ МУТРИТИ
58
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласувалите за гробарите да се хванат за палците и наведени да чакат пиредното издевателство на Боко Тиквоко и Цецо Цървула. Ще, щели да работят? Защо 7 години не работиха за добър стандарт? Защото са безкрайно ***, нагли и крадливи. Нищо няма да се направи! Нали вдигнаха парното и тока, краденето ще продължи с пълна сила. А България обеднява с всеки ден. Какво стана с минималната пенсия, щеше да в 300 лева? Отпадна, патриотите полегнаха веднага. Няма по-*** народ от нашия! Мизерствайте!!
57
0
 
12
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Ходор май я готвят за министър на финансите. Пред нея Горанов е като Джон Мейнард Кейнс.
56
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другите ще ядат трици. Я погледни какви заплати дават на учители които имат по 5-6 деца в клас. И на полицаи които дремят по кафетата. На лекари които вземат рушвети. За правосъдната да не говорим, там е голяма каша. А другите да се оправят както могат.
55
2
 
18
 
! Отговори
имигрант преди 7 години
защо не дадете на завършилите висше бонус,работа,квартира.ми то тези учители след 5-10 години *** ли ще ми учат.ееееех политика,политика.*** народ,скъпи учители,бедна държава.каракачанов бъдещия ръководител каза:в албания мин.пенсия е 165 евро а в бг 85 евро?????пази боже.да не стане по зле...
54
2
 
28
 
! Отговори
123 преди 7 години
някой ако е повярвал че ще има увеличаване да доходи и пенсии е много наивен
53
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия щели да работят.Е, да вида няма да повярвам.А повишението на заплати и пенсии през крив макаронНа Борисов за лъжи трябва да му дадат Оскар.
52
2
 
25
 
! Отговори
Щу преди 7 години
Долу герпДолу продажната властТретата световна война започва.Всеки да мисли как да оцелее.
51
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А другите извън приоритетите им да ***,така ли?Интересно,ако не са тия извън приоритетите им,от къде ще вземат пари за заплатите на приоритетните/
50
2
 
24
 
! Отговори
Щ4 преди 7 години
А верно ли *** госпожо.И откъде шъ ги намерите тези пари от това че спирате така на София всяка нощ по 1 час.Или ще спрете половин милион фалшиви инвалидни пенсии.Или вие герп ще спрете да злоупотребяват и крадете финанс от проекти кредити и т.н.Юни пак ще има избори така да се знае.Вие с Българския Народ на глава няма да излезете. Или ще стане уидурма.Като Сирия.Това да го знаете.
49
1
 
7
 
! Отговори
Пак до КорнелиеФ преди 7 години
Не е сбъркан чипа"работа". Сбъркан е чипа "избор", защото клонираха сбъркания чип на много "същества". Сега тия същества избират ощо по сбъркани управляващи. Иначе тя работата си е работа. Ако се вземеш с нея по любов, ще ти е добре. В здраве и болест, в радост и мъка....докато пенсията или смъртта ви раздели. Не, че не ми дотяга понякога, ама и с майката на сина е същото! Обичам да коментирам с такива, като теб! Петък е! Черпя те бира със сламка, че да ни легне еФтино!
48
1
 
14
 
! Отговори
До КорнелиеФ преди 7 години
Синът ми е добре образован младеж. Нито аз, нито майка му искаме да е всестранно развита личност. Има определени интереси, обича химията и биологията. Но се издразних от факта, че неква мързелива даскалица по математика бави класните на децата от паралелка химия и биология просто защото я мързи, или има "други доходоносни" ангажименти с ученици от паралелка "математима с нещо си". Това е до теб. Не знам за теб, ама по Мое време, ако ИСКАШ часове ми стигнаха и влезнах ВИАС Утвърден инженер! С име
47
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега да видим следващата оставка кога !? Преди или след новия заем !?