Операция "Скорост": 2300 нарушения за близо 24 часа

Акцията на полицията ще продължи до утре сутринта
Обновена: 19 апр 2017 19:31 | 19 апр 2017 18:53,
16
Операция "Скорост": 2300 нарушения за близо 24 часа
Снимка: архив "Булфото"

Над 2300 случая на превишена скорост са констатирали полицаите до 16 часа днес в операция "24 часа скорост".
Акцията срещу високата скорост стартира в 6 часа тази сутрин.

До четири часа следобед със стационарни технически средства са установени 206 нарушения, а с мобилни - 2168, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В 196 от случаите са констатирани превишения на скоростта в населени места с над 50 км/час.

От началото на операцията до 16.00 часа на територията на страната са регистрирани 77 пътнотранспортни произшествия. При две от тях – в София и Пловдив, са пострадали леко двама пешеходци.

Тежък пътен инцидент е възникнал и на автомагистрала "Хемус", в района на Провадия.

От 06.00 часа тази сутрин Пътна полиция провежда операция "24 часа скорост". Тя ще продължи до 6.00 часа сутринта на 20 април.

Операцията "24 часа скорост" се провежда у нас от три години. Тя се организира от Европейската мрежа на службите на Пътна полиция (TISPOL) и се провежда не територията на целия Европейски съюз.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Израилеви преди 7 години
- И ние козируваме така.- *** що?
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 13Пишеш като настъпен милиционер от нетрезвен началник! Успокой се, ще ги стигнем някога все пак макар и да е 29-ти век!
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 12А сега ми кажи защо турчина козирува с лявата ръка?Знаеш ли???........Защото е амсалак като тебе и не знае ляво ,дясно .Или като тебе не знае кое е ръка кое крак.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 11Защото българския мяза и е дембелин!
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То хубаво ама защо сте истипосали турски катаджия на снимката.Европейска акция било. Акция в България.И..... турски катаджия??????
10
0
 
4
 
! Отговори
Ti[oplko[] преди 7 години
Трудна работа за катаджиите, как да познават техните си хора при големи скорости. При такива акции бая парички падат, катаджиите довялни за изпълнен "дълг"
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В това лошо време и този дъжд примесен със сняг не ми се мисли колко катастрофи ще има и колко народ ще пострада. Ако само ламарините си натрошат това ще е много добре. Но като знам какви състезатели се нароиха едвали ще минат само с изпотрошени ламарини. Гледам ги новите шафйорчета карат така като че ли са безсмъртни. Лошото е че когато ударят някой умират не само те а и невинни. Господ е казал не се движи по бързо от ангела си пазител защото няма да може да те настигне и помогне!
8
2
 
15
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Да продължават , да не спират тази акция Кат защото като гледам как карат тези "безсмъртните" и с малки и с големи коли си е направо жива лудница по пътищата !! Вижте колко народ здрав и работоспособен загива по пътищата. Събирайте пари и глобявайте....като нямат акъл да плащат , дано така се вразумят !!
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз никога немога да превиша скороста защото москвича повече от 70 км неще да вдигне. Да му мислят тези със бегачките дето са на по 20 години и развиват скорост от 220 км в секунда. Докато карахме москвета жигулета и ладета катастрофи имаше но нямаше жертви като сега. Най много си трошехме броните фаровете мигачите и габаритите. Идваха от кат който и в момента съществува само той си остана с комунистичмеското име правеше акт за щети отивахме в магазина купувахме си частите и въпроса се приключваш
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
демек събраха достатъчно пари за бюджета , на кого ли ще ги дадат после или ще си ги поделят
5
0
 
12
 
! Отговори
Anon преди 7 години
Пак популизъм. Правилната новина била "2400 нарушения, написани са 2400 глоби за обща сума 500000 лева и са конфискувани 140 книжки". И след два месеца като сметнат че са си събрали 450000 от тези 500000 лева- да обявят акцията за успешна.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По пътищата се движат маса хора без и с купени книжки!Пияни и дрогирани е масово явление!Но КАТ,ше оправи нещата кат снима...:-) :-)
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще захлебват корумпетата. Както са се набълбучили с кредити от банка дцк, имат по пет которника, две любовници,ходят на лов, ходят за риба,направо ужас. То на една заплатка кара ли се.
2
4
 
15
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Поредната показна акция докато наказанията не започнат да се прилагат веднага и в размери (% от декларирания доход) така, че и паралиите да го усетят файдата ще е никаква.
1
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Акцията трябва да е постоянна ! Ама ,,ден година храни !?