Съпруг издирва влюбчивата си жена. С любовник ли е?

Сагата на Христина и Нехат от Шуменско е на две години
20 апр 2017 15:23,
70
Съпруг издирва влюбчивата си жена. С любовник ли е?
Снимка: МВР

Районно управление – Шумен издирва по молба на близките й Христина Ленинова Костадинова на 41 години от село Каменяк.

Жената напуснала дома си на 22 февруари и оттогава е в неизвестност. Къде е Христина не знае нито съпругът й, нито двамата й големи синове.

Затова обезпокоените роднини са дали точно описание на жената пред полицията и молят за съдействие.

Костадинова е висока около 175 см., с нормално телосложение, светло лице, сини очи, дълга права кестенява коса. По данни на близките й е възможно да е придружена от 52-годишният Нехат Ахмедов, който е техен съселянин от Каменяк. Жената е напускала дома си и друг път, и е установявана пак в неговата компания.

Запознати разказват пред "Труд", че сагата на двойката е поне от година-две. Тогава Христина пак изчезнала и живяла повече от месец на квартира в Шумен с Нехат. Била забелязана на кооперативния пазар в града и така авантюрата й била пресечена. Съпругът й Борис я приел у дома. Местните хора му се чудели, а той обяснявал, че много обича и държи на жена си.

Христина е бивша магазинерка, после работела като асистент по социална програма. Нехат също не е състоятелен и съселяните им се чудят, ако са забегнали пак заедно, как се издържат.

От полицията умоляват хора, които имат информация за местонахождението на Христина да съобщят в близкото полицейско управление или на телефон 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: МВРизчезнала жена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
1
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Абе, пускайте я да пасе, бе! То който е тръгнал, нека си отива. Тоя не му ли тежат вече рогата, че още я "обичал". Жени бол. А тази нимфоманка Ирина е доста отворена зад клавиатурата. Избора си е бил изцяло твой Иринче, ние какво сме виновни, че си намираш само малък номер. Чети и други книги, не всичко е пари
49
0
 
2
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Българска трагедия-нимфоманка и ***....Има и други такива случаи.Цялата работа е,че римляните не са умствено обременени и мислят само за се.кс.Което пък идеално устройва такива жени.Навремето са ги кастрирали за да се успокоят.Сега няма как да стане,но пък има медикаменти,които могат да оправят работата,без големи вреди за здравето.
48
0
 
5
 
! Отговори
:) преди 7 години
До донИмах състудент, който се казваше Сталин.В друг факултет имаше едно момиче, което се казваше Владлена. Личният подпис на Ленин бил такъв, че се четяло Влад Лен.И, също така, нали знаеш коя ни представя пред света - една криСталинка!
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фамилното име на тази е Ленин-ова.Лицето й пък говори достатъчно за умствения багаж.
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука нещата не се въртят около к . . Ура . Въртят се около магъзина и хасата.
45
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ръжда и жена тръгне ли спиране няма.А мъжът и нека си я обича,лошо няма
44
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 7 години
До ИринаТогава се женете за магарета!
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Христина е забелязана на Червения площад в Москва пред мавзолея на баща си Ленин с цветя в ръка.
42
0
 
7
 
! Отговори
До Калинка сладката преди 7 години
До Калина Калинка моята любимка мен ми е интересно ти обичаш ли да вкарваш автомобила си отзад в задният двор????????
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ирина Ти какво разбираш под надарен шише от кока кола 2 литра ли ?
40
0
 
4
 
! Отговори
дон преди 7 години
До Калина А какви велики гъзоли.....ци са били ,че да си кръстят детето Ленин.
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИРИНА Е МНОГО ЗАПОЗНАТА И ПОНЕЖЕ СЪМ ЛЮБОПИТЕН ЗАТАКИВА ТРУДНО ЗАДОВОЛЕНИ ЖИНИ. Да направи кратка беседа до коя възраст ги държи.
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До9 Ако тази жена е туркиня . Щеше да има еднократно бякство завършило с ТЕЛК И БЕЗ ПОВТОРЕНИЕ.В ТОЗИ СЛУЧАИ И маГАЗИНА Е от значение., както и "касичката"
37
1
 
10
 
! Отговори
Голямопишковец преди 7 години
Ирина, ти явно знаеш... Горката. Можем да помогнем, ако трябва
36
15
 
17
 
! Отговори
Ирина преди 7 години
Тук имам чувстото, че коментират само малкопишковци. Знаете ли каква мъка е за една жена да е с мъж който е бездарен в леглото или да е ненадарен, да го кажа по друг начин. Колкото и да стиска зъби и да трае с години има два пътя за нея. Единия е пътя на Христина, а другия е пътя към лудницата.
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ...КАКВА Е? НИКОЙ НЕ Я ЗНАЕ...НЕ СЪДИ .ЗА ДА НЕ БЪДЕШ СЪДЕН..." НА 100 ВЕРСИИ- ИМА 1 ИСТИНА И Я ЗНАЯТ САМО 1ИЛИ 2...
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До32 Значи е много ОБЩествена и била маГЪЗИзрека .Ще свършат парите и ще се прибере, ако не излезе нещо друго.
33
6
 
22
 
! Отговори
.. преди 7 години
Отстъпиш ли на жената метър - ще поиска километър. Повечето жени търсят мъже, които държат на себе си и няма да отстъпят на своите желания, дори това да означава, че ще се разделят. Нейният съпруг очевидно показва безгръбначност и тя е готова да бъде с друг, който показва черти на мъжкар, а не примиряващ се ***. В крайна сметка парите и статуса не са най-важното, а поведението на мъжа към жената. Най-разумно е мъжът й да си търси нова жена и да забрави за нея, she's gone forever
32
11
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
турчина я е утрепал и сигурно вече я погребал. Полицията трябва да почне разследване срещу турчина.
31
5
 
19
 
! Отговори
хммм преди 7 години
още не мога да повярвам тая иринка какво е написала по-долу. Как може да не ви е срам бе женски? Тя щяла да я разбере ако мъжа и бил малкопи*овец и не я задоволявал както трябва. Той има ли вина мъжа и че така е роден? Психически са ограничени в главата над 90 процента от жените за да го разберат това. Ами нямал нищо в гащите да си гледа работата, ще ходя при друг. Минат ли 40 братко пукат се като за последно че утре може да няма, това ги поставя в подобни ситуации за смях и резил на общество