90-ят тотомилионер мечтае да върне децата си у нас с парите

Благоевградчанинът Румен Пеовски в момента е безработен
33
90-ят тотомилионер мечтае да върне децата си у нас с парите

Румен Пеовски от Благоевград е щастливецът, който спечели 1 663 872 лева от играта "Тото 2 – 6 от 42".

Печелившите числа бяха изтеглени на 27 април, а чекът му беше връчен днес в студиото на Спорт Тото, съобщиха от тотализатора. Така той стана 90-ят тотомилионер на България.

Румен е на 56 години и в момента е безработен. Участва редовно в игрите на Българския спортен тотализатор вече 30 години и играе с едни и същи числа.
 
Споделя, че точно за този тираж решил да смени едно от числата си и да пусне фиш на стойност 1,20 лева в квартал Струмско - най-югозападният квартал на Благоевград.
 
"Имам две деца, които не са в България и мечтата ми е да ги върна тук. Това ще ме направи щастлив! С парите от печалбата ще помогна първо на тях и после ще мисля за мен", разказва Румен и пожелава на всички много здраве и късмет.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
7
 
! Отговори
teo преди 6 години
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ СЕЗИРА И ДА СПРЕ ОБЯВЯВАНЕТО НА ИМЕНАТА НА СПЕЧЕЛИЛИТЕ МИЛИОНИ ОТ СПОРТНИЯ ТОТАЛИЗАТОР И ДЪРЖАВНАТА ЛОТАРИЯ ! ДЪРЖАВАТА ГУБИ МНОГО ОТ ТОВА ОБЯВЯВАНЕ, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО СПЕЧЕЛИЛИ ЩЕ СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ НАВЪН , А НЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗЯТ ОТ РЕКЕТ. ЦАЦАРОВ, ТИ СИ НА ХОД!!!!!
24
1
 
3
 
! Отговори
до 30 преди 6 години
Тя ако не се изходи по въпроса няма да я бива.Не обръщайте внимание на това самотно същество което ден и нощ виси във форумите.
23
0
 
2
 
! Отговори
Надя Николова е преди 6 години
на всяка манджа мерудия!
22
0
 
1
 
! Отговори
Eднокнижецът преди 6 години
А я съм чел ,,Винету,, и немам вина за тия у чужбина...
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко от вас ще са пред парламента след ден, а патриоти и родолюбци? То да се биеш в космати гърди мъжки не стига да се обърне тази съсипия.
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен жестока диктатура и смачкване на паразитиращите , простаците и неграмотниците, възход на култура,образование и достойнство, друго решение няма. Но трябва много кръв да се пусне, кръвта на пиявиците дето от 30 години управляват към бездната една цяла държава за 30 сребърника....а тях ги пази цялата бюрократична машина...дали останаха сили в тоз народ да възкръсне...чудо ни трябва...
19
17
 
8
 
! Отговори
груди преди 6 години
Повечето от измекярите спасили се от "***" работите с български паспорти...Време е да се отнеме българското им гражданство... и да се оправят ..И без това от вас файда няма
18
0
 
10
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До 7Твоето менение е малко като Ран Босилек - Вашето е лесно - ори, мели, яж...На мен също ми приказваше един познат нещо подобно. Питах го той какво е направил за развитието България, защото го знам внася някакви пластмасови джунджурии от Китай. Премигна три пъти и смени темата за някакви боксьори.
17
5
 
31
 
! Отговори
един от многото преди 6 години
не мога да разбера,защо в БГ мислят емигрантите за ,,продажници" ? никой ,ама никой не се отрича от държавата..това,че на човек му е писнало да се бори с ,,добре уредената ни държава", не значи,че сме се отрекли от родината..всеки си я носи в сърцето..с разликата че едни си ,,знаят цената" и не не се примиряват да ги правят на *** от псевдобизнесмените..
16
4
 
27
 
! Отговори
до 20 преди 6 години
А не е ли, не е ли кoчина?Ако си в София,*** се разходи в провинцията,където 70% от българите са над 50 лазарника,с по две деца в чужбина.'Елитните' училища дресират поколението на повярвали си новобогаташи и в трети клас пишат 'асъм'. Преди ковяха кадри,сега маскирани 11 годишни си играят на биячи. няма икономика,защото работодателите не реинвестират,защото толкова им е капацитетът. Управлява еднокнижец. На 4ти ще се види дали е народ това,или мър....
15
14
 
16
 
! Отговори
до Надя Николова преди 6 години
Незнам мъж ли си жена ли си,но да наричаш България *** незнам какъв човек трябва да си. По този начин обиждаш хората които сме останали и живеем тук и работим и обичаме силно тази земя.
14
8
 
12
 
! Отговори
Stereo преди 6 години
Тези пари са голяма беля за обикновен човек.
13
0
 
10
 
! Отговори
джакпотаджия преди 6 години
така е,но много по трудно се става дупетат отколкото тотомилионер.
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много по лесно е да забогатееш като депутат. Тотото е трудния начин.
11
2
 
29
 
! Отговори
Нико преди 6 години
С 850 000 евро ще си живее много добре в Чужбина.Да е жив и здрав!!!
10
1
 
35
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
жив и здрав да си,помогни си на децата и си гледайте айляка заедно,че безпаричито погуби ужасно много съдби в България и процеса се засилва. ..
9
25
 
13
 
! Отговори
Иван преди 6 години
До емигрантОтивай и не се връщай.България е видяла достатъчно предатели.В днешно време да обичаш родината и да се бориш за нея са най-рядко срещаните неща у хората,не само в България.Отивате в добре уредените западни държави да изкарвате по-добри пари като чистачи,келнери и прислуга,а България оставяте на произвола,а по интернет се обяснявате колко ви боли за родината.Не е лесно.Трагично е в България.Но истинският характер проличава в такива моменти.Мишките първи напускат кораба.
8
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до емигранта (N7) защо мислиш,че в чужбина е лесно?? не мисли,че те чакат на гарата или летището и хоп-всичко на тепсия.. разликата е,че работиш,ама знаеш защо.. а че те правят на *** понякога-това е друг въпрос.. ама така да си шляпа човек по форумите е лесно.. кво им е по чужбина....
7
1
 
36
 
! Отговори
Gorskio преди 6 години
Щото тук само те експлоатират, ама паре нема...Къде е родолюбието и патриотизма на шефовете, на дупетатите, на премиерите?Щото само народа да е патрЕот е лесно - нали е ***...
6
21
 
14
 
! Отговори
до емигранта преди 6 години
Много е лесно да отидеш в уредена и силно развита държава и хоп ползваш всички благинки. Така и баба знае.От теб се е искало само да си намериш работа и да бачкаш. В Европа бачкате,а защо не останахте в родината в България и да спомогнете за развитието и напредъка й. Решили сте да избягате,а къде остана родолюбието и патриотизма.