Отново бой, отново в училище: Първокласник в болница

Малчуганът е с избити зъби, оплакал се и от болки в корема
5 май 2017 11:47,
79
Отново бой, отново в училище: Първокласник в болница
Снимка: архив Булфото

Първокласник от СУ "Константин Преславски" в Бургас е приет в болница след побой в училището, съобщи "24 часа".

Малкият Данаил е с избити зъби, оплаквал се е и от болки в корема. Инцидентът е станал на 4 май. В училището тече проверка, уточнява се какво точно се е случило.

 "Не мога да коментирам, в момента имам работа", каза психологът на училището Светлозар Янев.

По непотвърдени данни едва, когато бащата на детето го взел от училище, то се оплакало, че много го боли корема.

Вкъщи родителите видели, че детето има избити няколко зъба. Те веднага алармирали полицията, по случая работят служители от Второ РПУ.

Момченцето е настанено в отделението по ортопедия към УМБАЛ Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бащата да намери извършителят и без оглед на възрастта му да го третира като женски гълъб. Ама да го шлайфа докато животното под него спре и да ***!!!
38
6
 
6
 
! Отговори
Всезнайко преди 6 години
Първо да се оправи армията!Така каза президенто.
37
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито са виновни родителите, нито учителите, още по-малко децата. На онези горе така им е най-удобно - хората да са под стрес, да нямат време от работа да се грижат са децата си, да са неграмотни и първосигнални, като стадо.
36
0
 
23
 
! Отговори
Няма виновен преди 6 години
Е гати и държавата, всеки си прави кой каквото иска. Дивия запад!Масивен упадък на държава и ценности, бъдещето на страната с избити зъби и пак никой нищо не е видял, никой нищо не знае, виновни няма.Загиваме като нация бавно и сигурно.
35
0
 
19
 
! Отговори
Учителите преди 6 години
са до голяма степен представителна извадка на обществото. За съжаление обществото ни гние, умишлено предизвикано или не - всеки да прецени за себе си. Ако не се обърне процеса скоро - следва предизвестения край.
34
13
 
5
 
! Отговори
така му било писано преди 6 години
Мислете "позитивно" бе хора! Всяко нещо, което се случи има причина да се случи, такава му била кармата на детето. Аман от позитивни откачалки! Особено наводнени са училищата с такива изкукуригали позитивни-мислещи патки
33
18
 
9
 
! Отговори
а тъпата даскалица? преди 6 години
Не познавам нормална и свестна даскалица. Всичките са халтави кози (младите дори са по-зле от бабушкерите в образователната система)
32
1
 
45
 
! Отговори
ядосан преди 6 години
Всички проблеми идват от МОН и безумните им закони за приобщаващо образование и делегирани бюджети.Няма наказания, няма изключвания на ученици за каквото и да било провинение...Носим децата на ръце, пишат се положителни оценки за нулеви знания, после ги дундуркат ВУЗ-овете заради субсидии.Пари хвърлени на вятъра.А бизнеса реве -няма кадри!Докато не се оправят нещата в училище държава няма да ива!
31
1
 
15
 
! Отговори
Точно преди 6 години
миналата седмица един кондом тук ме убеждаваше, че през 80-те години насилието в училище било норма. От тогава умря един ученик и друг е пребит. Същият презерватив ходел на работа с колело и не виждал никаква агресия по пътищата. Поне две тежки катастрофи за седмица. Изводите са за вас.
30
5
 
3
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Мисленето НЕ Е от силните ти страни само 3лоба и npocтотия лъха от теб :-):-):-)"Явно в момента гледаш огледалото! Думите ти не съвпадат с действието ти в момента...не и днес...! Чао
29
8
 
1
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Точно ти да говориш за възпитание е МЕКО КАЗАНО СМЕШНО :-):-):-)"Ако тези работи ги бях писал Анонимно...вместо на ника щеше да се съсредоточиш на текста...и едвали щеше да дадеш минус на написаното...Едно име променя много работи! И само заради Името да критикуваш пък показва твоето ВЪЗПИТАНИЕ! Лек ден!
28
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са децата на онези, които раснаха в руската кочиина преди 89 година, наречена България. Резултата е очевиден. Пълна деградация. Откъдето мине комунизма и трева не расте.
27
4
 
27
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
И в нашо време имаше караници и неразбирателство...но имахме и ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ, които като почнат да се карат ГИ РАЗДЕЛЯХМЕ, понеже мама и тате са *** учили така!!! "Нервния не може да мисли здравословно, но истинския приятел до него може!!!" а сега "приятелите" са Аре збийте се да става шоу и да го качим в ютуб...вместо да ги разделят ги предизвикват още повече...
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До #20Като питаш, каква България искаме, да ти кажа. Искаме България в която хората не се свенят да ползват звателен падеж!
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ега ти държавата - не знам, не чух, не видох.
24
3
 
29
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
До Димитрова"Докога ще бъдат толерирани учителките присъствали на бой между ученици???"Когато родителите престанат да се бъркат на учителите!!!Във вяка професия има "добри" и "лоши"! Но те се бъркат и на "добрите"...Преди като се казваше..."Мамо учителя ме наказа." Ни питаха защо? и след това пак едно наказание от нея, зощото не съм слушал!!!А сега..."Мамо а пък учителката ме наказа." Защо... и веднага "Ще и кажа аз на Нея!!!" Повечето са такива...жалката истина!!!
23
1
 
17
 
! Отговори
даскал Пандо преди 6 години
До ДимитроваЕдин баща отнесъл новороденото си дете при един мъдрец да го възпитава ...Мъдрецът го попитал на каква възраст е...,,На 7 дни,, -казал бащата....,,Закъснял си,, -отвърна мъдрецът ... Схващате ли ,Димитрова?
22
4
 
28
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Побоищата в училище ще спрат, когато родителите бъдат глобявани по 5000 лева за бой и да носят пълна имуществена отговорност за това - т.е. ако не платят да им разпродават имуществото докато покрият разноските. Същото да важи и за охрана, директор и учителите. Не може едните да не поглеждат децата си в къщи и да ги оставят да стават хулигани, а другите пък да ги интересува само делигирания бюджет и да се правят, че нищо не виждат от извращенията в училище.
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Децата на лицемерни родители какви да са ? Питам за един приятел от Анадола.
20
12
 
22
 
! Отговори
Димитрова преди 6 години
Докога ще бъдат толерирани учителките присъствали на бой между ученици??? Ако има наказателни санкции, ще се стегнат малко и ще бъдат постоянно нащрек, би трябвало да познават характерите на учениците си, и малко да предвиждат ситуациите. Когато аз бях ученичка, по-проблемните ми съученици си ги слагаха на първите чинове, за да си ги държат под око....Може би ще ви е смешно, и ще понеса и оплювки, но това е истината - по-голяма отговорност и повече санкции за учителите .