Пореден ужас на пътя: Двама загинаха, сред тях дете на 1 година

Петима са в болница след катастрофа на пътя Ямбол – Елхово
Обновена: 3 юни 2017 11:51 | 3 юни 2017 08:12, Красимир Ангелов
63
Пореден ужас на пътя: Двама загинаха, сред тях дете на 1 година
Снимка: Булфото, архив

Двама души загинаха, а петима пострадаха при тежка катастрофа на пътя Ямбол – Елхово късно снощи, съобщиха от полицията в Ямбол.

Сблъскали са се два автомобила, а сред загиналите има момченце на една годинка. Един от приетите в болницата е с опасност за живота.

Катастрофата е станала близо до разклона за село Каравелово. На този етап е известно, че пътят е бил мокър. На завой една от колите е поднесла и е ударила идващия отсреща автомобил.

Полицията изяснява причините за инцидента. Вероятна става въпрос за висока скорост, несъобразена с пътните условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: Ямболкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
))))(((((( преди 6 години
До георгиne komentara ti me ubi mn si prost moito momche diskoteka v 19:30 nesam chuvala da ima
49
0
 
0
 
! Отговори
..........!......... преди 6 години
vijte kvo mn e lesno da prochete neshto i dali e vqrno ili ne.. ai da si pusna komentara. vsichki pishte za zaginaloto momche. okei podnesla e kolata nezavisimo dali e bila s niska skorost ili po visoka ,, ami za drugiq shofior nikoi ne komentira dali ako toi karashe s normalna skorost nqmashe da uspee da nabii spirachki za dane se blasne tolkova zverski v drugata kola.. Negovada cina nese vijda lesno e da se odvinqva chovek koito ne e tuk na zemqta i nqma kak da moje da se oprAvdae..
48
0
 
1
 
! Отговори
Men преди 6 години
ЕЙЙЙЙ СКАПАН НАРОД АЗ ДА ВИ КАЖА НИКОЙЙЙ НИ Е БИЛ НА ДИСКОТЕКА НЕДЕЙТЕ ДА СИ ГИ МИСЛИТЕ НЕЩАСТНИЦИ КОЛАТА НА МОМЧЕТО Е В ИЗПРАВНОСТ *** ЩЕ ИМАТЕ ГРЯХ ОТ ГОПОД ЧЕ ГОВОРИТЕ ИЗМИСЛИЦИ ТОВА Е ТРАГЕДИЯ ГОЛЯМАА НИКОЙ НЕ Е БИЛ ПИЯН ПРОСТО СЕ Е СЛУЧИЛО ТОВА Е ЧОВЕШКА СЪДБА А ХОРАТА КОИТО СА ВИНОВНИ СА ЛЕКАРИТЕ ЗАЩОТО СА МОЖЕЛИ ДА СПАСЯТ ШОФЬОРА И БЕБЕТО ТЕ ПОЧИВАТ В БОЛНИЦАТА НО ПРОСТИЯ ЛЕКАР Е БИЛ ПИЯН И НЕ Е РЕАГИРАЛ *** НАРОД ПРОСТА ДЪРЖАВА СПРЕТЕ С ПРОСТИТЕ КОМЕНТАРИ ЯСНОО
47
0
 
0
 
! Отговори
ХОлограмно оръжия преди 6 години
Новост при убииствата на пътя са инсталирана холограмна акривна зона пред водача .НАгло престъпни холограми продавани с полицейски рекет се ползват за трайни увреждания както на земята така и на водачи и пътници.ВЪпреки изричната ЗАБРАНА ОТ ЗАКОНА,МВР продъжлава да изисква от водачите купуване и лепене на нагло незаконни тежко терористични холограмни оръжия.Активирани от AIDS активни камери холограмите увреждат водача с видим ясно обем пред него.УБиват при подаден сигнал
46
2
 
0
 
! Отговори
Льольо преди 6 години
До Варна 49"Караме стари бараки , които са изключително амортизирани , това ежедневие трябва да приключи."Бойко като вдигне след 4 години заплатите, всички ще караме нови коли с нови гуми и спокойно ще караме по улиците.Бойко мисли за нас, българите...
45
2
 
1
 
! Отговори
Do 47 преди 6 години
do 47, А ти какво се изпърдя по въпроса? И какво искаш, някой да ходи и да държи ръцете на шофьорите, да им налива мозък с фуния. Когато си ***, си *** до безкрайност, купил кола за 1000 лева , а иска да кара като състезател. Бог да ги прости мъртвите.
44
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦЕЛИЯТ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ ТРОШКИТЕ У НАС СА 80 %.Всяка евротенекия над 15 години да се облага с 2000 лв данък, хтова ще реши проблема.
43
1
 
14
 
! Отговори
Варна преди 6 години
Скорост , метереологични условия , състояние на автомобил,ГУМИ и ест. най-важното ,задкормилното устройство. Всички бързаме , но накрая не всички стигат . Караме стари бараки , които са изключително амортизирани , това ежедневие трябва да приключи. Затвор за пияните водачи , но там да работят ,ако трябва чуковете и да чукат камъни. Имал бил 11 000 лв глоби,а е на 21 години .(миналата седмица го заловили този индивид около ВТ)Как може такива СЪЩЕСТВА да се движат свободно дори и като пешеходец
42
12
 
2
 
! Отговори
AR GT преди 6 години
"Само да попитам , кога някой от вас се опита , карайки със 140км/ч да набие спирачки и да види кога и как ще спре"Преди два месеца пробвах - 3 последователни от 210км/ч до 0км/ч, за да си тествам 6 буталните Brembo(345мм двойно вентилирани дискове с нарези и дупки). После за кеф се опитах да ги прегрея - от 100 до 0. От 23-тия път прегряха. Разочарованието е, че им отне 15 секунди да изстинат и хванаха още 5 пъти от 100 до 0, без да прегреят втори път... Твоите спирачки как са, Спасчо?
41
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аре, нали сам ви казал - чемоданите и масква, там путин ше бди за вас - лек ***!
40
4
 
12
 
! Отговори
Виновен преди 6 години
Кой виновен, кой прав ... накрая няма значение, всички са на 6 метра под земята.Когато един народ е *** и не иска да се оправи нищо не може да го накара да спазва ограниченията и да следва правилата.Старата българска поговорка си е много правилна - бързай бавно!
39
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките хора, Бог да ги прости!
38
5
 
3
 
! Отговори
аз преди 6 години
До анонимен И какво ти евиновеен тиквата,като *** нямат свъшване??????
37
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича на случай с "шведско" участие.
36
6
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
въпреки призивите на тиквата,катострофите не само не намаляват А СЕ УВИЛИЧАВАТ.
35
1
 
32
 
! Отговори
Anyway преди 6 години
Минавал съм 7-8 пъти по него. Ако спазваш ограниченията, единственото, което сигурно няма да те изпревари, е трактор... Кара се с над 130-140, пътят е в добро състояние, но има неприятни завои на места... Няма да се научим, че високата скорост и излишното самочувствие на пътя не те правят нито герой, нито безсмъртен... Жалко за пропилените животи...
34
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сега де ! Ако бяха махнали по рано знака , видео камера ................ това щеше ли да стане ?
33
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
природата винаги намира начин да се почиства от ...
32
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За всяка катастрофа е виновен единствено водача на автомобила . Полицията е само контролен орган. Човекът зад волана решава сам, как да кара при външни условия и личен опит. Единствено и само водачите са отговорни за катастрофите си.
31
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фаровете винаги са били фактор. Но няма как да го обясиш на *** селякк, които е учен да пести от всичко. Няма как да му обясниш, че и качествата му на шофьор са слаби , защото няма практика .Няма как да му обясниш , че акъла му е като кокошката която отглежда. Всеки причинил средна и тежка катастрофа трябва да му бъде забранявано да кара до живот.