"Открито небе" – Русия с наблюдателна мисия у нас

Руски самолети ще прелетят над определени участъци от страната
Обновена: 4 юни 2017 13:17 | 4 юни 2017 13:13,
104
"Открито небе" – Русия с наблюдателна мисия у нас
Снимка: Flugezeug.net

Русия ще проведе наблюдателна мисия над територията на България от утре, 5 юни, до 9 юни, в изпълнение на Договора за установяване на режима "Открито небе", съобщиха от Министерството на отбраната.

Групата за наблюдение от Русия ще бъде съпроводена от експерти по контрола на въоръженията от дирекция "Стратегическо планиране" и специалисти по прилагане на договора "Открито небе" от Командването на Военновъздушните сили.

Дейността ще включва полет с руски самолет за наблюдение Ан - 30 Б по предварително съгласуван маршрут със заснемане от въздуха на определени участъци от територията на страната. По време на полета действията на руския екипаж ще бъдат контролирани от български експерти на борда на самолета.

Ангажиментите, поети от България по Договора "Открито небе" допринасят за прилагане на мерките за укрепване на доверието и сигурността в европейски и световен мащаб, се отбелязва в прессъобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** самолетоносача е създаден за терор над малки държави за да се подчиняват на световния диктатор. Това е кораб на робовладелците и тояга с която да бият от далече слабите хора. що не се направят на интересни на Русия ? Защото ще останат без един кораб в рамките на деня. Нужно ли е да ти казвам как в едно учение на САЩ с френска подводница им потопиха самолетоносача под носа на цялата бойна групировка и французите се измъкнаха. После САЩ искаха да се пази това в тайна че е смешно.
48
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Информацията от дадения тип разузнавателните средства се използва за изготвяне и обновяване на плановете за водене на военни действия при най-различни сценарии. При възникване на съответната международна обстановка има възможност да се избере предварително разработен конкретен план-сценарий за война.
47
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американските самолетоносачи като надушат че пристига морското чудовище "Варяг" се напикават в гащите и около тях се появява едно жълто *** петно. Но в края на краищата това е разбираемо за американците при положение че могат да ги думнат от 400 километра.
46
8
 
8
 
! Отговори
u4en до 60 преди 6 години
Китаи не иска" Силата на Сибир ". Иска цял Сибир ....и ще си го купи! Както Аляска американцител. Абе монголоидна им работа- средновековна раша.
45
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На днешно време самолетоносачите не вършат никаква работа. Това е и причината САЩ да не са военна сила номер едно а вероятно 3
44
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТЕ, израелците си хвърлиха парите за 50 бройки Ф35.
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз така и не разбрах евреите като са толкова високотехнологични защо не можаха да свалят един обикновен военен руски дрон който си летеше половин час над Израел . Стреляха по него с "невероятните" пейтриът 2 пъти и след това като видяха че не става вдигнаха изтребители и те не можаха с няколко ракети AIM 120 . Има го дори на видео заснето. После като стана скандала, путин им е казал че се случва понякога и човешки грешки да стават и просто им се е "отклонил" дрона. Да ама 30 мин не е баш грешка.
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде ги видя да се разхождат над Сирия ? Такъв филм няма. Има само едни далекобойни ракети с които бият от тяхна територия по разни складове в покрайнините на Сирия.
41
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният удар срещу Путин дойде от Китай. Китай се отказа от Силата на Сибир. Честито !
40
4
 
7
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Интересно що си харчат горивото ...какво очакват да открият ...тука няма НИЩОООООО...с трън да ни завартиш нищо няма да закачиш....
39
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТКажи го на израелците :) С техните Ф35 се разхождат над Сирия без никакви проблеми.
38
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евреите щото имат представа от С-300 и с-400 за това от години се опитват да разберат как могат да преодолеят старата с-300 и тренират на кипърската система и така и не можаха. Явно не са толкова технологично и умствено напреднали колкото е нужно.
37
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 48:))))) ахахахаах ... руският самолет 5то поколение дето го правят супурнайсе години е пред ПЪЛЕН провал. Индийците официално се отказаха от договора за доставка на тия железа и от съвместната разработка на този провален проект.
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе защо им е въобще да прелитат? Горе е бъкано със сателити, даже и те не им знаят вече броя. Освен за да поогледат отблизо мацките на плажа, че сезонът започна.
35
1
 
5
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Теорията че паритетът е залог за мир е общопризната. Черно море - колкото подводници има България,толкова и РФ да имаш Паритет! И мир! Лошо ли е?Ама НАТО - НАТО е съюз,не държава. Москва да си влезе в съюз и тогава да преговарят съюз със съюз. С България с а м о междудържавни отношения!
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 46И Турция е съюзник на САЩ но ще купи С400. Явно това е цената за унищоженитеруски самолети и продажбата на турски домати в руско :)))
33
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ф-35 е най голямата и скъпа летяща ютия, моято ня а бъдеще. Язък че руснаците им продадоха технологията за вертикално излитане от Як-141. Щпто иначе американците никога няма да направят такъв. Само англичаните имаха Хариър, но него го наричат клуб за вдовици.
32
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 4423 паднали в морето на руската пропаганда :)))) След 59 демонстрации за руската немощ, руските военни рязко свиха официално периметъра който С400 защитавал от 400 км на 20 км. Демек, С400 защитава само себе си... поне на думи де :))
31
3
 
2
 
! Отговори
до 46 преди 6 години
Израел е съюзник на САЩ остава и да купува. Не знам как да те нарека просто
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като Кузя се прибра в руско, следващият руски кораб който успя да стигне до Сирия подаде сигнал СОС и екипажа напусна коритото :))) Познай от раз що.