За последните 24 часа: 14 тежки катастрофи

17 души са ранени, двама са с опасност за живота
12 юни 2017 09:15,
8
За последните 24 часа: 14 тежки катастрофи
Снимка: Архив, Булфото

В страната са станали 14 тежки пътни инцидента през последното денонощие.

При инцидентите на пътя са били ранени 17 души, няма загинали. Двама от пострадалите са с опасност за живота.

В София са станали четири тежки и 68 леки пътнотранспортни произшествия, при които са били ранени петима души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Трол Горянин преди 6 години
само два дена след като погнаха ДАИ-аджиите и вече има резултати , ако беше миналата седмица - при 14 катастрофи щеше да има десетки загинали
7
1
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Анонимен, уважавам твоите разсъждения. но те моля да отговориш честно на този мой въпрос: Какъв % от пътните катастрофи в България са дело на роми, с купени книжки? Не забравяй, че само хора с много ниска култура си позволяват всякакви волности, седнат ли зад волана. Процентно катастрофите в Германия са 10 пъти по-малко на глава от населението, това е тъжната истина. Кого защитаваш ти момченце? Нищо лично, бъди здрав и дано нещо се поразмърда в черепната кутия. Респект пред живота и пред закона!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Огромна глупoст е да се твърди, че шофьорите били виновни за нарушенията, а всички глупaци твърдят нещо такова в разни варианти: манталитет, култура, възпитание, *** народ, слаба държава и т.н. Няма държава по света, където правилата да се спазват без държавата с контролната си структура, която за Българка е КАТ, да е наложила със силата си спазването на правилата. Едно от доказателствата е как шофират чужденците в България и как шофират българите в чужбина и размера на глобите не е важен.
5
0
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
,,Шведи,, , инфарктаджии,инсултаджии-цялата тая *** е по пътищата...
4
1
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Дай на простака ключовете на стар автомобил и той ще се утрепа сам. За съжаление отнема живота и на невинни хора. Да се извърши незабавна проверка и бъдат заловени всички престъпници, седнали зад волана с купени книжки! Драконовски мерки срещу тях, затвор и глоби. Една седмица хленчат за някакъв си пиян швед, а за убийците по пътищата само се съобщава и толкоз. *** народ, слаба държава.
3
1
 
5
 
! Отговори
Николай преди 6 години
Световните автомобилопроизводители спокойно могат да изпращат тук специалисти да изследват и наблюдават резултати от безплатни "краш тестове". Там дават огромни пари за лабораторни изпитвания и сблъсъци, а "у нас" имаме реализирани всевъзможни случаи на потрошени коли. Но не бива да се вини само КАТ за това! Корупцията и слободията дават своя отпечатък.
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При този неработещ КАТ да няма загинали е голям успех. Ако закрием КАТ нарушенията и катастрофите ще намалеят с няколко порядъка.
1
0
 
6
 
! Отговори
Би преди 6 години
следвало за неправомерно издаване на свидетелство за правоуправление и ползването му да се третира като опит за убийство...Ех,мечти!