Бира, цигари... 3 часа уговорки – скок и смърт (18+)

Самоубиец скочи от 6-ия етаж на блок в Шумен
14 юни 2017 08:45,
63

Снимка: "Труд"

27-годишен мъж от Шумен скоча от 6-ия етаж на апартамента си, въпреки, че спасители го разубеждаха 3 часа, но към 16,30 часа във вторник той предприе решително действие.

Младият мъж беше откаран в критично състояние в шокова зала на болницата в града. Лекари се бориха за живота му, но въпреки това самоубиецът почина в шуменската болница от травмите си.

Още по темата

Извънредният инцидент събра минути след 13:47 часа десетки спасители на ул. "Жечко Спиридонов" – полицаи, служители от пожарната служба с два специализирани автомобила и медицински екип с линейка.

Сигналът бил подаден от гражданин, който видял как мъжът виси от остъклената тераса. Психолог от областната полицейска дирекция влезе в жилището и през цялото време опитната дама преговаряше с мъжа да се откаже от намеренията си. На моменти ясно се виждаше как дори му държи ръката.

Шуменецът стоеше с преметнати два крака през парапета на терасата, на моменти излизаше целия извън балкона и дори затваряше прозореца зад гърба си. Накрая скочи за ужас на спасителите си.

Мъжът е страдал от психично заболяване и спрял да взема лекарствата си, казаха съседи на младия мъж пред "Труд". Живеел с майка си и баща си.

Жената му забранявала да пие и да пуши цигари, заради медикаментите, но затова отношенията със сина й били обтегнати. Според запознати, синът казал на баща си, че такъв живот му е омръзнал.

По време на спасителната акция бащата обяснил на полицаите проблема и веднага били купени цигари и бира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
33
 
! Отговори
Рали преди 6 години
Имаше статия от очевидец във фейсбук, пожарникарите отказали да разпънат платнище, защото не вярвали, че ще скочи.. буквално седели и си пиели кафе. Боже за какво си говорим? Тия трябва да се осъдят за престъпно нехайство. А психоложка та толкова ли не можала да го дръпне навътре?
3
5
 
43
 
! Отговори
varg преди 6 години
зАЩО ОТДОЛУ НЯМАШЕ СПАСИТЕЛНО ОДЕАЛО?зАЩО БИРАТА КУПЕНА ОТ ПОИЦАИТЕ Е ИЗПИТА ОТ БАЩАТА ?ЗАЩО ПСИХОЛОЖКАТА,КОЯТО ГО ДЪРЖЕШЕ ЗА РЪКАТА НЕ ГО СПАСИ ?ЗАЩО ИМАШЕ ДОРИ ДЕЦА В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ?ЗАЩО НАРОДЕ МОЙ ПОЗВОЛЯВАТЕ ВСИЧКО ТОВА ?
2
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пита се в задачата как за 3 часа не успяха да докарат долу един трамплин или както там се казва това дето го разпъват пожарникариту, когато се налага да скачат хора от горяща сграда.
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера по обед писаха, че щели да разпъват платнище отдолу да го ловят.