Утре ще е още по-хладно, не прибирайте чадърите

Максималните температури няма да надвишат 23 градуса
4
Утре ще е още по-хладно, не прибирайте чадърите
Снимка: БТА, архив

През нощта, с до умерен северозападен вятър, ще продължи да прониква по-хладен въздух. В много райони облачността ще се разкъса и намалее, но над Североизточна България ще е значителна и главно там ще има валежи от дъжд.

Утре облачността отново ще се увеличи и на много места ще превалява дъжд, на места в следобедните часове придружен с гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от север, ще е слаб до умерен. Температурите още ще се понижат, максималните ще са предимно между 18 и 23 градуса.

Атмосферното налягане ще е малко по-ниско от средното за месеца и през деня няма да се промени съществено.
Над планините ще е облачно, в много райони - мъгливо.

Ще има валежи от дъжд, на височина над 2300 метра ще преминават в сняг. Ще духа до умерен вятър от северната четвърт. Ще е по-студено, с максимална температура на височина 1200 метра - около 14 градуса, на 2000 метра - около 6.

Над Черноморието облачността ще е значителна и на места ще превалява дъжд. През нощта срещу понеделник валежите ще са в повече райони, по-интензивни и на места ще са придружени с гръмотевици.

Ще духа до умерен северен вятър. Ще е по-хладно, с максимални температури между 19 и 23 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Станимир преди 6 години
Зимата подрани и тази година.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото днеска една мотика и не се усеща