12-годишното момче било фелдшерката... от кеф

Линейката в Роман дошла на време – 4 минути след сигнала
18 юни 2017 16:36,
72
12-годишното момче било фелдшерката... от кеф
Снимка: Булфото, архив

12-годишното момче, ритнало фелдшерка след като тя се отзова на спешен сигнал за пострадал мъж, я нападнало "от кеф".

Росица Годжовска е фелдшерката, отзовала се на спешен сигнал за порязан мъж, разказва BTV. На място е имало голяма компания, която е празнувала и след скандал между двама мъже, единият порязва ръката си с чаша и съседите викат спешен екип.

Още по темата

Според тях медиците се забавили най-малко с половин час и това е предизвикало агресията на момчето. От спешния център отричат да има закъснение.

При проверка в спешния център е установено, че линейката е пристигнала на адрес на четвъртата минута от подаването на сигнала.

Нападнатата фелдшерка заяви, че ще си търси правата по съдебен път. За 13 години стаж в системата подобен инцидент й се случва за първи път. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: романромиФелдшер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведа си е Шеед !А,с нашия "Швед " -ко'праим ???!
24
2
 
47
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
Такива не трябва да се вкарват по затворите. Ще лежи и яде на гърба на данъкоплатците. Трябва по леко наказание. Арест в полицията за 24 часа. Там примерно може да се подхлъзне по стълбите и да си удари лицето в бетона. Може да счупи и някой прешлен. Случва се. Но няма Държава която да защити полицаите.
23
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведа за ритник по камериерката му изискват 50 хил.лв.СЕГА КАКВА ЩЕ Е ЦЕНАТА НА ЩЕТАТА.. И ЩЕ ИМА ЧИ ?
22
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се въведе заплащане за такова разкарване на медицински екипиКакто стана в Румъния
21
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква линейка за порязана ръка пращат?
20
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой от БХК сега ще каже, че Хипократовата клетва задължава лекаря да стои, докато го бият.Затова няма да искат да стоят лекари и сестри в България.
19
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Суруч миналата година в Турция, аскера рани няколко терориста. Онези се обадили на 112. Идва линейка. Терористите започват стрелба по линейката. Лекарка е с огнестрелна рана. Линейката се връща. Идват танкове. Няколко жилищни блока разрушени заедно с всички които са вътре. После рев от Аврупа за човешките права.
18
0
 
53
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Аз, ако съм на фелдшерката на мястото, повече никога няма да стъпя в тази махала, ако ще и масово клане да е имало. Наближавам мястото с линейката, и ако видя тълпа пияни питекантропи обръщам и изчезвам със 100.
17
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде си бе Бойчо, къде си Каратисте? Нали си премиер на всички българи или май само на тези които ти гласуват? Къде е онзи Беловласия Атакист, Винкела, Шкембе воеводата, поне една дума да кажат по въпроса. Или изпуснаха парата като станаха властници? Не може българина с мижавата си заплата да изхранва тези негодяи, които само смучат от бюджета. Защо ни е този Боеко се питам? Ако сега не вземе отношение, кога? А другите мишоци от правителството? Онзи чук министъра на МВР, к'ъв го крепи?
16
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма осигоровки -няма здравна помощ !Ако плащаш ,ще поръчваш музика !Иначе сам ще си свириш !
15
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси наглостта!!! Това показва, че в тези комуни поради тотална изостаналост, мързел, простотия и наглост, всичи мигани се настройват срещу държавата. А държавата, т.е. ние, ги храним с нашите данъци. Винаги съм ги казвал, за 2 месеца може да се въведе такъв ред, че ще станат кротки като агънца. Затвор за педофилите, спиране на помощите, създаване на трудови лагери в които да се учат на черно и писмо, както и на занаят. Миганите разрушават провинцията. Като я опоскат ще влязат в градовете.
14
0
 
51
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Аз като един избирател гласувал за патриотите мисля, ме имам право да им потърся сметка относно предизборни обещания за своеволия на малцинствени етнос, за уреждане на въпроси със незаконни постройки и задължения към енергийни и водоснабдителни дружества.Мисля че е време да инициираме референдум относно тези въпроси!Да опитаме демократично и дано се получи, какво мислите?
13
8
 
23
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
В Източна Азия уважават лечителите.Това тук е нашенско явление, наследство от онези 45 г., когато куцо и сакато, стига да е при.ми.тивно, биваше дундуркано и глезено с привилегии за сметка на умните, работливите, интелигентните и инициативните.
12
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"12-годишното момче било фелдшерката... от кеф"Toeст, млад баща...
11
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромчето е под закрилата на ДПС и ЦХК.
10
0
 
30
 
! Отговори
До Апел!!! преди 6 години
Решението е лесно. На всеки, който може да го носи - по един АК-47 плюс малко муниции.Бивши фронтоваци от Афганистан, уволнявайки се, са си взели това-онова като компенсация за понесените несгоди и в онази голяма страна човек може да си купи, каквото му е нужно. Който от сенчестите бизнесмени има акъл, да купи от тях и да внесе това-онова, после да го продаде на достъпни цени.Така хем проблемният етнос ще миряса, хем политиците ще внимават в картинката, хем вносителят ще стане национален герой
9
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еее, вие пък сега! В България всичко се прави с известно закъснение. Рано е още да се предприемат мерки с/у ромите. Като yтpeпят десетина-двайсет лекари, тогава може и някой там горе на върха да се позамисли не е ли време за комисийка, обществено обсъждане, проверчици, секторни анализчета... И може и да стане нещо, ако имат хората свободно време между разходките с цapските вагони.
8
0
 
39
 
! Отговори
Трън преди 6 години
Докога ще ги търпим тези *** ***?
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ебре те ченгета биха пред мен на единия му скъсаха ризата другия се скри в катафалката не смее да диша вие ми казваъе за жена докторка ха ха
6
1
 
38
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
За мен лично е без значение по първият или по вторият начин ще бъде, въпросът е че много дълго ние като общество отлагаме решаването на този проблем! Мисля че нямаме време повече за отчитане на подобни инциденти, мисля че трябва да потърсим справедливост от управлението. То не е видяло никакъв натиск от обществото по този въпрос. Все едно живея в държавата на Бхк - тази измислена организация.