12-годишното момче било фелдшерката... от кеф

Линейката в Роман дошла на време – 4 минути след сигнала
18 юни 2017 16:36,
72
12-годишното момче било фелдшерката... от кеф
Снимка: Булфото, архив

12-годишното момче, ритнало фелдшерка след като тя се отзова на спешен сигнал за пострадал мъж, я нападнало "от кеф".

Росица Годжовска е фелдшерката, отзовала се на спешен сигнал за порязан мъж, разказва BTV. На място е имало голяма компания, която е празнувала и след скандал между двама мъже, единият порязва ръката си с чаша и съседите викат спешен екип.

Още по темата

Според тях медиците се забавили най-малко с половин час и това е предизвикало агресията на момчето. От спешния център отричат да има закъснение.

При проверка в спешния център е установено, че линейката е пристигнала на адрес на четвъртата минута от подаването на сигнала.

Нападнатата фелдшерка заяви, че ще си търси правата по съдебен път. За 13 години стаж в системата подобен инцидент й се случва за първи път. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: романромиФелдшер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
48
 
! Отговори
Най-напред е нужно преди 6 години
да се наложи много тежка санкция затова, че са си позволили да викат спешна помощ за едно порязване. В Роман едва ли има много линейки и няма гаранция, че в същия момент някоя бременна няма да получи контракции или някой да получи сърдечен удар. Като глобят по 10 000 лв за 2-3 подобни повиквания, занапред ще се замислят кога да звънят. Глобата да се отработва с труд в мините.След това крути мерки относно питието. Щом като има наглостта да каже, че е ритало за кеф, то е вече изграден социопат.
4
2
 
50
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
За съжаление, цивилизованите средства се изчерпаха, защото онези си създадоха впечатлението, че могат безнаказано да вършат каквото им скимне.Останаха само два начина. И двата са трудни.- Спиране на всякакви помощи, майчински и детски само за две деца. Ще последва вой срещу България, вероятно и санкции, но онези ще се видят принудени да работят и да зачитат законите или да се изселят по своя воля.- Другият начин - генерално решение веднъж завинаги, знаеш как.
3
2
 
62
 
! Отговори
Теди преди 6 години
От тези 50 пируващи рома имало ли е поне един с платени здравни осигуровки?
2
2
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние си коментираме тук, но тази ***, без здравни осигуровки, пирувйки да скочи на жена която помага вършейки работата си за мизерни заплата си е направо робство.Докога ще ги траем бе овци?
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдебна ....магистралаааааааааааа...!!Не е "съдебен път"!Даже и Европейските "програмки " нямат толкова пари ,за да е Построят !