Дете, гайда и... варненец мята от тераса гореща вода по малчугани

А децата просто си играели на детска площадка
Обновена: 22 юни 2017 18:31 | 22 юни 2017 18:24, Камелия Цветанова
88

 

Клип, публикуван в социалната мрежа, предизвика гневна на варненци. На него се вижда как мъж хвърля от 5-ия етаж полиетиленов плик с вода върху децата, които играят на площадката пред блока му.

За щастие пострадали няма. Причина за агресията е момче, което свири на гайда и според мъжа, вдига невъобразим шум.

Инцидентът е станал около 18 часа вчера на детската площадка до блок 209 във варненския квартал "Кайсиева градина".

Свидетелка  разказа, че момченцето свирело много хубаво на гайда, децата на площадката играели хоро, а минувачите спирали, за да им се порадват.

"После чух, че децата се разпищяха и отгоре литна една черна торбичка и уцели децата. Децата пищяха, бяха доста шокирани, това за мен е недопустимо", разказа тя.

Свиренето на гайда обаче подразнило и други живеещи в блока.

"Една жена от горните етажи псуваше детето... не можела да си чуе телевизора, да ходел да свири другаде", каза жена, също станала свидетел на инцидента.

Оказа се, че доста обитатели на блок 209  се оплакват от децата.

"Тук има много хора, които остро реагират. Те не могат да си починат нито денем, нито вечер. През деня са малките, вечерта са големите", каза Гинка Димова пред БНТ.

Родителите на малки деца бяха на друго мнение. Според един от тях - Александър Желязков, след като има детска площадка пред блока е нормално малчуганите да играят там.

От полицията заявиха, че няма подаден сигнал за инцидента, но ще направят проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
6
 
34
 
! Отговори
emilia.spasowa преди 6 години
За торбата с вода се изказахте! А някой чу ли речника на децата? Аз съм потресена!
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 47Разбирам те! Културата по нашенските строежи не е на нивото на което би трябвало да е! Всеки млати за заплати и пет пари не дава! Етиката липсва определено!
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 45Земятя българска си я акаме ние българите най-добре! Няма по-закостенели "джихадисти" от нас! Разликата е в това че ние сами си завираме динамита в задниците без дори да си имаме на идея че го правим! Резултатът е на лице! Чиста и свята република - тате ще ми купи колело ама друг път!
38
1
 
5
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
До Анонимен 41 Напълно разбирам, че трябва да работят! Силната чалга ме мори! Може да работят със слушалки, нали? Не аз да слагам тапи.
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ко ти пука... 44"От кого ли пък са го наследили?" Погледни в огледалото! Ама не се стряскай!:))))))))))))))))))))
36
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 37Разбирам те! Мислиш ли че биха спряли строежа заради дрямка от 2 до 4? Слагаш хлебни тапи в ушите и така! Какво можеш повече да направиш! От 2 до 4 си е работно време!
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е добре, застани под балкона да ти метна на главата един вързан здрав плик с два литра вода от седмия и да те видя.
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29Генетиката клати първо голямия! грубянчета са станали защото на такъв тип поведение са били свидетели и копирали! Не мислиш ли!
33
1
 
5
 
! Отговори
до 35 преди 6 години
До Анонимен 35. Колко шумоизолации, при положение че строежът е калкан на нашия и се работи с хилти? И защо трябва на всяко отвяране на прозорец или излизане на терасата искам,не искам да слушам чалга? Защо да нямам право да поспя от 2 до 4 следобед? Защо трябва да стържа бетон от наливането им на плочите и да мета по два коша стиропор всеки ден? За децата нямам против, и до нас има детска площадка- пищят, реват, докато мамите пушат цигари и даже забележки не им правят.
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 34Не съм съгласен! Едно дете реагира спрямо начина на обноски! Случвало ми се е и споделям опита си! Има и друго! Ти каква работа имаш с едно дете? Отиваш при родителя и с него се договаряте! Щом не си ти родителя нямаш право да изискваш каквото и да било от малолетно!
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Донякъде са прави 30Ама по майсторите не ви стиска да мятате защото не са деца и побийват! :)))))На запад си има часове за работа и почивка! Който трябва да работи нощна да инвестира в шумо-изолиращи средства! Има ги и не са скъпи! В градовете има деца - това е!
30
3
 
11
 
! Отговори
до 22 преди 6 години
Абе човек, ти все едно не живееш в България ... та нали ако слезе и започне да им се обяснява културно, ще го помислят на "културен преде*азт" и ще му нашамарят врата! В България добрата дума не помага а и друго има ... кажи как може да се свири на гайда "по-тихичко" ... сега , ще свирим или само ще се лигавим :)
29
1
 
5
 
! Отговори
хохо преди 6 години
До Анонименти да не си Марко Поло пътешественика.Пътуването от хладилника до дивана пред телевизора пътъване ли му наричаш?
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30 За орден "Стара Планина" така ли се кандидатства? :)))))))
27
5
 
6
 
! Отговори
Донякъде са прави преди 6 години
С гайдата наистина е прекалено. Ако си легнал за 2 часа и после си нощна смяна, няма как да не се подразниш. Живеем между два строежа, от които денонощно майсторите с мощни тонколони слушат от единия край чалга, от другия- сръбско. Сутрин от 7, вечер до 19 часа. Къртенето и мръсотията изобщо не ги броя. Вече втора година и нищо не можем да направим. Наистина трябва да има някакви граници!
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно на човека кокошките му спряха да снасят яйца, та за това се впряга ... той пак хубаво, че не е пикал на изкуството на тези невръстни грубиянчета!
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Щерю 21А през зимата стават мечки-стръвници! Абе все тая! Простакът си е на почит!
24
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде ли не съм бил по земното кълбо при това за няколко месеци дори години! Такова просташко отношение при това към деца не съм срещал! Не е да не са викали, свирили и тичали! Хората им се радват! Само у нашенския диспансер под предлог на държава се крещи и вие срещу децата! Засрамете се бре ***!
23
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в детските игри трябва да има някаква граница. Едно е да вдигат шум когато играят футбол например, друго е да се забавляват с това че вдигат шум наричан от някои свирня. Ако решат утре да си играят като замерят хората с камъни пак ли ще кажем "деца нека си играят"
22
8
 
15
 
! Отговори
изрод преди 6 години
Ще ми свири на гайда под прозорците и ще ми вдига шум под прозорците при положение че цял ден сме блъскали....чупката на гайдата и шума и да идат в някоя гора..тук е жилищен комплекс а не някаква концертна зала...къш къш въш въш и чупката и да ви няма