Руски секс гуру се жалва: В затвора има хлебарки!

Съдията категоричен: Щом сте духовно извисен, ще понесете!
23 юни 2017 14:45,
24
Руски секс гуру се жалва: В затвора има хлебарки!
Снимка: архив, Bulphoto

Руският секс гуру Митрадевенанда Свами, който чака в ареста дело за екстрадиция, обвинен в убийство на дете, днес отново се яви в Бургаския окръжен съд.

Той обжалва 40-дневния си арест, наложен му до старта на същинското дело за екстрадицията, но магистрати отново го оставиха зад решетките.

Още по темата

"Условията в затвора са ужасни, има много хлебарки, хранят ме с бяла захар", оплака се Митадевенанда, който минава и за йога.

"Щом сте духовно извистен, ще издържите условията в затвора", отвърна му съдия Катя Господинова, цитирана от 24 часа.

Пред съда 40-годишният руснак заяви, че в Русия го преследват по политически причини, тъй като бил последовател на движението Шахтра, което в превод от руски означавало оръжие.

Митрадевананда Свами се издирваше с европейска заповед за арест от Русия заради убито на 16 юни м.г. малолетно момче. Гуруто се разследва и за търговия с женска плът и мъчения над деца.

Според разследващи сектата му Каула Дхарма събирала млади, предимно самотни жени, които Митрадевананда превръщал в свои секс робини. Той снимал порнофилми с тях, които разпространявал в интернет. Отделно пласирал момичета в САЩ и Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето пак! Отново кървавия режим на путин нарушава правата на секс гурутата! ЕС да им наложи санкции веднага, къде е НАТО защо спи??????
19
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
В Русия във всеки блок има *** - т.нар. таракани !
18
5
 
1
 
! Отговори
Трол Горянин преди 6 години
Отговорът на съдията е , отговор към всички , които се питат, защо престъпниците са на свобода. С такива мисловни капацитети в съдебната система , ме учудва факта ,че въобще се стига до присъди. Добре че не се е оплакал , че са го евали - тогава отговорът щеше да е "Ами тъй ти се пада, да влиза следващия
17
1
 
7
 
! Отговори
K преди 6 години
"Шахтра, което в превод от руски означавало оръжие" - е не евярно!
16
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
""Щом сте духовно извистен, ще издържите условията в затвора", отвърна му съдия Катя Господинова," - за подобно изказване този може да осъди държавата ни за много пари. Самото изказване показва че съдията е наясно с нарушаване на човешките права на човека и въпреки всичко не предприема мерки. Съдииската колегия би трябвало да се самосезира и да подведе под отговорност въпростната съдиика
15
0
 
16
 
! Отговори
?!? преди 6 години
Сещам се за системата в Лаос. Ако попаднете в затвора е необходимо близките ви да носят храна, защото там такава есктра на затворниците не се предлага.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анониментова обяснява оплакването на шведа, че гуруту го удряло с чехлите си
13
2
 
4
 
! Отговори
Бригада преди 6 години
Явно пречи на местните сутеньори е сега руската мафия ще ги погне
12
3
 
0
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
То и за тебе може да има много предположения Дали да не те арестуват не си ли духовно ивисен или нещо на религиозна основа или расистка да те погнат, а будистче?
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато беше сам в килията не се оплакваше. Да не би шведа да го е наричал и него?
10
3
 
0
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
А защо се интересуваш да не си счетоводител ?
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимене бре, голямо чудо, вие от хелзинки всеки ден съдите държавата за щяло и нещяло, ако не осъдят митрадеванандата в Русия, за колко евро ще е иска ви за ***?
8
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До do 5До do 5Знам, че много ги схващаш нещата, утре и тебе могат да те арестуват за 40 дена докато си чакаш делото да ти дойде. Tуй по кой закон ги задържат и защо ще му бавят делото ? 3а 2-3 дена могат да го есктрадират Ще лeжи 40 дена и ако тамошния съд не докаже, че е виновен може да осъди държавата.
7
2
 
5
 
! Отговори
Бутален болт преди 6 години
Какъв секс гуру е тоя ***?Да не би да е чукал Джена Хейз,Хилари Скот,Анджелика Блек,Алексис Тексас, Джейдън Джеймс и Аса Акира че да хвали като такъв силен мръсен подъл ***.
6
0
 
10
 
! Отговори
азиатска кухня преди 6 години
До Анонименало, хелзинки, килията вярно не е тибетска пещера, но щом е гуру за първично единение с природата - да изяде ***, а бялата захар да остави на шведа, преди екстрадацията към лукса, и следващия път да медитира екс във Франция
5
1
 
17
 
! Отговори
do 5 преди 6 години
Знам че си писател, а не читател, та да ти помогна с текста: Митрадевананда Свами се издирваше с европейска заповед за арест от Русия заради убито на 16 юни м.г. малолетно момче. Гуруто се разследва и за търговия с женска плът и мъчения над деца.Или това са дребни причини за теб?
4
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
40 дневен арест за какво, вече и йогите ли арестуват без причина.
3
1
 
22
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
Този ако наистина го върнат на руснаците ще мечтае за тукашните *** там няма хлабаво наверно ще го осъдят или до живот или разстрел убил е дете.
2
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдията също е духовно извисен и спи с *** за туй много ги схваща нещата. Утре руснака като го осъди задето съдиите са окрднали парите за препарата за пъскане срещу *** какви ще ги плещи Тоя съдия знае ли европейските изискваниял Селтака си е повревалр че вече некой ще му мълчи а данъкоплатеца да плаща глоите в Страсбург оставка на съдията.
1
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Муахахахах...подзаглавието кърти! Съдията голям!