Заедно с полицаите на протест и пожарникарите, спасителите

Всички браншове в МВР искат по-високи заплати
25 юни 2017 16:02, Елка Василева
47
Заедно с полицаите на протест и пожарникарите, спасителите
Снимка: архив, Булфото

На протест не излизат само полицаите, излизат и пожарникарите, спасителите, лицата, работещи на трудови правоотношения, които никак не са малко в МВР. Излизат и държавните служители - институтите и Академията на МВР. Това каза зам.- председателят на УС на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) Илия Кузманов на пресконференция във връзка с кризата в системата и бъдещите действия на синдиката, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

Всички браншове в МВР искаме увеличение на заплатите, заяви той.

„Задавали са ни въпроса напук ли го правите - не, не е напук. Защо казвам, че не е напук - между нас върви синдрома „жертва се оплаква на жертва“, коментира Илия Кузманов.

Според него служителите на МВР в този момент са жертви са системата. „Когато една жертва на системата дойде при нас, тя търси помощ от жертвата“, обясни той.

Кузманов посочи, че с последните две изменения в Закона за МВР, които съставляват 250 страници промени, МВР блокира.

„Нещо да се промени за гражданите - не. Нещо да се промени за служителите - не. Е, на това се казва МВР приключи“, каза още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: протестМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
безродниците, заради които ни грабят 28 години били недоволни. А сега де.Ей ченгенца мизерни - ако бяхте малко по-умни щяхте да разберете колко сте прости.точно Вие пазите тези дето ни докараха до просешка тояга, само че за вас вече няма парче от пая. Живейте в мизерия, пионки! Господ да ви съди задето помогнахте за унищожението на цял един народ!
12
9
 
31
 
! Отговори
... преди 6 години
Който е попадал в полиция и си е имал взаимоотношения с тях, независимо по какъв повод - обрали са го, откраднали са му колата, станал е очевидец на престъпление и т.н., никога повече не ще да чуе за тяхната "защита"! Могат да ти вгорчат живота, но да ти помогнат, услужат, улеснят.....абсурд! Увеличение на заплатите ли?! УВОЛНЕНИЕ!!!
11
10
 
16
 
! Отговори
бг преди 6 години
скаути от разузнаването да следят всички протестиращи ушаци и да бъдат уволнени
10
9
 
16
 
! Отговори
какво заедно преди 6 години
на контра протест срещу ушеф
9
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заплатите не ви ги плаща правителството, а народа. Правителството само краде от народа.
8
20
 
30
 
! Отговори
он преди 6 години
Слушах днес синдикалиста им, как миличките си купували сини ризи и обувки от търговската мрежа и трябвало да ги обезщетят. Все едно да отида при шефа ми и да му кажа да ме обезщети, защото съм задължен да ходя на работа с костюм и вратовръзка и в безупречен външен вид, а взимам колкото полицай. Някой от полицаите може ли да работи моята работа? ..едва ли. Аз мога ли да работя тяхната - със сигурност! Имам и физическата и интелектуалната и психологическа подготовка, но не ми се занимава с т.паци.
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напишете в Гугъл: Полицейска реформа в Грузия, и ще останете като гръмнати!
6
8
 
26
 
! Отговори
boshlaf преди 6 години
Няма проблем! Махаме всички привилегии и ви правим заплатата 3 пъти основната! Добре ли е? Ако не е, търсете си друга работа да видим какво можете!
5
13
 
28
 
! Отговори
пижо преди 6 години
По стечение на обстоятелствата съм наблюдател на една "специализирана" пожарна служба на един доста критичен обект. Е, няма такива дробове! Отивам в 3 през нощта (нощна смяна съм) да им кажа, че нещо пуши и мирише на изгорели кабели. Заварвам ги ..всички спят по диваните, а на булсата върви порно. Иначе казават "молете се да не работим, че иначе.." Ми те ако се наложи да работят ги виждаме - лафят си пред блока и гледат сеир докато оня лудия скочи и се утрепа. Увеличение ли? Мамка вииии!
4
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да протестират тези които са под 70 кг. собствена маса
3
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А малко срама де!Всеки си мисли ,че работи най много!Не плащат осигуровки,осигурено здравни грижи и ред други привилегии!Хайде разтурете държавата,защото без вас не може!Видяхте ли,че и други могат да ни пазят въздушното пространство!Не преигравайте холън!
2
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези не пазят народа а само дебелите дуепетати на Боко Еднокнижника.
1
5
 
18
 
! Отговори
Мен преди 6 години
В тоя пек протест абе да не съм .....