Не само времето е за море! Пускат дясната тръба на "Ечемишка"

Съоръжението вече ще бъде изцяло проходимо
12
Не само времето е за море! Пускат дясната тръба на "Ечемишка"
Снимка: МРРБ

Движението в дясната тръба на тунел "Ечемишка" по АМ "Хемус" ще бъде пуснато в петък.

Още по темата
Така от този уикенд съоръжението ще бъде изцяло проходимо и времето за пътуване до морето по северната магистрала ще се съкрати, съобщиха от МРРБ. Това е станало ясно по време на инспекция днес.

Тръбата дълго време бе затворена за основен ремонт. През това време трафикът преминаваше в лявата тръба, където през февруари паднали лампи убиха пътуваща в автомобил жена.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и председателят на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов са направили днес оглед на участъци в ремонт на автомагистралата.

Проверен е бил и напредъкът при рехабилитацията на виадуктите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
7
 
! Отговори
fg преди 6 години
Нов метод за развиване на инфраструктурата- спираме движението в тунела, народа свиква, че има задръствания на магистрала, все едно сме 300 милиярда. Като свикне народа, тунела се отваря и вече "пътя за пътуващите се съкращава"...И как ще се съкрати, като преди него има други 5 стеснения, които задържат трафика и към този тонел минават по 3 коли на минута?
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това на снимката ремонтирания тунел ли е? Защото от сега виждам неработещи лампи...
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този сайт, бие всички по *** заглавия! Никога не мога да разбера какво точно искат да кажат за статията!
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати олигофренията. Аз от както се помня, а то е, когато имахме дванайсетак, с радио на средни вълни и данък за него,в неделя връщайки се от село, по "хора, пътища, автомобили" постоянно уведомявахя за ремонти и затворени тунели. След това по два пъти на ден минавах под ламанша и се окъснах от крадящите милициобунаци. Връщам се и те пак са на същото място. А Хенри Форд е казал, човек който не върви напред, а стои на едно място, всъщност изостава.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото пъти мина през тия тунели все някой е в ремонт. Минавам рядко, а тия които минават често им е омръзнало от ремонти сигурно
5
1
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
След колко месеца да очакваме следващ ремонт?
4
2
 
7
 
! Отговори
ponti преди 6 години
Току що срязах символично лента и гръмнах една "Искра" по този случай, след като прекарах 1.5 часа пред *** тунел, докато никой не работеще по другия....
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другите нации построиха голямо количество инфраструктура за две години,а ние успяхме да пребоядисаме и сменим лампите на тунел от комунизма.Не е за хвалене таз работа...
2
2
 
14
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Това сърказъм ли е? Трябва ли министър-председателят да проверява всеки един дали си върши работата? Ако министърът си върши добре работата, ще има добър кабинет, които ще имат добри експерти и т.н. и държавата ще функционира както трябва. Но понеже този е ***, който си подава 2 пъти оставка, "матряла" за нищо не става и затова го избира и вярва в него - 30-40% от работливите и кадърни хора биват смазани от прогнила система и такава неадекватна тиква.
1
9
 
3
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво на ген. Борисов, който като видя, че няма как иначе, и ЛИЧНО се зае с ремонта на тунела, само и само за да благоденства българският народ!Браво!