25-годишна бере душа в Бургас, приятелят й я пребивал системно

Мъжът скочил през балкон при ареста си, счупил ребра
30 юни 2017 16:52,
56
25-годишна бере душа в Бургас, приятелят й я пребивал системно
Снимка: Reuters, архив

25-годишна жена е с опасност за живота след жесток побой, съобщават от полицията в Бургас.

Вчера сутринта жената сама, макар и трудно, стигнала до регистратурата на УМБАЛ-Бургас. Тя била във видимо неадекватно състояние. Направена й е спешна операция, настанена е в "Реанимация" с опасност за живота.

От полицията са установили, че тя е пребита от 39-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Харманли.

Побойникът и жертвата му пристигнали от Холандия на 15 юни. Тръгнали към Харманли. След това пък били на хотел в Равда, а после и в Китен.

Мъжът е задържан в Китен, като по време на задържането си е опитал да избяга, скачайки през терасата на хотелската стая. Това наложило довеждането му в УМБАЛ - Бургас, където са констатирани счупвания на два прешлена.

Побойникът направил пълни самопризнания, като обяснил, че в продължение на няколко дни системно пребивал 25-годишната жена. На 29 юни след поредното посегателство лично я докарал и оставил пред бургаската болница, където пострадалата потърсила медицинска помощ.

Извършени са множество действия по разследването /разпити на свидетели, претърсване и изземване и оглед на местопроизшествие/, осъществени от служители на Пето Районно управление – Бургас, Районно управление - Несебър и Районно управление – Приморско.

Точните причини за противоправното поведение на мъжа са в процес на изясняване. Повдигнато му е обвинение за опит за убийство, като е задържан за срок от 72 часа с прокурорско постановление.

Работата по цялостното документиране на престъплението продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
41
 
! Отговори
месара преди 6 години
абе само да попитам : защо такива криминално проявени " юнаци " са на свобода и си живеят живота , такива " юнаци" не трябва да излизат от затвора !
15
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е като мислите свестните за задръстени вземи си мутра бияч да те пребива
14
1
 
36
 
! Отговори
Теди преди 6 години
То да биеш друг е лесно, АМА ТЕБ АКО ТЕ БИЯТ ДАЛИ ЩЕ ТИ ХАРЕСА?
13
3
 
26
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Него ако така го пребиват от бой дали ще му е хубаво а?
12
0
 
40
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Господ вече го наказа. 2 счупени прешлена на гръбнака. 95% вероятност да остане инвалид за цял живот. А сега той да се влачи и да се моли да му помогне някой... до края на живота му.
11
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето драскачи тук са Малки или нямат деца... представяте ли си някой си да пребива дъщеря ви или сестра ви... иначе големи глупости се пишат по форумите
10
0
 
33
 
! Отговори
Веско преди 6 години
До смисълът...До за него не знам "хуманитарно" дали е но за околните си е направо опасно за живота! Трябва държавата да се съди, когато осъждан престъпник повтаря насилие. В смисъл някой не си е свършил работата! И е крайно време да се търси отговорност от магистрати.
9
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като са се прибрали от Холандия,не я е пуснал да види близките си,а я е завел направо на морето, да му изкара още някой лев за почивката,и като е отказала се е отнесъл с нея както и в Холандия се е отнасял......предполагам.
8
2
 
45
 
! Отговори
смисълът... преди 6 години
големи *** има обаче: "в продължение на няколко дни системно пребивал". Вероятно без причина дори. Просто ей така. Реално няма никакво значение каква е жената - дали е била от професията, дали е била от етноса. Можеше да е всяка/всеки на нейно място. Не мога да разбера какъв е смисълът за обществото такива типове да се държат живи. Това не е хуманитарно по никакъв начин. Какъвто и защитник на права да си. Все едно да се държи болно от бяс куче живо по хуманитарни съображения
7
3
 
21
 
! Отговори
Ирина преди 6 години
Много се извинявам, но стереотипът мутра-мутреса включва системен побой над нежната половинка.Въпросната половинка се подлага на имплантация на силиконови подплънки, деформация на стъпалата от неудобни високи обувки и всякакви други посегателства над здравето и личността по свое желание. Не разбирам какъв е смисълът от всичко това?
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"приятел" друг път
5
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да го проверят за глаукома, явно по морето има епидемия
4
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сводник и ***, по другите сайтове пише какви са.
3
0
 
19
 
! Отговори
Батко ви преди 6 години
Това сигурно е батко ви Минко. :))))) Само годинките нещо не излизат, ама той си е младолик.
2
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го пуснат и него да си лекува. Нали така правят в българия.
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един обичаен ден в Бургас.