Отново: Две поредни верижни катастрофи на "Тракия"

Инцидентите са станали на 164 и 165 км към Бургас
8 юли 2017 15:23,
29
Отново: Две поредни верижни катастрофи на "Тракия"
Снимка: bTV

Две отделни катастрофи станаха днес на магистрала „Тракия” в посока Бургас при разклона за Плодовитово – 164 и 165 км, съобщиха от МВР.

Сигналът е подаден около 13:30 часа днес.

Още по темата


Едната катастрофа е при 164 км – между два автомобила. Няма сериозно пострадали, за един от участниците има съмнение, че е получил фрактура на крака.

При другия пътен инцидент, в района на 165 км, отново между два автомобила, има нанесени само материални щети. Няма пострадали хора.

Движението в района е затруднено, но не е блокирано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Култура липсва ,култура.И не само ромите трябва да се интегрират ами голяма част от бай ***.И защо не се въведат записващи устройства в колите струват 40-50 лв едно законче да се позволи директно да се глобяваме един друг.Все пак простаците по пътя са директна заплаха за живота на нашите семейства
23
0
 
0
 
! Отговори
Z преди 6 години
И в двете катастрофи бяха някакви араби - мъжете черни, жените с забрадки. В първата колите даже не бяха с български регистрации.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е магистрала а макет на лунните кратери. И имитира возене в лодка, като е бурно морето
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво им е верижното на катастрофите?
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами сега като няма мъгла кой е виновен, хилядите фенове на КАТ, ДАЙ и т.н. Кой ше обвиняват сега? Или този път слънцето ще е виновно че грее всеки ден и заслепява и трябва по един служител на КАТ с чадър над всяка кола.
19
0
 
5
 
! Отговори
бааа го преди 6 години
Еййй, само специалисти-професионалисти по тази магистрала бееееее!!!
18
0
 
2
 
! Отговори
Курти преди 6 години
Тировете са виновни
17
1
 
6
 
! Отговори
До 21 преди 6 години
Пиле шарено не съм на село, карам в град който е два пъти колкото България. Каручка не съм виждал от 20 години.
16
2
 
1
 
! Отговори
До 15 преди 6 години
*** ли си *** ли си, карай си каручката с магаренцето и си стой на село! Такива като теб по принцип са опасни за околните. Карай си без авария каручката с магаренцето, ако щеш още 20 милиона безаварийни километра, но гледай да са по-малко ПТП-тата, които предизвикваш по няколко пъти на ден. Съветите дето ги ръсиш може да стават за теб, но няма полза от тях за нормалните хора. Между другото, книжка имам от 1975 година и отдавна ми писна от такива като теб по пътищата.
15
5
 
3
 
! Отговори
Безопасна скорост преди 6 години
Огромна заблуда е, че като се свали маскимално разрешената скорост някъде си, то катастрофите ще намалеят. Принципно в такива случаи катастрофите се увеличават и това е добре известно на експертите по света и там това не се прави. Само в България свалят разрешената скорост и увеличават катастрофите, после пак я свалят заради многото катастрофи и катастрофите пак се увеличават. Това е заради разминаването с безопасната скорост за пътя и колкото разминаването е по-голямо, толкова повече са катастр
14
0
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Крайно време е да се премахнат ограниченията на скоростта по магистралите в България. Така и така никой не ги спазва, КАТ както винаги нищо не контролира и сегашните огранкичения реално водят до повече катастрофи. Трябва да не си в ред, че да си мислиш, че ако запишеш в закона 100 км/час максимална скорост, то някой ще я спазва. То и сега е 100 км/час за всички МПС различни от леките коли, но автобуси и камиони са с 120-140 км/час, а мотористите са с над 200, въпреки ограничението от 100 км/час
13
3
 
13
 
! Отговори
Бръчков преди 6 години
Крайно време е вече да бъде върната старата максимална скорост и да има строг видео-радарен контрол ! Магистралите ни са трагични , дори и новите ! Люлинската е с ограничение 120 и със много завои с обратен наклон ?! От Пловдив до Ямбол ще ти изпадат пломбите ...И до кога ще се купуват книжки и курсовете ще са на посредствено ниво ? Няма полигони , няма нощно кормуване , паркиране , до кога ???
12
0
 
15
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Пак гръмко заглавие, което не отговаря на съдържанието. Евтини номера. Разочаровате читателите, които все се надяват да научат нещо от сайта ви.
11
0
 
12
 
! Отговори
Траки преди 6 години
карайте по бавно бе........пак ли има мъгла
10
1
 
20
 
! Отговори
До 9 и до 11 преди 6 години
Не познахте и двамата. Имам т.н. книжка още от времето когато курсовете бяха по 6 месеца. Имам" навъртяни" над 2 млн. безаварийни километра. Ако с една "книжка" се ставаше шофьор щяха да ги продават в "Лафка". Вие продължавайте да се затривате по пътищата и да търсите вината другаде!Промяната трябва да започне от вас самите. Затова, докато не го осъзнаете-каручка със задължително обучено магаренце. Всичко друго е престъпление срещу човечеството.
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верижни са катестрофите, когато шофьорите носят вериги, ланци, верижки и т.н.
8
4
 
7
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Ти явно си толкова некадърен, че и на 101-ия път пак те скъсаха и не можа да вземеш шофьорска книжка. Сега избиваш комплекси.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кое е верижното?????РТП си.
6
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки поверил на българин нещо повече от каручка с обучено магаре трябва да се вкарва доживот в затвора без право на обжалване. На *** и моторна косачка не трябва да се поверява. По-добре да проверите пътнически самолет на едноока глуха *** с гипсирани крайници отколкото на *** нещо с двигател.
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борянчееее, кое им е верижното на тези катастрофи??? Къде ги взимате тия дипломи за ДЖурналисти? *** то е страшно вече!