Велосипедист загина в Пловдив, блъсна го джип

Откарали са го в тежко състояние в болницата, където е починал
13 юли 2017 14:05,
70
Велосипедист загина в Пловдив, блъсна го джип
Снимка: pixabay.com

Велосипедист загина, след като е бил блъснат от джип на ул. "Авксентий Велешки" в Пловдив, в близост до Народна библиотека "Иван Вазов".

Сигналът за инцидента е подаден към 11:30 часа днес, съобщиха от МВР.

49-годишният водач с джипа си "Нисан" е блъснал велосипедиста, чиято самоличност все още не е установена.

С линейка пострадалият е транспортиран в болница, където по-късно издъхнал.

Шофьорът на колата е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Причините и обстоятелствата около пътния инцидент се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велосипедистите правят много повече нарушения в сравнение с всички останали на пътя. Даже и мотористите са далеч зад велосипедистите по нарушения. Мотористи карат с превишена скорост и най-много да се бутат между колите, т.е. да изпреварват неправилно. Велосипедистите правят всички възможни нарушения, които те могат да направят и то масово. Само карането по тротоарите, в насрещното и минаването на червен светофар е достатъчно, за да разберем що за стока са велосипедистите. Нахалството им да взем
11
3
 
5
 
! Отговори
Това преди 6 години
да не е мъжът на Катето Лерца?
10
3
 
6
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Добре и трето да е, това ли е най-важното от целия пост!
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде видя, че сме на първо място в европа?
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
12, всъщност сме на 3-то, след Гърция и Румъния, моля не лъжи хората! А правилата трябва да се спазват, разбира се. Велосипедистите масово карат в насрещното, което е безумно. Автомобилите карат с 65-70 градско, което също е безумно. Преди време имаше една акция с постери на пострадали и загинали от автомобилни катастрофи и тя действаше доста отреязващо, но пишман-шофьорите поискаха да разкарат постерите.
7
5
 
19
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
На първо място сме в Европа по жертви по пътищата, било то ,пешеходец, водач на автомобил, велосипедист. Проблема е, че никой от изброените в повечето случаи никой не спазва правилата за движение и мисли само за него си и не е толерантен спрямо останалите участници в движението. Велоалеи с пешеходци, скейтъри, колички, мотори,паркирали. Пешеходци при наличието на светофар или подлез минават нагло отгоре без да се огледат. Или пък автомобили не спиращи на пешеходна алея . Народа ни просто озверя
6
7
 
18
 
! Отговори
чета преди 6 години
Чета коментарите и не мога да повярвам за какво става въпрос. Мислим си, че сме европейци, и сме много изискани и имаме високи критерии за всичко, но реалността а друга.Бог да го прости човека. Велосипедистите са част от движениетои както те, така и шофьорите трябва да съобразяват.
5
8
 
24
 
! Отговори
Деян Бороджийски преди 6 години
До всички които ги е толкова страх от "опасните" велосипедисти, да се замислят дали са чували за човек убит от толкова "безразсъдните" велосипедисти. Ако продължавате да сте такива ***, следващият път под гумите на автомобила ще е вашето дете, брат, сестра, или друг роднина или приятел.
4
6
 
32
 
! Отговори
Вин преди 6 години
Нещата не са еднозначни. Най-редовно гледам велосипедисти доста над 12 годишна възраст, да карат нахално и бързо по тротоарите и даже да гледат лошо, ако не се дръпнеш. Но пък виждам и велоалеи заети от паркирани автомобили, или пък затворени от пейки, майки с колички и цели компании пешеходци. Трудно ми е да взема страна!
3
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смъртно наказание за гнидата. Око за око, зъб за зъб!
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1еее щом е джип тря е скъп черен и луксозен няма как
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брей, джип. Ама луксозен ли? Скъп ли?