Аутопсията потвърди: Кристиян е починал преди 14 дни

Днес погребват 16-годишното момче в Триград
23 юли 2017 11:50, Александър Попов
80
Аутопсията потвърди: Кристиян е починал преди 14 дни
Снимка: Булфото, архив

В Триград днес ще бъде погребан 16-годишният Кристиян Младенов, чието тяло бе намерено вчера в скалите в района на Триградското ждрело, съобщиха от кметството, цитирано от БТА.

Първоначалните данни от извършената аутопсия потвърждават версията, че момчето е починало още в нощта на катастрофата, при която Кристиян удари с кола четирима пешеходци.

Още по темата

Триград е покрусен от смъртта на Кристиян. Съдебно- медицинската експертиза все още не е изготвена, но се натрупват все повече данни, че младежът се е самоубил, скачайки от скалата след преживения шок.

Аутопсията е потвърдила, че смъртта е настъпила преди около 14 дни. Кристиян изчезна след полунощ на 9 юли, когато с колата на баща си блъсна туристи край Триград. По тялото са открити множество фрактури, получени при падането от скалата. Ученикът е паднал или скочил от около 120-метрова скала, в подножието на която се намира входът на пещерата "Дяволското гърло".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: ТриградКристиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разпознаването се извършва от минимум 4 лица по закон. Роднини, близки, приятели. Това не са кости на 50 години, изровени от земята. Какво ДНК на двуседмичен непокътнат труп? Стига сте писали глупости, намалете телевизията и си пийте редовно хапчетата.
41
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ангелчета в тази държава, да се чудиш откъде се пълнят криминалните сводки.
40
12
 
5
 
! Отговори
o преди 6 години
още един, който са го самоубили.Чудя се защо не е измръзнал, бос, а колелото му оставено на пътя?
39
8
 
21
 
! Отговори
безумие преди 6 години
НЕЗАБАВНО ДА СЕ СФОРМИРА ФЕЙСБУК ГРУПА В ПОДКРЕПА НА ТРАУРА В ТРИГРАД, ЩОТО ТАКОВА БЕЗУМИЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО В БЪЛГАРИЯ, МАЙ? НЯКОЙ ДА СИ СПОМНЯ ЗА БУТНАТИТЕ ХОРА- ЧАСТ ОТ ТЯХ МАЙ ОЩЕ СА В БОЛНИЦА? И ТАМ ИМАШЕ ДЕЦА!
38
11
 
16
 
! Отговори
нещо не е наред май преди 6 години
До НадетоИ аз мисля, че нещо не е наред - никъде не предават труп за погребване преди да приключи разследване и не се направят ДНК експертизи, май? Тук за 2 часа - аутопсия, всичко установено, че и ден на траур - вместо за бутнатите, ще скърбят за човека, който ги бутна карайки без книжка и бяга от местопрестъплението? И какво значи дете - всеки е дете и на 60 за родителите си, това не значи че не трябва да отговаряш за действията си.
37
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милата душица малка . Сбогом Кристиане, дано там си на по добро място мило ангелче .Тук щяха и те разкъсват мило момче .
36
16
 
28
 
! Отговори
... преди 6 години
Абе, ей, хора! Съвземете се!!! Ако вашите деца бяха сред пометените от Кристиян, пак такива крокодилски сълзи ли щяхте да леете??? В края на краищата това е историята на една предизвестена смърт и тя описва много точно ситуацията в България - ЧУДОВИЩНО БЕЗЗАКОНИЕ И ЧУВСТВО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ.Тръгнали да ми реват за един младеж, който си го е търсил и за баща му, който му е помагал да си го намери. Бил дете?! Тогава вкарайте в затвора баща му и всички, като него, дето възпитават джигити.
35
7
 
8
 
! Отговори
фрапиращото е, преди 6 години
че до 14-иден е нямало миришещ труп.Изведнъж; Деус ес махина.Идва РАЗВРЪЗКАТА за родителите.
34
11
 
5
 
! Отговори
чета: преди 6 години
'Няма пoмак на име Кристиян и никога не е имало. Какви ги плещите?"22нЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ЕТНОС Е,НО затова ЛИ НЕ СЕ ДАВАТ ИМЕНАТА НА РОДИТЕЛИТЕ, НИТО НЕГОВИТЕ ИМЕНА: МОЖЕ БИ СА депутати в НС , затова живеят в София и да "не ги смущаваме"/ И всички "са на услугите им".Дано СЪДЕБНИЯТ лекар е съвестен.Ако НЕ е сигурен, че ДНК е на лицето Криситян да не подписва.Да иска сравнение с тази на родителите.Със "смъртта" на Кристиян родителите си спестяват неприятности и продължаване на предишния живот
33
5
 
9
 
! Отговори
До "Удовлетворе преди 6 години
Изключително г.н.у.с,е,,н и от,в,р..а,т.,и,.телен коментар. В качеството си на какъв казваш кой ще живее и кой не, кой ще се плоди и кой не? Да пази Господ, от твоето семенце м.у.т.а.н.т.с.к.о да не се наплодят *** като теб. Ти безгрешен ли си? А ако "природата" беше отредила да се родиш като тези, против които ти е коментарът? "Природата си е поправила грешката" пишеш. Господ не греши никога. Каква "природа" ти се върти в празната к.р,.а,т,у,н.а?!
32
10
 
18
 
! Отговори
Съжаление преди 6 години
Ех, дете, дете...Ти стана жертвата. Мир на чистата ти, съвестна душа! Но не трябваше така.
31
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българина - световен ckoт N1, емоции в него като на aмeбa. Но пък изключително справедлив и морален разбираш ли... Няма значение, че говорим за ДЕТЕ...
30
8
 
13
 
! Отговори
pogled преди 6 години
До 34Удовлетворение, тичай и питай къде е скалата, от която се е хвърлило момчето и скачай бързо и ти. Или намери по-висока и някъде, където въобще да не те намерят. Не е трябвало да се раждаш. Вероятно го знаеш, вероятно затова смърдиш.
29
4
 
19
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Да би мирно стояло,не би чудо видяло!
28
12
 
12
 
! Отговори
Madgirl преди 6 години
до АнонименКолко лош,незадоволен от живота и болен трябва да си,за да напишеш това?Вероятно не си родител,но поужасното е ,че не си Човек....
27
15
 
19
 
! Отговори
zlo преди 6 години
Как може да има толкова *** мозъци, които и когато едно дете умре, пак не могат да запазят благоприличие. Когато едно дете умре - се мълчи, защото всяко дете може да е твоето дете - независимо дали то е ***, българче или извънземно. Никога няма да забравя лицата на водещите по телевизиите в началото, които съобщаваха за случилото се - с такова нескрито злорадство, че потреперваш. И накрая виждаш, че някак даже смъртта на дете не е достатъчна, че много се иска и нещо още по-лошо. Какво?
26
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко *** има в коментарите, и то към 16 годишно дете. Карма има обаче.
25
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кръвожадните медии утрепаха детето. Той е нарушител, като няколко хиляди ежедневно и закона предвижда наказания и санкции, различни от отнемането на живот. Медиите си направиха PR сензация, така че детето осъзна, че под медийните интереси натиска ще е такъв в съдебната зала, че няма да излезе от затвора до края на живота си. Я, да видим дали *** ще ми изтрие съобщението.
24
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше зима щяха до го намерят напролет недай боже да претърпиш инцидент или да се загубиш и си чакай помощ те идат след 14 дена
23
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До И света го духаНикой не твърди, че покойното момче е "невинно пиленце". Но в същото време е ясно, че то само се е осъдило на най-строгата присъда, смъртната! С оглед на това, че стотици пътни убийци най-спокойно се разхождат по улиците с условни присъди, фактът на самоубийството заради пътен инцидент без жертви, може да събуди единствено уважение и жал за съдбата на това момче!Бог да го прости!