Триград потъна в скръб, готви се да изпрати Кристиян

Вероятно днес ще бъде погребението на момчето
23 юли 2017 09:28, Александър Попов
83
Триград потъна в скръб, готви се да изпрати Кристиян
Снимка: Facebook

Село Триград е потънало в скръб и се готви да изпрати по последния му път 16-годишния Кристиян.

"Случи се най-лошото. За всеки проблем има решение. Цялото село е в шок. Едно младо момче си отиде заради една малка грешка", каза пред Нова тв кметът на селото Цветан Славков.

Още по темата

По думите му мястото е труднодостъпно. И въпреки, че са минавали от там много пъти, не са успели да видят тялото на момчето.

"Мястото е трудно достъпно. Минавано е буквално на 5 метра, където е бил открит Кристиян. Предполага се, че е паднал от скалата, висока 120 – 130 метра, в храстите на пропастта и само малка част от тялото му се е виждаше. Вчера той беше открит от баща си", допълни кметът.

За смъртта му има две версии. Едната е, че е сложил край на живота си, а другата, че се е подхлъзнал и е паднал от високата скала.

"За мен се е самоубил, защото е много отговорно дете. Помислил си е, че ги е убил и не е могъл да го понесе", каза кметът.

Вероятно днес ще бъде и погребението на младото момче.

Пътят, където е станала катастрофата на 8 юли, не е осветен, няма и тротоари. Триград се посещава от много туристи и това е предпоставка за бъдещи инциденти.

Кметът Цветан Славков каза, че от Община Девня са обещали от капиталовите разходи за 2018 година да бъдат заделени средства за изграждане на цялостен тротоар и от двете страни на улицата и за инсталиране на осветление от изхода на пещерата до самото село.
 


83
Още по темата: ТриградКристиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той не е бил пиян...просто е карал колата й е загубил контрол няма нужда да се таи такава злоба станалото е станало вече
59
0
 
6
 
! Отговори
Форси преди 1 година
Лоша развръзка...все се надявах,че ще го намерят този младеж...Лиш,добър не заслужаваше тайъв нелеп край
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
OMG! Каква злоба в коментарите дори към вече загинал човек!! Сега ми хрумна, че ако един чужденец не знае в коя страна се намира, по коментарите в някой форум ще разбере, че е в България..... Е няма такъв примитивен народ - да злорадстваш, че едно младо момче е сложило край на живота си! Българинът си остава варварин по манталитет и гени, ако ще и в космическия съюз да ни приемат. Едно общество което няма респект от закони, от ценности, от морал, дисциплина и т.н. обвинява един младеж че карал кола без позволение. Той е следствие от гореизброените, обвинявайте себе си!
57
6
 
9
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Потресена съм колко злобни,гнусни и цинични коментари пишат "хората".Повръща ми се!!!Това ли сте ,българи???Срам и позор
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо му срият лицето?
55
0
 
8
 
! Отговори
ОНЗИ преди 1 година
Ало ПРОСТАЩИНАТА непрекъснато мучите "... Щатите така, Щатите иначе .....". Ами в Щатите има изключително високо ниво на законност образователно мислене големи специалисти и т.н. нататък. Страхотна динамика на икономическия живот която буквално извърля всичко некадърно и неспособно извън сферата на реалния живот. А тук в България няма нищо - балонни "специалисти" некадърници .... Всичко кадърно бяга навън защото в обратния случай настъпва професионална и човешка съсипия.... Жалко за това дете
54
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как малка грешка?! Престъплението малка грешка ли е? В случая карането без книжка и пиян е завършило с 5 човека в болница, и за щастие без жертви. Искам да знам родителите, които са позволили това да се случи дали ще понесат отговорност? Кога най-после ще промените законите, за да не остават безнаказани престъпления? Тук за мен се полага конфискация на колата, обезщетение на пострадалите и поемане на болничното им лечение, лишаване от книжка, и глоба поне 10 000. Иначе няма да се научат!
53
0
 
13
 
! Отговори
някой преди 1 година
Основната грешка е на родителите, които явно са се чувствали горди с уменията на сина си, но не са си давали сметка за последствията.
Следва грешката на кмета, който е знаел за неправомерното шофиране на момчето, но си е затварял очите. За съжаление почти във всички села е така и е въпрос на късмет някой "да изтегли късата клечка".
Следват грешките на съселяните, които също са били неми свидетели.
Следва грешката на туристите, които са вървели по тъмен и със завои път без тротоар и осветеност.
52
0
 
13
 
! Отговори
аз преди 1 година
До 54
Номерът е в това, че в Щатите имат закони и като решиш да ги нарушаваш, си наясно какво те чака. А тук е нещо, като в централна Африка... Хващат го няколко пъти пиян, доргиран, без книжка, с няколко хиляди нарушения... И НЯМА, БАЦЕ - НАШИЯТ ЧОВЕК Е НА СВОБОДА И СИ ПРАВИ, КАКВОТО СИ ИСКА.
Та, и с тоя младеж нещо подобно, ама уви.
51
11
 
4
 
! Отговори
man преди 1 година
В САЩ книжка може да се издаде и на 14 годишно дете, разбира се с доста условия като шофиране само по второкласни пътища, с продружител възрастен както и само дневно време. Европа е векове назад в това отношение. Според мен един 90 годишен *** с книжка е не по-малка опасност от 16 годишните
50
17
 
8
 
! Отговори
Жалко за... преди 1 година
..момчето и мир на душата му!
Само да попитам критиците, които го засипаха с хули веднага след инцидента - колко от убийците на пътя платиха неговата цена? Въпреки че те са истински убийци, а покойното момче бе извършило една недопустима, но доста характерна за момчетата на неговата възраст лудория: подкарало колата на тате, лоша среща на лош участък на пътя и ... пострадали хора след удара / но не и загинали!/.
Да попитам хулителите - не мислите ли, че трябва да се извините за думите си?
49
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудя се на този неосветен, тесен път, посред нощ, ако шофьорът беше правоспособен дали можеше да се избегне катастрофата? Естествено опитът има много голямо значение, а този път е доста опасен даже и за опитни шофьори през деня... Това момче да тръгне в тъмното... С какъв акъл?! Аз не разбирам и пешеходците, да тръгнат с малки деца по тези неосветени, тесни пътища през ноща, има пияни има всякакви, ами опасно е бе хора. Пазаете се, пазете и децата си! Кофти работа откъдето и да го погледнеш.
48
5
 
10
 
! Отговори
ЖУРНАЛИСТИ, преди 1 година
уважавайте себе си и читателите!
Как да съчувствувам , на кого да съчувствувам, като нищо не казвате за РОДИТЕЛИТЕ, а не мога да ТЪЖА за МОТОЦИКЛЕТ.КЪДЕ Е ЛИЦЕТО на човека ?
Има ли идентификация на трупа? Или - на вяра- КОЙ каза, че е КРИСТИЯН( бащино, фамилно име( ДОРИ това НЕ знаем).ГОЛЯМА КОНСПИРАЦИЯ.
47
2
 
24
 
! Отговори
М8 преди 1 година
Много искам ей така да я питам ревящата съседка как би се чувствала, ако до края на живота си тя или внучето и не могат да ходят нормално и без болка, защото Кристиянчо решил да си начеше егото. Това са болни хора, целият там град е болен...ако жертви имаше и това бяха техните деца, така ли щяха да го оплакват, така ли щяха да простят. И ако да, то сами са си виновни за всичко, което им се случва. Да мятат там пари през терасата за да подкупват лекари при пътни инциденти с деца, а ние терминала.
46
7
 
23
 
! Отговори
М8 преди 1 година
Виновен е хлапакът, родителите му, кмета, всички ***, ревящи по новините. Това, че няма жертви, не прави Кристиян добро дете! И кметът явно няма акъл за 5 пари, щом си позволява да каже по телевизията, че това било елементарна грешка. Аз също не вярвам, че са намерили точно него, и че изобщо са намерили някого. Целият град е разстроен за участта на един убиец и го прикрива (да, той Е убиец и това, че хората са живи е случайност за мен). Явно имат и пари, щом всички бабки там реват за детето.
45
1
 
30
 
! Отговори
До 46 преди 1 година
Кой дава книжка за кола на 16-годишнин бе клефук?! Защо лъжеш и манипулираш простите читатели? На 16 години можеш да вземеш книжка САМО ЗА МОТОПЕД ДО 50 КУБ. СМ. Така е още от поне 50 години насам, законът не е променян.
44
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мега простите хора сте, вижте си коментарите от преди 3 дни как бил дете на незнам кой си, какво заслужавал и тн. Изведнъж леко се насрах*е като разбрахте кво е станало, типични българи, първо говорят и много знаят, после наси*рат.
43
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДО ПРЕДИШНИТЕ КОМЕНТАРИ!!!!!!

НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ НЯМА ДАЛИ Е ИМАЛ, ИЛИ НЯМАЛ КНИЖКА ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ И НА 16 ГОДИШНИТЕ СЕ ДАВАТ КНИЖКИ!!!!

ВИНАТА ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ Е НА ПРЕМИЕРА КОЙТО ДАДЕ КНИЖКИ НА 16 ГОДИШНИТЕ!!!!!!

АКО 16-ГОДИШНИТЕ НЯМАХА КНИЖКИ ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ!!!!!!!

ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПРЕМИЕРА СА БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ И СЪУЧАСТНИЦИ В УБИЙСТВОТО НА ТОВА МОМЧЕ!!!!
42
4
 
12
 
! Отговори
Тарун преди 1 година
бащата е депутат от ДПС, а това БЕШЕ малкият Кадирчо софиянчето с АудитУ! Ама...БЕШЕ - минало свършено време.
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука всякакви умотворение могат да се прочетат.
Това е нашето общество - или всеки има съзнание и спазва правилата, или други трябва да го принуждават да спазва. Това било, онова било.
Това е бе другари - или се спазва, или аборигенщини и простотии.