Блондинка вандалства из Варна: Троши коли нощем, пие, псува...

Хора в социалните мрежи се организират, търсят я
10 авг 2017 12:58, Мария Захариева
46
Блондинка вандалства из Варна: Троши коли нощем, пие, псува...
Снимка: Facebook

Руса жена обикаля нощно време в центъра на Варна и чупи чистачките и огледалата на паркираните автомобили. За това алармират в социалните мрежи пострадали собственици, живеещи в района на т. нар. "Червен площад".

Те вече се организират, за да намерят и заловят извършителката на нощните набези, за която се знае, че вандалства между 3 и 4 часа след полунощ. Обикаля района и троши автомобилите наред. Според коментарите в социалните мрежи, вероятно жената не е добре, злоупотребява с алкохола и има психически отклонения. Разпозната е от публикуваните в мрежата нейни снимки от охранителни камери.

Коментиращите в мрежата посочват, че редовно обикаля около градинките на "Севастопол" и Катедралата, като не пропуска близките до тях райони, където спират много автомобили. Варненци твърдят, че блондинката постоянно иска от минувачите пари и цигари, агресивна е и крещи нецензурни изрази по всички хора, които я подминават, пише Монитор.

Отбелязва се още, че почти винаги с нея се движат и няколко улични кучета, което подсказва, че е клошарка или бездомница. Живеещите в района на Катедралата разказват, че е имало период, в който посреднощ е звъняла на звънците на жилищата им, за да иска пари и цигари. Била агресивна и в повечето случаи видимо нетрезва.

Последната информация за нея е, че е забелязана в нощта на 4 август, откогато са и снимките, публикуваните в мрежата. По тях е установено, че жената е проверявала за отворени помещения, в които да влезе и изкара нощта.

Кадрите се разпространяват в социалните мрежи с призива ако някой познава тази жена и има информация за нея, да сигнализира компетентните органи, защото доста ядосани собственици на потрошени коли се канят да се саморазправят жестоко с нея, ако я докопат.


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата нарочно пуска психичноболните на улицата и абдикира от тях. Даже са си направили закон да има максимален престой в психиятрията, че да се изписват хората, пък макар и болни. Тяхното място е в защитени селища, не насред големите градове. Историята е една от многото такива, и не е смешно а е много тъжно.
37
0
 
0
 
! Отговори
:( преди 1 година
Не са я избрали за "Мис Варна", бе!
Не е намерила спонсор женичката, за да й купи короната.
Затова е ядосана, защото е видяла какви същества стават миски и е преценила, че на външен вид са много по-зле от нея. Затова е ядосана!
36
1
 
2
 
! Отговори
Го4о преди 1 година
До АнонименДа те "драснат" манафите дано - без "ключ"!
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицията и службите отново са адекватни :)))
Тая всяка вечер трошяла в центъра и няма кой да е пребере. Ние чакаме изнасилвания да няма.
34
17
 
2
 
! Отговори
Гараж-кола преди 1 година
А какво търсят колите по улиците? Ако няма гараж да не се купува!!!
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да е фанат хората и да е фърлат в морето!!!
32
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на жената. Само така с неправилно паркиралите селяни. Аз пък им драскам вратите с ключ.
31
22
 
12
 
! Отговори
Военно положение преди 1 година
Шиба.ните коли станаха повече от хората. Всяко семейство с две коли. До баничарницата с кола, до кафенето с кола! Затъпкахте всяка улица, всеки тротоар, всяка площадка, не ви дреме вече и от детските площадки - паркирате, където вие удобно, пред входа на блока, на тротоара в средата.
На някои хора не им издържат нервите и ще трошат, палят, драскат! Това е война на колите срещу хората!
Карането на кола ви съкращава живота на 50%.! Не се движите, затлъстявате и инфаркт. Замърсявяте въздуха и..
30
6
 
7
 
! Отговори
Да се разправят, но преди 1 година
има достатъчно данни да я ПРИБЕРАТ след засада от полицията; ДА ИЗДИРЯТ роднинитей, за да ПЛАТЯТ ЩЕТИТЕ! БАСТА с тези УЖ ПСИХАРИ< които остават НЕНАКАЗАНИ и си разиграват коня!!! Баста! ( имам таква съседка 0т 40 г.!!!)И със съпруг..
29
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има вид на *** - прав е Румен шадравана, че тишината в спалнята прави ората чудовищша!
28
3
 
23
 
! Отговори
;-) преди 1 година
Хм! Ако троши само неправилно паркирали автомобили - одобрявам.
27
4
 
21
 
! Отговори
брюнет преди 1 година
Не знам какъв *** трябва да е някой, че пред лицето на фактите напоследкъ да продължава да повтаря, като навит, че няма държава. Я се защити от банките, ***, турците, геЮвете, "бежанците", кучетата... да видиш дали няма - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе. Какви дознатели, следователи, прокурори и съдии ще се запроизнасят. Свят ще ти се завие.

ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
знам я, видях я в събота последно, крещеше на едни туристи. отговаря точно на описанието и имаше кучета с нея. помислих, че е луда. мисля, че съм я засичал още веднъж преди месец, но тогава не викаше, а стоеше права върху една пейка до шадраваните.
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не ходи в джамии и готово.
24
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боже, до къде достигнахме! Като че ли няма полиция, нощни патрули, охранителни камери, та е необходимо гражданството да се организира и залови това нещастно създание. Явно жената не е адекватна, нуждае се от медицинска , и не само, помощ, но държавата я НЯМА. В момента тя е заета да пълни бюджета и да провери ресторантите. Като му дойде времето може и такива акции да проведе.
23
7
 
12
 
! Отговори
Веско преди 1 година
Как може да се слага такова некоректно и дискриминационно заглавие! Ако бях блондинка, щех да ви съдя.
22
2
 
10
 
! Отговори
И Мамчо преди 1 година
До Анонимен
Ти викай пази боже, че както е тръгнало може имам да влезе и в кьолнската катедрала и да я направи свърталище. Вече в Турция имамите влязоха в Желязната църква в Истанбул да проповядват и май никой не му прави впечатление,
21
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти пък къде си чуло и видяло имам да пее от катедрала?
20
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако пропуска сутрешното виене на имама може и да и стане по добре!!!!
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен15

Онзи синия от талъсъми оод съли май се казваше. Доста е дебел.