Нов ден, ново ромско насилие. Жертвата – българин, живеещ в Англия

Насилниците били перфектно организирани от Кольо Тарзана
14 авг 2017 12:37,
229

 Снимка: Христо Захариев

За поредно нападение на роми без причина алармира живеещият в Англия Христо Захариев във Facebook.

Инцидентът се е случил в село Дунавци, а нападателите са били около 25.

Нападателите на Христо били добре организирани, а водачът им бил Кольо Тарзана. Пробвали да го намушкат с нож, да го свалят на земята. Мъжът се разминал с леки порязвания по лицето, въпреки тежките удари по тялото.

Ромите откраднали телефоните и кредитните карти на Христо и неговите приятели.

"В България става страшно... призовавам всички да бъдат екстремно внимателни... понеже това е добре организирана престъпна група и опита ми на професионален охранител, видя закоравели добре организирани престъпници", пише живеещият в Англия българин.

Христо определя себе си за "либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора", но е шокиран от самото нападение. Благодари на опита си от бойните спортове, които са го запазили жив след нападението.

Мъжът обещава да търси правата си, надява се и органите на реда да свършат работата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още по темата: насилиероми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно съм съгласен с колегата по-доло, българите живеещи в България не им правят впелатление множеството неуредици в държавата, но на един българин живеещ дълго време в чужбина, който се прибере в родината, веднага му привличат вниманието. Маталитет, счупени плочки и тротоари, рунещи се мазилки, безбожна бюрокрация, беднотия и нищета. Много тъжно, но факт
78
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За толкова години не съм видял:Лекар-ромУчен-ромВоенен/полицейски офицер-ромУниверситетски преподавател-ромДаже не помня да съм имал и колега-ром (вярно, работата ми изисква компютър)Толкова за успешната интеграция на Тошо, Чочоолу и т.н.
77
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко , че Герб нищо не казва по въпроса тях ги интересува само цанковия камък от който откраднаха 1 милиард
76
14
 
12
 
! Отговори
до 68 преди 6 години
Доктора е казал да не ти се противоречи, за да не се проваля лечението.За това, няма да спомена, че именно Тошалягата засели над 300 000 роми от съседните държави, за да преизпълни плана за прираст на населението. Плодовете на правешкия хитрец ги берем днес.
75
6
 
17
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Масовият наплив на млади българи, завръщащи се в България отчасти се дължи на европейският стандарт, който им осигурявам и на ниската престъпност, гарантирана от шефа на МВР-то ми.
74
4
 
46
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Ето още един българин, който не съжалява, че се е завърнал в България и се наслаждава на нулевата престъпност, отчетена от Вальо Радев. Видими резултати, че и на снимки.
73
8
 
43
 
! Отговори
morelini преди 6 години
За жалост картинката наистина е такава.Които живеем на Запад при идването си в Бг се сблъскваме с неща с които е абсурдно да се срещнем там.Нещата са наистина фрапиращи.Болшинството които живеят тук са свикнали защото е почти ежедневие но на нас ни прави впечатление.И само като си помисля че скоро трябва да се прибираме заради родителите ни които са на преклонна възраст и треска ни тресе.За 20 дни пред мен станаха 2 катастрофи,щеше да ни отнесе Ауди на пешеходна пътека.Носихме храна в болницата.
72
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е българите да се обявим за изчезващ вид и малцинство, за да ни пазят зелените и държавата. Друг начин не виждам.
71
3
 
47
 
! Отговори
Хех преди 6 години
И после ние сме били тези, които насаждат етническа омраза! Няма как някой нормален човек да не види как това МАСОВО явление на 100% се подкрепя от власта, която и пръста си не помръдва даже въпреки че е вече ежеседмично явление. Никой от тия които ядат нашите пари не му пука! За какво от моите данъци се издържа 60 000 полиция? Армия? Власта 100% ги подкрепя затова са така нагли.
70
2
 
17
 
! Отговори
До 64 преди 6 години
По-добре стани медиатор в собствения си етнос,тебе ще те разберат.Тогава може и да намалее ромската престъпност.Обясни на твоите хора,че трябва да учат,да работят,да раждат толкова деца,колкото могат да отгледат,да спазват правилата и законите и тогава ще бъдат приети като равни и няма да вършат порестъпления от омраза.
69
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВОЛЕНЕ ,ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ,КАРАКАЧАНОВ,ДЖАМБАЗКИ ДЕ СТЕ БРЕ *** ,КЪДЕ СЕ ПОКРИХТЕ МИШКИ ЛЪЖЛИВИ ДА КАЖЕТЕ НЕЩО ПО ТОЗИ ВЪПРОС С ПОРЕДНИЯ ПРЕБИТ БЪЛГАРИН ОТ ТУМБА ***
68
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАз пък мисля,че точно Бойко може да сложи ред в тази ситуация,на него няма да посмеят да му се репчат.
67
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЕЧНА ПАМЕТ НА ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК-ТОДОР ЖИВКОВ ,ДА ПОМЕНЕМ И БЕЗСТРАШНИЯ ПАРТИЗАНИН И ДОСТОЙНИЯ БЪЛГАРИН -СТОЮ НЕДЕЛЧЕВ-ЧОЧОУЛУ,КОЙТО НАВРЕМЕТО МНОГО БЪРЗО СЕ Е ОПРАВЯЛ С ТАЗИ ***.ТЕЗИ СВЕТЛИ ФИГУРИ В НАШАТА ИСТОРИЯ МИЛЕЕХА ЗА БЪЛГАРИЯ,ОБИЧАХА НАС БЪЛГАРИТЕ И НЕ СИ ПОПЛЮВАХА С *** .
66
27
 
5
 
! Отговори
каунь преди 6 години
Както не веднъж съм подчертавал, 99% от ялите лабуть си го заслужават. Значи, нашия понеже е "професионален охранител" /каквото и да значи това/ се е издървил на шайка кариоки. Ония обаче са му спретнали едно бразилско жио-жицо и са го изгърбили.Алфата и омегата на личната сигурност е антивиктимното поведение. Мускулите, хватките и оръжието създават илюзия за неприкосновенност и чоовек сам се хваща в капани.
65
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-н министър на МВР,намалява ли престъпността,намалява ли,а?
64
1
 
46
 
! Отговори
<><> преди 6 години
Властта се крепи на *** ......един приятел държи басейн и преди години беше ударил забрана на тумби такива да влизат ...нали един ако е с жена си детето добре ама тумби не .....ей побъркаха го от проверки и чудесии заведоха дела чак "расист бил и как си позволявал да не допуска малцинствата?" . Чакайте бе това е частно заведение и не е ли право собственика да има право да си пуска който иска ? Или при това управление частно няма ....всичко е на Боко ?
63
22
 
4
 
! Отговори
. преди 6 години
Това новина ли е или подстрекатество ? Не ли по добре да се пита още един източник примерно МВР какьв е случая и от какво е предизвикано тая агресия преди да се сьди . Нищо не оправдава само разправата но като чели последно време нещо тендециозно ни обработват май.
62
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко и останалите престъпници в държавата си ги обичат ромите, понеже на всички избори си пазаруват от техните евтини гласове. Та затова ще става и все по зле и все повече подобни престъпления ще има, а полицията ще си бърка в носа ще си прави топченца от сополи и ще се прави че не вижда нищо... защото ромите-престъпниците се ползват с протекцията на мутро-управниците!
61
0
 
11
 
! Отговори
Историк преди 6 години
До аз-ътВ още едно нещо са по-напред от нас-имат си и смъртно наказание.
60
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Плевен има едно заведение на което има табела,ман....галите до тук.