В тайник на седалка: 100 кг дрога в Цар Калоян

Задържани са 47-годишен мъж и 24-годишна жена
17 авг 2017 13:15,
5

Снимка: МВР

78 кг амфетамини и 8,13 кг марихуана са иззети при полицейски действия в гр. Цар Калоян, съобщиха от МВР.

Органите на реда спрели за проверка автовоз "Рено мастър" с прикачена платформа и натоварени на нея леки автомобили "Роувър" и "Фолксваген джета" в гр. Цар Калоян. Автовозът бил управляван от 47-годишен мъж от Дряновец.

При претърсване в единия от натоварените леки автомобили, в специално изработен тайник в задната седалка, униформените открили и иззели осем пакета, с общо тегло 8,132 кг, марихуана.

Освен растителната дрога, на същото място те намерили укрити и 47 пакета таблетки, с общо тегло 78 кг, които реагирали на амфетамин.

Извършено е и претърсване на апартамент в Разград, обитаван от 24-годишна жена. От адреса са иззети 6 мобилни телефона и 3 компютърни конфигурации.

Мъжът и жената са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
gogo преди 6 години
аз пък разбрах, че хванали цар Калоян с марихуана :-)
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Камионите значи са минали, щом са хванали мулето. Но май някой е натоварил повече от необходимото. Кой ще плаща се пита в задачата...
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО!!!ИНАЧЕ ОНЯ ДЕТО Е КАРАЛ КОЛИТЕ НА АВТОВОЗА Е БИЛ ИДЕОТ!!!! КОЛИТЕ СА СТОКА И Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДАТ ЗАКЛЮЧЕНИ!!!!ЯВНО НЕ СА БИЛИ ДОСТАТЪЧНО УМНИ ДА ИМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА КОЛИТЕ КОИТО ПРЕВОЗВАТ И ЗАТОВА СА ГИ ХВАНАЛИ ГЛУПЕНДЕРИТЕ!ЩОМ ПРЕВОЗВАТЕ КОЛА С АВТОВОЗ ТРЯБВА ДА ИМАТЕ И ДОКУМЕНТ ЗА ТОВА СИ ДЕЯНИЕ ИНАЧЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ МОЖЕ ДА СТЕ Я ГЕПИЛИ ТАЯ КОЛА!