Дядо си отнесе боя заради фланелка с Бойко Борисов

Инцидентът станал пред квартално заведение в Пловдив
Обновена: 22 авг 2017 13:12 | 22 авг 2017 12:52, Красимир Ангелов
122
Дядо си отнесе боя заради фланелка с Бойко Борисов
Снимка: Булфото, архив

79-годишен мъж си отнесе боя, след като бе нападнат пред заведение в пловдивския квартал Смирненски, защото носел тениска с лика на премиера Бойко Борисов, съобщават "България днес".

Георги Димчев отивал да напазарува храна, когато минал покрай квартално заведение. От една от масите някой ме подвикнал: "Що го носиш тоя, бе?". След това последвали куп обиди за министър-председателя.

Когато пенсионерът се обърнал и попитал мъжа защо говори така за премиер, последвала и физическа саморазправа.

Пред изумените погледи на десетки пловдивчани нападателят се изправил и започнал да налага дядото със стол.

На масата на побойника, който според Георги Димчев се казва Любо, стоял и охранител от близък магазин.

Той обаче не се намесил да спре побоя. Едва след известно време минувачи сигнализирали на полицията за нападението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
5
 
20
 
! Отговори
Троловете на Тиквата преди 6 години
Троловете на Тиквата започнаха откровенно да заплашват българския народ.А според мен, този който носи тениска с лика на Тиквата не е за бой, а за лудницата.
58
2
 
12
 
! Отговори
Хелоуин преди 6 години
Казват, че Хелоуин бил обичай, при който се гонели лошите духове и демони.Аз ще се маскирам като Цецо Цветанов, а гаджето ми като Цецка Цачева. Така ще уплашим лошите демони и ще ги изгоним завинаги.
57
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя БГ простащината няма спирка. Ако тениската беше с лика на Георги Илиев или Илия Павлов стяха да му се радват....И да набиеш 79 годишен дядо не е геройство, това го може всеки. Да иде пред народното и да се прави на някой от ДПС, да видим как ще си тръгне - на 4 крака, както си тръгна оня с пищова срещу Доган.
56
2
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До Рок енд ролИсторииката е : Агресивен младеж, дядо в младежка тениска / принципно истерик/ и Борисов! Дали медиите щяха да обърнат внимание на случая ако облика на фанелката бе на Ц.Цачева, м? :)) И кой натегач е напечатил облика, м? Какво е очаквал, популяризация или напомняне за ББ! Народа вече познава продукта Борисов, стоката е вкиснала! А дедото все едно е с фанелка която казва /повтарям се от по-доло/ : Бийте ме обичам ви! :)) Сори, *** така стоят нещата!
55
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Баткп Буби нещата май не са добре. Скоро пишеше, че доверието му скочило с 42%. Ама точно накъде, май надоле, щото да скачат хората на една тениска с лика му преди да се освини, показва нещо съвсем различно. А и охраната му от двадесетина маймуняка потвърждава, че любовта към него отдавна се е изпарила. Останал е гнева за изгубените надежди за които ни излъга, за ограбената ни държава, за корупцията и неграмотните му министри. И този гняв расте. Протести навсякъде. Случайни ли са? Съвсем не.
54
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що не отидите да биете Боко на някой митинг или докато режи лентички.Да му скочите да се побиете малко! ==========Тиквата ходи най-малко с 10 пазванти, които моментално ще застрелят всеки, който го приближи. Ако се сещаш миналата седмица затвориха някакъв пияница, който писал във Фейсбук нещо против Тиквата..
53
0
 
15
 
! Отговори
Много надарен преди 6 години
Търся тениски с лика на Искра Фидосова.
52
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да каже, може ли да се купи тениска с лика на Цецо? С нея ще ходя само за гъби, обещавам!!!
51
0
 
7
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До БрейИли по вярното ще е, че има немного със стокхолмският синдром, но пък с влияние, та ни /на народа /развяват още ББ /и по медиите/ дето се пробват да промиват мозъци с неистини за "Слънцето" на мрака! -:)
50
4
 
8
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
До м, да. Виж, бе човек! Мен знаеш ли колко хора ме дразнят? Да тръгна да ги троша по улиците ли? За това момиче, дето писах, въпросният твърди, че го е завлякла с 500 лв. Дори и да е вярно, не може да тръгнеш да биеш някой, който е драстично по-слаб от теб. Само комплексар би го направил. Има други начини! Избиването на комплекси - това е което ме дразни в случая! Набил дядка - издигнал се в очите на слепите! А дали е протестирал пред парламента?
49
2
 
15
 
! Отговори
Брей преди 6 години
Тука много биячи бре!То тука пред компа много лесно,или да скачате на пенсионери .Що не отидите да биете Боко на някой митинг или докато режи лентички.Да му скочите да се побиете малко!
48
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха, каква е тази младежка снимка на ББ. Дядото явно няма вкус щом се е намъкнал в подобна дреха.
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tap dado taoa reklama kolko lv ti dadoha da nosi6 taja tapa fanela
46
7
 
13
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До Рок енд ролЗнаеш ли, че на този смят има мазохисти, м? А, че агресията е страх. чувствата на ББ И народа са взаимни! А дедото си е търсел боя, т.с да не е излизал с фанелка с облика на най-мразеният в страната!
45
7
 
9
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Тука отскоро гледам един как се прави на мъж на едно психично болни момиче, че даже скочи и да я бие веднъж. Добре, че веднага го спряха тези, с които беше на маса. Виждаше ми се ненормално, ама като чета коментарите и гледам + и - дето слагат някои, се убеждавам, че не само тоя е голем мъж, доста такива има още. Да одобряваш побой над 79 годишен старец, щото не харесваш Бойко Борисов!!!??? Думи нямам!
44
4
 
27
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Та, много ли е висок рейтинга на ББ, м? Боко Тиквата не случайно се движи с толкова охрана на туловището си, щоте много "обичан" от народа, разбира се! :)) пп. Борисов и платени PRи, агенции и т.н : Бият ме значи ме обичат! :))
43
0
 
17
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Трети ден го пишете това...
42
1
 
17
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
"ми те не са били дядото те са били Боико дядото па оти го носи на гърба си ами не го фърли в некоя тоалетна"....Тва като в народната приказка, дето мъжа биел кърпичката, щото не е свършила работа, на гърба на жена си ли? Как се не обърнах и аз към фолклора, та да се сетя навреме!?
41
14
 
17
 
! Отговори
Луд преди 6 години
Ако дядото беше с тениска на Станишката или Корни можеше и да го на.бат ентелегентните ни сънародници. Такава любов струи към тези двамата тук!
40
2
 
35
 
! Отговори
До БЪРЗО БЪРЗО преди 6 години
Прав си - само че още от тази вечер Нова, БТВ БНТ ще започната да говорят сълзливо, а утре сутринта Ана Цолова и В.Николаев а може и Миролюба Бенатова, Антон Хекемян и Иво Никодимов ще ни довършат със сълзливите си коментари.Току-виж и дивиденти за Бойко да извлекат - та нали са негови верни слуги.Колко му е. После ще докарат и някоя вярна и предана социоложка - Б.Димирова и хоп рейтинга на любимия вожд и учител на бъл.народ ББ се е увеличил.Ето така се гради райтинг