Варна – чиста, окосена, френски знамена се веят

Морската столица ударно се готви за визитата на Макрон
52
Варна – чиста, окосена, френски знамена се веят
Снимка: Монитор

Дни преди визитата на президента Еманюел Макрон, централните булеварди на Варна са идеално почистени, а на стълбовете за осветление са поставени български и френски знамена, които се редуват с флага на ЕС.

Заради посещението на френската президентска двойка, работници от чистотата се трудеха за оформянето на тревните площи и придаването на спретнат вид на градинките между пътните платната на булевардите.

Още по темата

Работници усърдно косяха зеленината край тротоарите и прибираха излишната тревна маса, а метачките почистиха тротораите и пътните платна.

Маршрутът на правителствените делегации се пази в тайна, като прави впечатление, че отсега мерките за сигурност са засилени, пише "Монитор".

Очаква се Макрон и съпругата му Бриджит да бъдат посрещнати в двореца "Евксиноград" на 24 август вечерта. Те ще бъдат настанен в прочутото "Слънчево бунгало", където по принцип отсядат държавният глава и министър-председателят на България.

На следващия ден се очаква Еманюел Макрон да бъде приветстван на специална церемония в 10 часа пред двореца "Евксиноград". След нея е предвидена официалната снимка на двете президентски двойки. По-късно двамата държавни глави ще се оттеглят, за да проведат среща "на четири очи".

Те ще ръководят пленарните разговори между официалните делегации на двете президентски институции. В 11:15 часа президентите ще дадат съвместна пресконференция за медиите, а 20 минути по-късно е и срещата на френския гост с министър-председателя Бойко Борисов. Тя също ще бъде последвана от пленарни разговори, в които от българска страна ще участват вицепремиерите Екатерина Захариева, Томислав Дончев и Красимир Каракачанов, както и финасовият министър Владислав Горанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Портних започна да прави Варна красив град, всеки ден се строи нещо ново, а не като Киро Водката, предния кмет, който за 14 г превърна Варна в сметище.Живея на бул Ген. Колев и всяка сутрин минават камиони за да го мият! Така ежот 2 години, елате и вижте!Това е най-кадърния ни кмет досега!
20
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Визитата на Макарон.И една тиква до него.Тиква и макарони-гадна комбинация!
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашия да му дава Цецка и да оправи нещата. И какво? Ще строят завод за авточасти в България ли? Най-гордата колония в която комсомолски недУразумения продават труда на хората за жълти стотинки. Качихте ли снайперисти по високите сгради, или немЪ пари за патрони?
18
29
 
15
 
! Отговори
wes преди 6 години
До АнонименВарна - едно отвратително село пълно със *** на н+1 степен - кмет зам - само афиоти ***
17
8
 
23
 
! Отговори
gty преди 6 години
Много сме жалки... Как си смитаме трохите под килима...
16
20
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли защо във Варна? Защото е най-интелигентно устроеният и най-красив град в България, разликата с всички други е от земята до небето. Това ви го казва кореняк софиянец. :)
15
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Задължително да го прекарат през варненския широк център - "Максуда"
14
10
 
55
 
! Отговори
Менека преди 6 години
Бабите да не излизат....да не забравяме, че франсето си е перверзник.
13
4
 
23
 
! Отговори
олег преди 6 години
За съжаление Макрон няма да направи магия, от която Портних да стане по-добър кмет и по-малко лъжлив....
12
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2"Дори и в провинцията вече се усеща, че в България отново има стабилно правителство!"---Дори и в провинцията вече се усеща, че ОТЗАД отново ти е влезнал стабилният правителствен "Тикворисов-3"!
11
8
 
21
 
! Отговори
Прага преди 6 години
Надали ще минат през Варна франсетата> От летището с летадло у вилата и след това по обратния път, но хигиенизирането не трябва да е по случай еди кой си, а всекидневно!
10
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се гордееш със слугачеството си .... жалка държава. Жалък, робски народец !
9
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време така посрещаха Хрушчов и Брежнев, сега Макрон и Меркел.Нашите политици и преди и сега са си едни големи слагачи. Срамота!
8
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Варна. Добър домакин ! България стига висоти от както е в ЕС. Камерите , ще бъдат насочени към нас , от което само ползи.
7
5
 
27
 
! Отговори
един от България преди 6 години
добре,че високият гост от Франция дойде та шопа да погледне малко по далеч от носа си(софия)България не е само софия,а още 26 области
6
14
 
31
 
! Отговори
демократичен терор преди 6 години
Сикаджийската мутра колко бежанци ще ни натресе този път ? Единствената причина некрофила да идва тук е да сключи споразумение за разселване на бежанци...
5
24
 
37
 
! Отговори
Ник преди 6 години
Народа няма да посрещне или приветства френския президент. На 3 март цяла България с признателност ще посрещне руския президент.
4
30
 
26
 
! Отговори
Трайко преди 6 години
И да е чиста и окосена, на мен пак не ми харесва.
3
12
 
20
 
! Отговори
Призив преди 6 години
Другари,Знам, че новината е неприятна за всички ни, но не унивайте! Обещано ми е, че още в началото на другия месец във всички хипермаркети на страната ще пуснат ДРЪВЦА ЗА ГРИЗАНЕ! Да отидем всички дружно на опашка, да забравим грижите и да се запасиме всички с ДРЪВЦА ЗА ГРИЗАНЕ! Да си вземем по много, защото ще ни трябват ДЪЛГО ВРЕМЕ!
2
42
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и в провинцията вече се усеща, че в България отново има стабилно правителство!