Пожарът край Кресна затвори пътя за Гърция

Видимостта е силно намалена заради задимяването
Обновена: 26 авг 2017 11:08 | 26 авг 2017 11:08, Веселина Йорданова
3
Пожарът край Кресна затвори пътя за Гърция
Снимка: БТА

Временно е спряно движението по главен път Е-79 в района на Кресна заради силно задимяване в участъка от пътя след възникнал наблизо пожар. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата
Полицията призовава пътуващите да се съобразяват с разпорежданията на органите на реда. Намалена е видимостта в участъка между Кресненското ханче и град Кресна.

Пътни патрули спират трафика на около 2 км преди и след Кресна в двете посоки. За пожара е съобщено към 10.10 часа - горят сухи треви и храсти в района. Към участъка са насочени пожарни автомобили.

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев призова пътуващите да се съобразяват стриктно с разпорежданията на органите на реда и по възможност да не се предприема пътуване в района за известно време, докато се нормализира обстановката по главния път.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: затворен пътпожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Vaihta преди 6 години
Stranno...nikoi ot bnt i bnr ne prizovava za mobilizacia na bg narod v gaseneto...vse edno che ne stava duma za bg gora, ami na amerikanska ili frenska gora naprimer...a bg premier i bg prezident hoikat po gastro razhodki...
2
2
 
24
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
бе,всички ще се хванат за палците,като изпогорят горите ,няма да има какво да държи почвата,ще започнат едни свлачища,та не магистрала,ами пътека няма да остане.!
1
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да гори и да разчисти трасето за магистрала Струма, сега еко-продажниците няма да има за какво да се хванат!