Шеф на общинари дал на детето пистолета, убил мъж във Виноградец

Задържан е председателят на Общинския съвет в град Септември Лазар Влайков
Обновена: 1 сеп 2017 12:17 | 1 сеп 2017 11:50,
126
Шеф на общинари дал на детето пистолета, убил мъж във Виноградец
Снимка: Reuters, архив

Задържан е председателят на Общинския съвет в град Септември Лазар Влайков, собственик на пистолета, с който 6-годишно дете неволно простреля собственик на заведение в село Виноградец, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик, предаде "Фокус".

Още по темата
Пистолетът е законно притежаван. Влайков е задържан за 24 часа, а работата по случая продължава.

Припомняме, че малко преди полунощ в питейно заведение в село Виноградец компания е празнувала рождения ден на 6-годишно момче.

По първоначална информация, след употреба на алкохол, единият от присъстващите извадил законно притежавания си боен пистолет в разрез на изискванията за безопасност и законовите разпоредби. Започнала размяна на оръжието, което попаднало и в ръцете на детето.

При произведен неволен изстрел смъртоносно е бил ранен собственикът на заведението. Тялото е откарано за аутопсия в "Съдебна медицина"-Пазарджик.

Собственикът на оръжието е чичо на момчето. С детето, което е в шок, работят психолог и инспектор от "Детска педагогическа стая".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
24
 
! Отговори
Бургазлия преди 6 години
Шест годишно дете, в кръчма, в полунощ да празнува рождения си ден, в компанията на въоръжения си чичо? Кой нормален човек ходи със заредения си боен пистолет на рождения ден на шест годишния си племенник????
64
0
 
2
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
сигурно са играли на руска рулетка,но със Глок. Което не е блестяща идея хахах,карай другия път няма да дава пистолет на малки деца пияния селски бег
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на мен хич не ми се връзва това че дете на 6 години е произвело изстрел, спусака като цяло на бойните пистолети е доста твърд и за 6 годиншно дете е трудно да го натисне, отделно че малко вероятно ми изглежда някой да си даде пистолета с патрони в него и свален предпазител, просто ми изглежда невероятна историята, по склонен съм да вярвам че изстрела е произведен от бащата, и после след конслултации с адвокат ни разправят тази сълзлива история
62
0
 
23
 
! Отговори
Селски история преди 6 години
Детски рожден ден в КРЪЧМА, почти в полунощ. - миришело е на цигари, алкохол и изпотени селендуру. Добре че е нямал законен калашников.
61
1
 
17
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Както винаги е написано подвеждащо с цел да се развихри фантазията на четящите и се предизвикат нескончаеми полемики...Всеки притежател на бойно оръжие отлично знае каква отговорност носи и дори да е пиян, пак не би дал оръжието в ръцете на дете и то с патрон в цевта и свален предпазител... Всичко тук води към мисълта, че умишлено се набеждава детето и се прикрива истинският извършител. Истината ще излезе наяве, но вредите от това безотговорно и непроверено поднасяне на информацията е подсъдно!
60
1
 
19
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 6 години
Тоя ГЕРБЕРАСТ е застрелял собственика на механата, когато му е донесъл сметката!!! Шайката СУДЖУЦИТЕ никога НЕ плащат,справка - 4-те тона СУДЖУК в Добрич!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
59
0
 
21
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Герберът клал някакъв човечец на пътя, изключили го от Мафията (ГЕРБ), но след 1 година, като се позабравило пак го приели. МВР, естествено, му дали и огнестрелно оръжие, за да може направо да разстрелва хората. И той го прави. Знае, че ГЕРБ е на власт и приятелите мафиоти ще го покрият!!!!!ЕТО ДОТУК НИ ДОКАРА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ! ДО ТОТАЛНОТО ДЪНО!
58
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук имало ли е на празника? Шерше льо Суджук, както казваше бившата учителка на Макрона. Зад всичко търсете суджука!!!
57
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нормално... избрали сме най безотговорните хора да управляват и това е резултата! от боце до чистачката не стават за нищооо!детето като порасне да се кандидатира за президент !
56
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като шефа ти е банкянска мутра, как да не попиеш от светлия му пример и разбира се детето ще излезе виновно! Засрами се бе ТИКВО ПРО.СТА!
55
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Промяна няма да има. Какво тук значи някакъв си гербббер. Друг ще го смени и толкоз.
54
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименкато го възстановят за трети път в партията през 2020та, да му подарят за рождения ден на племенника танк - така ще решат от раз всички проблеми на Виноградец
53
0
 
16
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТ- помияр преди 6 години
Ей, не минава ден без някой *** да убие НОРМАЛЕН българин!!!!! Най-големите ***,мутри, КРАДЦИ и престъпници са се събрали в шайката СУДЖУЦИТЕ с главатар Бай СУДЖУК.ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
52
0
 
18
 
! Отговори
Идиокрация преди 6 години
Лицето е местен дерибей от ГЕРБ! ГЕРБ се превърнаха в едно голямо българско ДПС!Нямам какво да добавя! Който разбра, разбрал!
51
0
 
8
 
! Отговори
Зелен чорапоГащник преди 6 години
Промяната ще тръгне от селата с ракия, мезета и салата
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Православен славянстранно е човек наричащ себе си "православен славян" да иска да бъде управляван от човек с дръпнати очи и височина от 1,50, нещо което хич не се вписва с антропологията на славяните, отделно че същия е кадър на КГБ известни с рушенето на църкви
49
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да се учудя ако се окаже, че бащата е държал крехката детска ръчичка докато се е произвеждал изстрелът.
48
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го мислете,той има опора от районния прокурор,не му е за първи път,кой и защо му е дадено оръжие?
47
3
 
21
 
! Отговори
Инспектор ДюДю преди 6 години
Собственикът на заведението си е поискал парите за изядения СУДЖУК и ГЕРБАДЖИЯТА го е застрелял. После са казали, че малкия 6 годишен кандидат-ГЕРБАДЖИЯ е стрелял и готово.
46
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова тотална забрана за притежаването на огнестрелно оръжие