Тежка катастрофа на "Тракия" – трафик в двете платна

Шофьор е загинал, ударил се е в мантинела близо до Нова Загора
Обновена: 1 сеп 2017 17:20 | 1 сеп 2017 17:07,
12
Тежка катастрофа на "Тракия" – трафик в двете платна
Снимка: архив, Булфото

Тежка катастрофа, при която е загинал един човек, е станала на автомагистрала "Тракия", посока Бургас, в района между Нова Загора и детелината за Ямбол, съобщиха от МВР.

Пътният инцидент е станал към 15:45 часа. По неизяснени засега причини, шофьорът на лек автомобил се е ударил в разделителната мантинела.

Движението е затруднено и в двете скоростни ленти в двете посоки. На място се извършва оглед, два екипа на "Пътна полиция" подпомагат трафика.

По информация на ОДМВР-Сливен при пътния инцидент е загинал шофьорът на лекия автомобил.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Очаквайте подробности!"Ами остава подробността в колко часа е погребението. Може да има забавяне, ако се оформи предварително производство срещу неизвестен извършител, самоубил се на магистралата.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7 Аз говоря за заводско окачване което не е добро още при правенето на автомобила. Примерно едно чисто ново пежо тресе по тия ръбове сякаш удряш на джанта, приятел. Един чисто нов мерцедес по тия ръбове ...не можеш да рабереш че ги има. Вярно ще се разбие след време по- бързо отколкото ако го караш в Германия примерно. За това не говоря обаче.
8
9
 
8
 
! Отговори
Да бе да! преди 6 години
На 31 август, на кръстовище в центъра на Ямбол, до Зъболекарска поликлиника, един беше се забил в стълб и дърво, беше ги помлял, а за колата не ми се говори! Сигурно, Бойко му е виновен и му е държал ръцете да кара! Има една поговорка на калпавия .....знаете какво му пречи. Че и на вас, които все Бойко ви пречи! Акъл се иска, акъл! С простотия нищо не се постига! Ама кой да го разбере!
7
0
 
9
 
! Отговори
Trolland Dump преди 6 години
"...ако си с кола с не добро окачване направо имаш чувството че ще се разпадне колата..."А ако си с кола с хубаво окачване, минаваш десетина-петнайсет пъти и вече не ти е толкова хубаво окачването ;) Носач, който извън България изкарва минимум 100 000км(най-често към 150 000км и съвсем не рядко 200 000км), при мен за норматив се сменя заедно с маслото - на всеки 15 000-20 000км. Squadra Sportiva се видяха в чудо, тъй като направиха грешката да ми дадат гаранция за 100к и ми ги сменят...
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БГ материалът се самоизтреби по некачествените магистралите на Суджука и Прасилян.
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 4 Има участъци по Тракия в дясната лента не на бабунки, а на ръбове заради пропадането на настилката от големите тонажи на тировете. и ако си с кола с не добро окачване направо имаш чувството че ще се разпадне колата. Така да дрънчи.
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВИНЕТУ да отиде да си дооправи магистралата.Има участъци на бобунки.Плюс това с две ленти е тясна и не отговаря на големия трафик.Винету не е ли мислил когато я е правил.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"скоростна лента" ....хм, значи в "скоростната лента карам с 140 км/час, а в "нескоростната лента" карам с 50 км/час, така ли да разбирам това журналистическо нововъведение.
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Автомобил се ударил в разделителната мантинела. Шофьорът на лекия автомобил загинал."Добре че поне шофьорът на мантителата е невредим.
1
2
 
22
 
! Отговори
??? преди 6 години
Какво е "скоростна лента"? В закона няма нищо подобно.