След проверка: Младежи нападнаха полицаи

Получен е сигнал, че извършват непристойни действия в Търговище
Обновена: 9 сеп 2017 15:54 | 9 сеп 2017 15:47,
50
След проверка: Младежи нападнаха полицаи
Снимка: архив, Булфото

Полицаи от Търговище са били удряни и блъскани от двама мъже на 19 и 27 години, потвърдиха от Областната дирекция на МВР. При мелето са били скъсани и пагоните на един от служителите на реда, предаде "Дарик".

Малко преди полунощ в полицията получили сигнал за това, че двамата са извършвали непристойни действия на паркинг пред една от големите търговски вериги. Според полицията, действията на двамата се отличавали с изключителен цинизъм, което е престъпление по чл. 325 от Наказателния кодекс.

При идването на патрула на мястото, младежите опитали да избягат, като шофирали опасно. След като ги спрели и поискали документите им, двамата оказали яростна съпротива на служителите на реда. Започнали да ги блъскат и да им нанасят удари. Въпреки това, двамата са били задържани.

Арестуваните са известни на полицията. По-младият има извършени редица кражби, а по-големият е бил залавян да управлява моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества.

С постановление на прокурор от Районната прокуратура в Търговище задържането им е удължено за срок до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
65
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Тези "полицаи" с поведението си са позор за полицията и срам за нацията. Следва незабавно да бъдат уволнени (дисциплинарно, за да не им изплаща данъкоплатеца 20 месечни заплати накуп)!!! След като са беззащитни, като ученички от прогимназията, и се оставят на някакви селски бекове да ги бият и ритат място в полицията нямат! Трябваше да застрелят нападналата ги измеt, въпреки законите на скапаната ни държава, и после с чест да се бранят в съда! Цяла България щеше да ги подкрепи! (Не трий!)
7
5
 
40
 
! Отговори
Мария преди 6 години
До Гюнтер: Единственото нещо, което нашите полицаи 'правят' - чакат пенЦийка и 20 заплати накуп! А, и да карат без винетка...
6
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако това се беше случило в САЩ какво смятате щеше да им се случи? На място. И никога повече нямаше да дирибействат
5
6
 
54
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Искам да ви кажа че тези с униформите не стават за нищо и никаква работа не вършат.Пред очите им престъпление,той гледа и нищооо.Казваш му,не гледай,свърши нещо..Тръгва в обратна посока.Казвам ви това което лично съм виждал и съм им правил забележки.Нито грам реакцияяя..Било за инвалидни места за паркиране,било за неправилно спиране ,било за кражба оред очите им,било за надрусани "роми"закачащи хората,било за нагли келлеши...Ниищооо,пред очите им,виждат го и НИЩООО...
4
31
 
7
 
! Отговори
4 и тези като него преди 6 години
За нищо го нямате това разстрелване, а? Ей така дай да убием човек
3
4
 
12
 
! Отговори
Д-р Гугутков преди 6 години
До ДодоХубаво мнение, но....................ОйроГЕЙ съюза не е на същото.
2
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кога ще ги търпите тези с.елски тарикати. Затвор за нападение над полицай без предсрочно освобождение за добро поведение. Иначе скоро ще има новина .... "убиецът преди време нападнал полицай"...Ако не им счупите хатъра .... те счупят вашия
1
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-интересно е след тези 72часа какво ще се случи?