Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!

Засичал, защото не му правили път по магистралата
18 сеп 2017 10:30, Александър Попов
216
Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!
Колата на бабаита. Снимка: Facebook

Все по-често ставаме свидетели на нагли шофьори по пътищата, имаше пребити с метални тръби, ето че вече и пистолет се вади.

Столичанин разказа в социалните мрежи за потресаващ случай на магистрала "Тракия".

Той, както и няколко други шофьори, били засечени от автомобил, който сериозно застрашил живота им.

"На 17 септември, около 16:30 ч., на магистралата в района на Ихтиман, посока София, автомобил изпреварва отдясно колата зад мен. Виждайки, че ще продължи отдясно да изпреварва и мен, оставам в лявата лента. В момента, в който се изравнява с мен, започва да навлиза нарочно в лявата лента изтласкваки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продъжих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента. На влизане в София светофара на Цариградско и Горубляне блокира водача в колоната. Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми, както и другите пътници. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща, возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той вади пистолет и слиза от автомобила. След което обявява, че е полицай и ни засичал защото не сме му направили път".

По случаят е подаден сигнал към 8-мо районно.

"Моля, ако има и други застрашени от безрасъдното шофиране на този "шофьор", да не се бавят, а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила. Моля споделяйте, защото гласноста е единственият механизъм работещ в тази държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още по темата: магистрала Тракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
17
 
15
 
! Отговори
бай Ставри преди 6 години
Не случайно в статията се пише, че "полицаят-гамен" е изпреварил "праведния шофер" отдясно. Щом го изпреварил отдясно през средната лента, значи онзи пред него е карал в лява лента при положение, че средната е била празна. Значи пенещият се шофер е в нарушение на правилата на движение!!! Сега КАТ да му напраскат един хубав алт за това + опит за саморазправа! Ами ако онзи нямаше пистолет? Сега щеше да е пребит от нарушителя на закона, но той дори и не го знае, защото не е чел целия правилник.
145
3
 
16
 
! Отговори
бай Ставри преди 6 години
До АнонименНе се напъвай толкова, че .... :) Едно е да те чакам да си изпревари тира пред теб със 100, друго е да ти е празна средната лента, а ти да си караш в лява със 100! Има разлика нали?
144
11
 
29
 
! Отговори
бай Ставри преди 6 години
Дългогодишния ми шофьорски стаж показва, че напоследък много шофьори смятат, че могат да карат в лявата лента без да се прибират в средната, щом карат със 140 км/ч, а много и с доста по-ниска скорост! ТОВА Е ЗАБРАНЕНО!!! Разберете го! Има ли зад вас автомобил сте длъжни да се приберете в средната лента! В правилника за движение е записано ясно и точно. Как ви дават книжките като не знаете основни правила?
143
8
 
6
 
! Отговори
Какви ги пишете преди 6 години
Накратко, никой не ми създаде проблеми по магистралата, както и аз на никого не създадох проблеми. Така е всеки път когато карам по магистрала. Какви ги пишете за аварийни ленти, засичания, изпреварвания отдясно?! Това трябва да са изключително редки случаи, най-вече с чужденци-шофьори, които шофират наистина изключително опасно в България, а КАТ нищо не прави.
142
1
 
18
 
! Отговори
Какви ги пишете преди 6 години
Рядко карам по магистралата, но все пак се случва. Тази година карах София - Бургас и после обратно. Карах с 130-140 км/час. Нямаше изпреварвания през аварийната лента. Само две коли ме минаха на връщане с над 180-200 км/час. Святка или несвятка, като нямаше място намаляваше и чакаше, както и аз чаках някой бавнодвижещ се да изпревари друг още по-бавнодвижещ се. Има си голям участък в магистралата, където щеш не щеш, караш в лявата лента, защото в дясната тресе та се не трае.
141
4
 
31
 
! Отговори
някой си преди 6 години
Имам законно КНО и никога не парадирам с това. Не мога да си представя с какъв акъл "полицаят" е извадил оръжие?! Какво очаква - да се избием ли? Ако действително е полицай бих го уволнил ако зависи от мене, защото е заплаха за живота и сигурността на хората. Не бих се учудил ако не е полицай, ако оръжието се окаже газово, или просто е незаконно.
140
1
 
22
 
! Отговори
До 147 преди 6 години
Прави си, има голям избор - полицай, ДАНС, НСО, ... Аз лично залагам на НСО, защото съм ги виждал така да притискат коли без никакъв повод - може би се упражняваха.
139
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на мен друго ми се случи. Карам си аз, в лявата лента, със скорот точно 139 км/час. За мен, някаква кола, набива клаксуна и присвятка. Помислих си, че полицейска, но си беше обикновен автомобил. Ясно искаше, да му направя път, защото се бе засилил с поне 180 км. Е аз, не му направих път, защото карам на максималния лимит. Онзи тръгна да изпреварва от дясно и да ми маха с ръка, да спра колата ... Не бях виждал нищо по-диотско през живота. Поне, като се убие, дано тоя да е сам.
138
10
 
11
 
! Отговори
Аман от драскачи преди 6 години
Онзи се бил представил за полицай, ама вие драскачите проверихте ли ? Или "копи-пейст" е по-лесно и не натоварва двете мозъчни клетки? Защото ако имахте повече, щяхте да се позамислите дали търсейки евтина сензацийка не уронвате името на цяла една институция. Защото категоричността на заглавието е нещо, чиято информационна стойност се преподава още в първи курс във ФЖМК. Ама ако и тази абревиатура (вижте значението на думата в речника) не ви е ясна, толкова по-красноречиво ...
137
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 134 - След което, ще лежиш от 10 до 20 години за убийство.
136
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименС такова видеозаснемане и подаване на жалби, да не си докараш някое обвинение, че си разпространител на дро.га или трафикант на беж.анци?!
135
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Препоръка към журналистите- когато споменавате бой с метални тръби, не пропускайте да упоменете, че това беше сторено от охра.нители.
134
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИЗВЪНАко някой е решил да се гаври с теб и по 5 платна да има в 1-та посока, пак ще се изгаври. Проблемът не е само в пътищата, основния проблем е в ЧИПА в главите на някои хора.
133
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки път по магистралата има поне 1-2 където карат или в аварийната лента или докато изпреварвам с около 120 км отзад ми правят пресвяткане от няколко километра все едно съм на дискотека. Хора замислете се малко, има ограничение 140 км и аз изпреварвам. Имам и видео регистър и съм снимал доста такива водачи, ходил съм до КАТ да подам жалба, но ми казват, че такова видеозаснемане е нелигитимно. Само видео от законно регистриран апарат се счита за такова.
132
3
 
10
 
! Отговори
ИЗВЪН преди 6 години
Сигурен съм,че ако магистралите ни бяха направени, както трябва шофьорите на леките коли щяха да използват не само лявата лента.При висока скорост коловозите могат да изиграят лоша шега. Но кой всъщност е виновен, че пътищата ни са такива, каквато ни е и държавата ?Важно е да се прерязват ленти, а след година ...ТИР-овете били тежки, метеорологичните условия...в Германия няма сняг и само леки коли са по магистралите :))
131
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 134Това пробвал ли си го? При ниска скорост работи, при висова скорост в 90% от случаите колата отзад се отклонява от траекторията си и катастрофира. Като цяло ще мултиплицираш проблема.
130
3
 
10
 
! Отговори
Do 3 az преди 6 години
Всички ,на който им пука за колата им ,карат в лявата лента ,защото навсякъде дясната лента е като влакчето на инди и ти падат пломбите, благодарение *** асфалта от турция разбирасе
129
13
 
7
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
И ти си същият Тъпана.р като него ! Слязъл да се разправя.....
128
1
 
26
 
! Отговори
абсурдистан преди 6 години
Всички бабаити си бабаитстват,защото знаят ,че ще ги покрият отгоре -те са наши хора.медиите ще пошумят 2-3 дни и НИЩО ! подобни изстъпления бол -да сте чули за ефективно наказани ?
127
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ви се случи нещо такова- звъните на 112, казвате номера, марката и модела на автомобила и описвате случката. Не карате зад кретена! Не го следите и не го притискате! След 2-3ч поискайте отговор от112--леко бе ! И като се обадиш на 112 кво?Това са изнесени колцентрове, където момиченца на диалект гледат в bgmaps. Мен са ме питали - "къде е това нещо Моста Чавдар". Поведението на потърпевшя е правилно -снимаш и подаваш сигнал. Сега,,що е слезал да се разправя - явно и на него му е писнало