Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!

Засичал, защото не му правили път по магистралата
18 сеп 2017 10:30, Александър Попов
216
Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!
Колата на бабаита. Снимка: Facebook

Все по-често ставаме свидетели на нагли шофьори по пътищата, имаше пребити с метални тръби, ето че вече и пистолет се вади.

Столичанин разказа в социалните мрежи за потресаващ случай на магистрала "Тракия".

Той, както и няколко други шофьори, били засечени от автомобил, който сериозно застрашил живота им.

"На 17 септември, около 16:30 ч., на магистралата в района на Ихтиман, посока София, автомобил изпреварва отдясно колата зад мен. Виждайки, че ще продължи отдясно да изпреварва и мен, оставам в лявата лента. В момента, в който се изравнява с мен, започва да навлиза нарочно в лявата лента изтласкваки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продъжих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента. На влизане в София светофара на Цариградско и Горубляне блокира водача в колоната. Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми, както и другите пътници. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща, возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той вади пистолет и слиза от автомобила. След което обявява, че е полицай и ни засичал защото не сме му направили път".

По случаят е подаден сигнал към 8-мо районно.

"Моля, ако има и други застрашени от безрасъдното шофиране на този "шофьор", да не се бавят, а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила. Моля споделяйте, защото гласноста е единственият механизъм работещ в тази държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още по темата: магистрала Тракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
25
 
! Отговори
Карамански Втори преди 6 години
Какъв е тоя кльощав селски пъдарр, тръгнал с пистолет срещу нормални хора, след като е в нарушениее такъв да ни падне, ще му извием врата като на пиле.бас фащам, че е надрусан на бело, да не се прави на мутра, че вадим от багажника бензиновата резачка.Големи мутри и престъпници, ама от квартала ми излизат без кътнициЩе го дисциплинираме в стил 90те, доброто старо време.
25
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се правите на ударени !? Висчки знаем, че по родните пътища е пълно с такива ненормалницит, които ти карат на багажника в лява лента, независмо, че виждат, че изпреварваш колона автомобили и няма ка да се прибереш. След това често се стига и до изпреварване отдясно, засичане и т.н. И защо вади пистолет !? Ще ги стреля ли ? Ако наистина е полицай, защо не е показал служебна карта? Любопитно ми е какво ще направи "родната полиция" и за колко време ще го издирят...
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лоша работа! Спретната количка, новичка и пъпли по едни криви места пред мен. Ясно и простимо, притеснява се. Добре, но идва прав участък и вместо да ме пусне напред настъпва пъргавата машинка. След това пак поредица от теснини и завои, и ний се точим след него с 40-50!
23
1
 
24
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Масово нарушения се правят в държавите като България, в които КАТ не работи, а в България КАТ не работи от 28 години. Доста "неумно" е да се винят шофьорите, защото техният начин на шофиране и нарушенията, които правят, са пряко следствие от работата на КАТ, а тъй като КАТ не работи, всеки шофира без да спазва закона.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бабаит-полицай се пише, поправете заглавието
21
22
 
13
 
! Отговори
от сидниАaав$тралия преди 6 години
А въпросния умник дето снима с телефона бангия и дига джабала, решил че на магистралата ще кара в лявата лента и затова полицая е трябвало да изпреварва от дясно.Ми сигурно не само от полицая е отнесъл псувни ами и от другите коли дето са го изпреварвали от дясно.По скоро полицая трябва да пита "защо застрашава живота на семейството" като кара в ляво на магисталитепоздрави от Сидней Аавстралия
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно е от НСО, те са такива бабаити и после ще каже, че е бил със специален режим на движение и не са му направили път. Виждал съм ги как "тренират" по Цариградско шосе след Орлов мост, гаврейки се с хората и после завиват към телевизионната кула. т.е. към гаража на НСО.
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ограниченията на скоростта не би трябвало да са константа. Да поставят електронни пътни монитори, съответният софтуер и компютъра да преценява дали да им разреши 140, 120, 100 или само 80.Пътя гмеж от коли и няма начин някой да не се тръкне в другия след като хиляди летят на 2 педи един от друг стотици километри. Сетне се сбият, запушат пътя в очакване на КАТ, Пътна безпомощ и не дай боже линейките, движението спира или пъпли с 2 км в денонощие.Полза - *** в действие!
18
11
 
8
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Това, че е казал, че е полицай, не означава, че наистина Е. Освен това не той е слязъл да се разправя, а те са го нападнали двама срещу един.
17
2
 
23
 
! Отговори
Мария преди 6 години
Снощи, към 20,30 часа пътувахме по магистрала "Марица" от Димитровград за София. И представяте ли си - изведнъж видяхме, че в аварийната лента срещу нас идваше лек автомобил! Безумието по родните пътища е ежедневие, но такъв случай досега не бях виждала!
16
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би и другите господа биха могли да не карат в най-лявата лента с 80? Поне да се опитат?
15
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не-ее, бе! Човекът е искал да се прибере в средната лента, но нашият ядосан, че е изпреварен отдясно не го е пускал.Настъпвал газта, сетне слязъл да се саморазправя и ако не бе видял оръжието щеше да има шамари. Един свидетел на подобни ситуации сподели, че има ли оръжие, страните се успокояват!
14
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ми като караш в лява лента бавно...кво очакваш, пречиш на герб и на власта
13
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този който се жалва и той не е много читав. То така става когто се съберат повече наглеци и започват да си ги мерят. Как човека с пищова нарушава правилата, а ,,моралния'' го следва и снима без да ги нарушава? И те са отишли при него и човекът показва, че е с оръжие, ако имат намерение да бъдат груби. Казал е че е, но дали наистина е полицай, пенсиониран такъв и т.н. Истински полицай едвали би вадил оръжие безразборно, защото би дал повод да бъде застрелян като заплаха, без извършителят да отгв!
12
2
 
32
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Сега майка му ще тръгне от село с пуйката и дамаджаната с вино за да говори с вуйчо му,който го назначи милиционер и всичко ще се потули.
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Maт'рял по магистрала.
10
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Боко контингента.
9
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама и тия си просят куршума. Колко *** трябва да си, че да спориш с човек, които ти вади пистолет? Или го обезвреждаш, ако можеш и после му се караш колкото си искаш или се махаш от там и се обаждаш в полицията. Малоумно е да се перчиш пред луд с оръжие.
8
3
 
39
 
! Отговори
Винету преди 6 години
Пред мен въпросният шофьор каза че,бил напълнил багажника със суДжуци и го било страх да не се развалят,та заради това бързал толкова много.
7
4
 
57
 
! Отговори
Гатер преди 6 години
Натрошете го с криковете, бе мишоци! Щом вади пищоф, а не значка, значи е бандит! После да си вади значката с натрошени пръсти!