Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!

Засичал, защото не му правили път по магистралата
18 сеп 2017 10:30, Александър Попов
216
Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!
Колата на бабаита. Снимка: Facebook

Все по-често ставаме свидетели на нагли шофьори по пътищата, имаше пребити с метални тръби, ето че вече и пистолет се вади.

Столичанин разказа в социалните мрежи за потресаващ случай на магистрала "Тракия".

Той, както и няколко други шофьори, били засечени от автомобил, който сериозно застрашил живота им.

"На 17 септември, около 16:30 ч., на магистралата в района на Ихтиман, посока София, автомобил изпреварва отдясно колата зад мен. Виждайки, че ще продължи отдясно да изпреварва и мен, оставам в лявата лента. В момента, в който се изравнява с мен, започва да навлиза нарочно в лявата лента изтласкваки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продъжих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента. На влизане в София светофара на Цариградско и Горубляне блокира водача в колоната. Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми, както и другите пътници. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща, возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той вади пистолет и слиза от автомобила. След което обявява, че е полицай и ни засичал защото не сме му направили път".

По случаят е подаден сигнал към 8-мо районно.

"Моля, ако има и други застрашени от безрасъдното шофиране на този "шофьор", да не се бавят, а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила. Моля споделяйте, защото гласноста е единственият механизъм работещ в тази държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още по темата: магистрала Тракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
6
 
28
 
! Отговори
БРАВО преди 6 години
Браво на хората който са го спрели и подали сигнала,те не са мишоци като нас мнозинството,докато има такива съвестни хора има надежда.
45
2
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
Да си вземе пистолета в затвора, дано там му помогне повече...
44
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
може вярно да е полицай - достатъчно му е дебел зад ни ка за тази служба.
43
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е вие как искате да се държи човек, който не е могъл да стане нищо друго,освен полицай. Тази сто хилядна орда непрокопсаници и ***, генерира единствено престъпност. Трябва да е много внимателен, защото ако не си е изпилил мушката на пистолета,ще му драска много.
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубава работа ама!
41
2
 
11
 
! Отговори
ужас преди 6 години
Така ще бъде като им оди сват на акъла и няма контрол над полицията да се изявяват като бандити и да се мислят нещо повече от народа който им плаща заплатите и привилегиите,така не може повече...
40
1
 
21
 
! Отговори
до 32 преди 6 години
Какво Америка! Сутринта Бойко като взеха да го питат за пищови и суджуци, каза, че това е нормално и в Америка е още по зле, ,,всеки ден се стрелят, трепат се, а всички шахти в САЩ са задръстени от бурята и пороите...''! Социализма го е възпитал да бъде пръв и непогрешим, затова се изпотява и губи разсъдък при най малко съмнение в божествеността Му.
39
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът си има оправдание.Двама *** идват да го притесняват на светофара. Направил е всичко възможно да предотврати саморазправата.
38
2
 
11
 
! Отговори
киноман преди 6 години
-Куче-касичка...зарче-касичка...това куче защо е зелено ?-То е милиционерче.
37
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Аман от некадърни нещастници, дето си умират да поучават добрите шофьори."Хаха. Аман от "добри шофьори" в България.
36
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не забравите да му вдигнете заплатата с 15%!
35
2
 
30
 
! Отговори
факт преди 6 години
Ако наистина е полицай след тази издънка с пистолета той нарушава редица правила кодекси в МВР и подлежи на дисциплинарно уволнение,отделно за опасното шофиране и заплаха на хората с оръжие следва и присъда.
34
29
 
7
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Ако някой слезе на сяетофара да ми тропа по стъклото и да ми иска обяснения, директно ще му покажа среден пръст и ще му тегля една П.М.Аман от некадърни нещастници, дето си умират да поучават добрите шофьори.
33
7
 
18
 
! Отговори
гурбетчия преди 6 години
Това ако беше в Лондон тези тримата на клипчето до няколко секунди щяха да са налягали по асфалта с белезници на ръцете, ама това е София и полицията спи следобедния си сън.
32
3
 
35
 
! Отговори
Тикваленд преди 6 години
КАТ - спи ! Полицията - Спи! Тиквата си пише отличен (6+) за извършените престъпления в последните 7 години.
31
5
 
19
 
! Отговори
:) преди 6 години
Поредният самозабравил се гербераст, нали?
30
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още един ненормaлник.Трябва да им спрат заплатите които им ги подаряват преди пенция.
29
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя по телевизията постоянно повтаряше, че е изпреварван отдясно и се създаде впечатление, че ,,полицаят'' се е движил в аварийната, но на въпроса на водещия се ослушваше. А той хванал най дясната и кой като мене. Сега разбра, че е вътре и атакува пръв. Виждал съм ги такива. Скарал се с дежурния полицай, сетне изтрезнял и отива в управлението да пуща жалба, защото знае, че сега полицията винаги е виновна, а гражданина - прав. Като му казаха, че няма да го съдят никаква жалба не пусна и изчезна.
28
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука станахме като в Америка всеки пети със законно оръжие защото е настоящ или пенсиониран полицай или военен. Само че в Америка и обикновенните граждани имат право да си купуват оръжие да се защитават от такива "полицаи".
27
1
 
15
 
! Отговори
anon преди 6 години
уволнение !!!пишете на бащицата на нацията