Бутат бунгала на "Каваци": Кой, как, защо?

Според Евгения Банева има политически чадър над случая
25 сеп 2017 10:07,
12

Започнаха да събарят бунгала на къмпинг "Каваци". Вече са премахнати около 6-7 постройки, а акцията се провежда от охранителната фирма "Делта гард", заяви в ефира на "България сутрин" Евгения Банева, дългогодишен изпълнителен директор и член на борда на директорите на "Хелио Тур С".

Спорът за къмпинга започнал на 19 юни, разказа Банева, когато се прави опит за превземане, по думите ѝ, осъществено от фирма, претендираща, че има сключен договор за наем. 

"Но всъщност дейността се осъществява от охранителна фирма "Делта гард" и в петък вече са подадени от наша страна над 50 жалби от служители на "Русалка холидейз" в Първо районно полицейско управление", заяви Банева за Bulgaria ON AIR.

Тя бе категорична, че семейството ѝ не дължи пари на Димитър Спасов - Каратиста, както и че няма личен контакт с фирмата, която претендира, че има договор за наем. "Контактуваме чрез юристи", поясни бизнес дамата.

"Нашите действия са единствено правови - аз разчитам на съда в България и на прокуратурата, дотолкова, доколкото тя може да си свърши работата. Нищо не твърдя. Това, което твърдя, го заявявам в съда. Когато съдът се произнесе, има влязло в сила решение, тогава това е правилното нещо. Всичко останало е мафиотска държава", отсече Банева.

По думите ѝ има опит за превземане на бизнеса на Баневи с незаконни средства и дори намекна, че е възможно над случая да е опънат "политически чадър от най-високо ниво".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Таню преди 6 години
Точно, пък, за Баневи и ония порутении няма как да ме е яд! Жалко, че най-вероятно ще се вдигнат поредните бетонни кубчета (Слава Богу, край сосополье се строи с мярка във височина)
11
0
 
6
 
! Отговори
Брррр преди 6 години
Ха ,точно Баневи да се оплакват !Много бързо забравиха как самите те се сдобиха с тези имоти!Да прецакаш Банев е най малкото удовлвтворение!!!
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Първия коментар Ами като ти следа словореда, мога да си направя изводите за теб, и те не са много положителни! Ако ние не си го направим и не отстояваме това, което заслужаваме, никой няма д ани го даде! А ти върви в Гърция, отвори си консервата, и си мисли, че си супер!!!
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя катун трябва да се махне от там!И да се забранят всякакви строежи!
8
0
 
2
 
! Отговори
? преди 6 години
Как #КОЙ ?
7
0
 
18
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Това беше любимият ми плаж преди години, на нищо не прилича отдавна. На пясъка се чудиш дали не си в нечий хол - пълно с мека мебел. А към госпожата - всичко се връща! Спеше с шефа си, докато жена му умираше - ще дойде Видовден!
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Където Банев мине трева не никне!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НББП!
4
5
 
12
 
! Отговори
Тъпото преди 6 години
От години ходя на къмпинг на Каваци и искам да ви кажа, че това лято мутричките от ДелтаГард бяха обърнали къмпинга на паркинг, НЕЩО СТРАШНО БЕШЕ!!!! Няма минаване за къмпингуващите там!!! Не харесвам Баневи, но при тези *** Каваци се превръща в един МОЛ - по-добре Баневи, честно ви казвам!!!
3
9
 
4
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Ходи на Терминал 1, да хванеш по-йофтин самальот и марш да миеш тоалетни и да слугуваш на педанглетата, ратай!А докато плуваш в помийноморието, си отвори устата, за да хванеш естествен био *** от голямата гомнотръба.
2
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНаправо се изнасяй трайно. Услуга ще направиш на много хора...
1
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бутат, да строят, да бетонират и да асфалтират! Аз на бг фекаломорието не ходя, щото водите са мръсни, гадни, миришат, пълни са с блятове и чуждестранна гмеж, в ресторантите скъпа,но за сметка на това некачествена,с изтекъл срок на годност, със съмнителни вкусови качества, обдлужващият персонал е от роми(които също вече не се навиват да робуват на бг феодалите,самообявили се за бизнесмени),пандизчии, наркомани, обирджии, изнасилвачи,местни биячи на слепи и инвалиди! Албания, Гърция, Турция!